PDA

Tüm Versiyonu Göster : İzmir'de kıyıdan avlak bölgeleri

kemo35
12-04-2012, 08:54
Arkadaşlar dün Çeşme Dalyan'daydık, gece gittik sabaha kadar tek bir tane balık alamadık sonuç hüsrandı :) ama yine de eğlenceliydi, en azından muhabbet oldu.

Şu dönem kıyıdan avlanan arkadaşlar avlak bölgelerini yazarlarsa sevinirim şansımızı bir de oralarda denemek isteriz.

CEMAKO
12-04-2012, 09:27
Merhabalar
verimsiz bir geçirmiş olmanız dönem itibari ile normal Mayıs ayı başı gibi hareketlenmeler başlar her yıl bu dönemler hem kıyı hem de tekne avı için genellikle verimsizdir.

Rastgele

Ege Demirağ
15-04-2012, 19:49
Eski foçada hayırsız adanın arka tarafı ile fner adasının kıya kalan sol kısmı :D

MAVİ FENER
16-04-2012, 00:06
Arkadaşlar dün Çeşme Dalyan'daydık, gece gittik sabaha kadar tek bir tane balık alamadık sonuç hüsrandı :) ama yine de eğlenceliydi, en azından muhabbet oldu.

Şu dönem kıyıdan avlanan arkadaşlar avlak bölgelerini yazarlarsa sevinirim şansımızı bir de oralarda denemek isteriz.

Kemal;
Moralini bozma, olta atmaya devam...elbette bir gün şans sanada gülecektir umarım....iyi geceler diliyorum...

hakeden
16-04-2012, 07:26
Ne Mayıs 'mış abi bir türlü gelmedi. İzmir'de kıyıdan av yaptığım gün en az 5 tane konu açacam :)

kaptankarabulut
16-04-2012, 09:17
Bence tercihini tekne avından yana kullan.hiç olmazsa da tavalıkları çıkarır öyle dönersin..

Ege Demirağ
16-04-2012, 14:12
eski foça fangri kaynıyorr . Gittiniz mi en az 4 tane fangri alırsınız .. ttabi akın biterse .. :(

kemo35
11-07-2012, 10:57
Kemal;
Moralini bozma, olta atmaya devam...elbette bir gün şans sanada gülecektir umarım....iyi geceler diliyorum...

Abi Şans güldü güldü Dalyan'dan canavarı çektim sonunda :)