PDA

Tüm Versiyonu Göster : İmza Kampanyası


mozdil
09-03-2006, 22:05
Tüm Forum Üyelerinin Dikkatine

Bildiğiniz gibi üç tarafı denizlerle çevrili olan ülkemizin, hem kara sularında hem de iç sularında bulunan canlılar gerek bilinçsiz avlanma gerekse kirlik yüzünde sürekli olarak tehdit altındadır. Bu gidişe bir dur deme noktasında, faaliyetini yahoo groups üzerinden sürdürmekte olan Amatör Balıkçılık mesaj grubunda bir imza kampanyası açılmıştır. Kampanya sonucunda talep edilen sempozyumun düzenlenmesi ve çözüm getirilmesi için ilgili Bakanlık/lar nezdinde girişimde bulunulacaktır.

İmza kampanyasının amacı aşağıda yer almaktadır:

"Su ürünleri stoklarımızın sürdürülebilirliği ve yaşam ortamlarının korunabilmesi amaçlı olarak geniş katılımlı, ulusal bir sempozyumda sorunların ve çözüm önerilerinin dile getirilmesi gereklidir. Bu amaçla bizlerin talebi; bunun en kısa bir sürede ilgili kurumlarca gerçekleştirilmesi yönündedir. Aşağıda isimleri bulunanlar bizler, bu talebi oluşturmak üzere el ele veriyoruz."

Bu amaç doğrultusunda bir "katılıyorum" mesajını amatorbalikcilik@yahoogroups.com adresine yollayıp destek olursanız seviniriz. Küçük bir şey de olsa, denizlerimiz ve iç sularımız bunu hak ediyor. Konuya duyarlı olarak bildiğimiz sizi bu kampanyaya katılmaya, davet ediyoruz.

Geçici bir süre için grup üzerinde kontrol kaldırılmış olup üye olmayanlarda e-posta gönderebilmektedir. E-posta adresi: amatorbalikcilik@yahoogroups.com

levrek
09-03-2006, 22:18
Murat, aydınlattığın için teşekkürler,biz katılamayacağızda kimler katılacak!

Taygun KOCABIYIK
10-03-2006, 01:42
Duyarlı olduğumuz bu konuda bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

Anıl ÜNALAN
10-03-2006, 02:15
Bizi aydınlattığın için teşekkür ederiz.
Katılmayıpta napçaz bizim işimiz ne.

uzman
10-03-2006, 02:34
Böyle bir demokratik tavırı desteklememek mümkün değil...
Saygılarımla....

katiti
10-03-2006, 02:34
kampanyanın ana fikrine katılıyorum sonuna kadar...
ama isim yazamıyorum ne yazık ki, malum memuriyet durumları ;) ...

murat hindi
23-03-2006, 20:30
derhal katılıyorum.mert arkadaşımın dedği gibi isimsiz gireceğim malum memuriyet.saygılarımla