Tüm Versiyonu Göster : Ben Mert
Merhaba arkadaşlar, ben Mert. Atalar'da oturuyorum. hayatımdaki ilk oltayı bugün aldım. Tecrübe olarak sıfırım ve tecrübelerinizden faydalanmak için üye oldum. Hepinize sevgi ve saygılarımla.
Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz...
MAVİ FENER
23-04-2012, 01:08
Mert;
aramıza hoş geldin...İyi paylaşımlar dilerim....
ferdi demir
23-04-2012, 06:30
Aramıza hoş geldiniz,keyifli paylaşımlar dilerim..
Ahmet TARİH
23-04-2012, 15:43
Mert hoşgeldin. İnşallah yeni oltan ile hayalindeki avları gerçekleştirirsin. Paylaşımlarını bekliyoruz.
dogukan1997
23-04-2012, 18:20
Aramıza hoş geldiniz kalıcı paylaşımlar dilerim. Sevgi ve saygılarımla.
kıymet3535
24-04-2012, 07:46
HOŞGELDİN MERT :helal: :)
Hoşgeldiniz. İnşallah o olta sayesinde bir balık sevdalısı olursunuz.
kaptankarabulut
24-04-2012, 19:40
Mert aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Atalar da oturuyorsun güzelde bu Atalar neresi şöyle bi yakından tanıtsan,imza ayarlarını yapsan ( isim,soyisim,memleket,doğum tarihi,kan grubu )gibi.Ve sana yakın bölgede olan arkadaşlarımız da sana daha iyi yardımcı olabilseler...
erhanbey07
25-04-2012, 12:22
hoş geldin mert daha ne oltalar ne takımlar alırsın bir başladımı hastalık tedavisi yok :)) hadi şimdiden rastgele
Hepinize çok teşekkür ederim. Umarım becerebilirim ve burada paylaşırım. Bu arada imzamı da düzenledim, İstanbul Atalar sahile yakın oturuyorum, Koçtaş'ın arka tarafında. Bu civarda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
Ahmet TARİH
25-04-2012, 19:37
Mert kardeşim ben1. Levent de oturuyorum. Ancak yardıma ihtiyacın olduğu konularda elimden geldiği ölçüde yardımcı olmaya çalışırım.
Tuncay GÜNAY
25-04-2012, 23:12
mert kardeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim.
çok teşekkür ederim abilerim ve kardeşlerim. hanımdan izin aldım :) atalar sahil koçtaşın önünden istavrit tutmaya çalışıcam, acemi şansı belki yolunu kaybetmiş bir iki istavrit tutarım.
Murat ÇAKMAKÇI
28-04-2012, 19:37
Aramıza hoş geldiniz:helal:
dostumsun
30-04-2012, 11:04
Mert kardeş aramıza hoş geldin. Bu hastalık bi kere bulaştığı zaman artık vücuttan atılması neredeyse imkansızdır. :D Dünyanın en masum hastalığı olarak düşünüyorum balık avcılığını gereklerini yerine getirerek yaptığın zaman. Çünkü uzun süre balığa gitmeyince artık rüyalarıma girmeye başlıyo...:D
bu yaz balığa başladığımdan beri istavrit tuttum hep :) baya zevkliymiş balık tutmak, başka balıklarda tutmaya çalışıcam yakında, mezgit kefal falan, yemli atmak istiyorum. internetten baktığım üzere tavuk etiyle baya bi balık tutuluyormuş deniycem bakalım bende.
soncet36
04-08-2012, 12:38
Aramıza hoş geldiniz,keyifli paylaşımlar dilerim...
inşallah hedefine ulaşırsın.
iğneniz keskin, avınız büyük olsun.
rastgelsin...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.