Tüm Versiyonu Göster : Çipura takımı nasıl yapılır izleyin
murat çakmakçı imzalı çipura takımı.
çipura avında kullanacağınız gezer kurşunlu takımın yapılışını ekteki linkten seyredebilirsiniz.
4gZgGZLXJbE
Anıl ÜNALAN
21-11-2011, 12:46
Paylaşım için teşekkürler Cengizhan abi. Murat abinin bu paylaşımı çupra avına yeni başlayacak olan balıkçılara faydalı olacaktır.
Paylaşım için çok teşekkürler.Kendi adıma çok faydalı olduğunu söyleyebilirim.Herhalde yakın zaman da macun yapımını da seyredeceğiz :)Rastgelsin.
Cengiz kardeşim çok güzel bir paylaşım herkeze yararlı olacağını düşünüyorum
ishak BALLICA
21-11-2011, 14:28
Trofe çupra için, tek iğne - gezer kurşun her daim tercih edilmelidir..Murat ım, emeğine sağlık ;)..Çok faydalı bir paylaşım olmuş..;)
Cengizhan kardeş çupra avlamak için izmir e geldiğimde mutlaka deneyecegim.Ama önce İzmir e gelmem gerek.İzmir e gelmek için izinli olmam gerek,malüm devlet memuru öyle zırt pırt izin alamıyor.velhasıl uzak bir rüya bu çupra avı benim için.
Paylaşımın için teşekkürler.Rastgele.
pendikli balıkçı
21-11-2011, 17:47
Çok yararlı bir paylaşım olmuş.Teşekkürler.
muratdogan
21-11-2011, 18:16
Cengizhan paylaşım için teşekkürler.
Senden güzel ÇUPRA raporları bekliyoruz artık takım nasıl olur, macun nası yapılır herşeyi biliyorsun artık.
Bana da öğretirsiniz artık.
:) :) :)
...
Murat eline emeğine sağlık.
...
Ahmet TARİH
21-11-2011, 19:46
Yapımda ve yayında emeği geçenlere teşekkür ederiz.
kaptankarabulut
21-11-2011, 19:56
Cengizhan ve Çakmakcıya teşekkürler...
Murat ÇAKMAKÇI
21-11-2011, 21:01
Cengizim emeğine sağlık kardeşim:helal:
Turgay Yüksel
21-11-2011, 22:55
Bilmediğin bir şey ne kadar zor ....Ustasından öğrenince ne kadar basitmiş diyor insan .....
Bu güzel ve öğretici video için sana ve Çakmakçı Üstad'a Çok teşekkürler.....
Paylaşım için teşekkürler Cengizhan abi. Murat abinin bu paylaşımı çupra avına yeni başlayacak olan balıkçılara faydalı olacaktır.
ben sadece video çektim asıl teşekür murat çakmakçı'ya
Paylaşım için çok teşekkürler.Kendi adıma çok faydalı olduğunu söyleyebilirim.Herhalde yakın zaman da macun yapımını da seyredeceğiz :)Rastgelsin.
aklımdaydı ama macun işi oldu bittiye geldi. zaten benim video çekme ihtimalim yoktu öğrenmem için yemi bana yaptırdılar.
Cengiz kardeşim çok güzel bir paylaşım herkeze yararlı olacağını düşünüyorum
evet bencede çok yararlı bir video
Trofe çupra için, tek iğne - gezer kurşun her daim tercih edilmelidir..Murat ım, emeğine sağlık ;)..Çok faydalı bir paylaşım olmuş..;)
Cengizhan kardeş çupra avlamak için izmir e geldiğimde mutlaka deneyecegim.Ama önce İzmir e gelmem gerek.İzmir e gelmek için izinli olmam gerek,malüm devlet memuru öyle zırt pırt izin alamıyor.velhasıl uzak bir rüya bu çupra avı benim için.
Paylaşımın için teşekkürler.Rastgele.
bu işler hiç belli olmaz abi.
Çok yararlı bir paylaşım olmuş.Teşekkürler.
Cengizhan paylaşım için teşekkürler.
Senden güzel ÇUPRA raporları bekliyoruz artık takım nasıl olur, macun nası yapılır herşeyi biliyorsun artık.
Bana da öğretirsiniz artık.
:) :) :)
...
Murat eline emeğine sağlık.
...
bi aksilik çıkmazsa hafta sonu hallederizzzzz.
Yapımda ve yayında emeği geçenlere teşekkür ederiz.
Cengizhan ve Çakmakcıya teşekkürler...
Cengizim emeğine sağlık kardeşim:helal:
:D :D :D asıl senin emeğine sağlık abi. teşekürler
Bilmediğin bir şey ne kadar zor ....Ustasından öğrenince ne kadar basitmiş diyor insan .....
Bu güzel ve öğretici video için sana ve Çakmakçı Üstad'a Çok teşekkürler.....
MAVİ FENER
23-11-2011, 14:43
Çımacı Cengizhan;
paylaşımın ve emeğiniz için teşekkürler....
göksen inal
27-11-2011, 22:45
ustasından güzel anlatım , sanada yayınladığın için teşekkürler
cengizhan kardeş link bende çalışmıyor acaba niye?.
cengizhan kardeş link bende çalışmıyor acaba niye?.
flash player sorunun olabilir. güncelleştirme yaparsan sorunu çözebilirsin belki
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.