Tüm Versiyonu Göster : Merhaba
selamlar arkadaşlar issmim burak izmir'de yaşıyorum urla kalabak limanında ufak çaplı bi teknem war yaklaşık 1 senedir tekneye aldıımdan bu yana haftasonları balıkçılıkla ilgileniyorum paylaşımlarınız ve aranızdakı dostluk mukemmel aranızda olmaktan keyif duyuyorum herkese ii forumlar dılıyorum...
Murat ÇAKMAKÇI
22-12-2011, 18:33
Burak bey aramıza hoş geldiniz kalıcı keyifli paylaşımlar dilerim:helal:
Burak Kardeş aramıza hoş geldin.Paylaşımlarınızın sürekli olması dileğimle Rastgele.
Anıl ÜNALAN
23-12-2011, 14:04
Aramıza hoşgeldiniz, aynı bölgelerde avlanıyoruz sanırım teknenizin adını öğrenebilir miyim :)
Kalıcı ve katılımcı olmanızı dilerim.
MAVİ FENER
23-12-2011, 14:32
Burak;
Sitemize ve aramıza hoş geldiniz...Umarım bizlerle çok iyi bir zaman geçirirsiniz....
tesekkur ederım hepınıze hosbulduk teknenın adı GÖKKUŞAĞI pınarlının oralarda olurum genelde yada kalabak cıvarında sırtı yapıor olurum denk gelırs ınsalla bı gun anıl grsmek uzere..
Anıl ÜNALAN
26-12-2011, 18:24
tesekkur ederım hepınıze hosbulduk teknenın adı GÖKKUŞAĞI pınarlının oralarda olurum genelde yada kalabak cıvarında sırtı yapıor olurum denk gelırs ınsalla bı gun anıl grsmek uzere..
Gri adında yan tarafında Rastgelsin logoları olan bir tekne görürsen hiç çekinmeden yanaşabilirsin abi ;)
Görüşmek üzere.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.