Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Bu kez oğlumsuz

drasty41_41
22-05-2012, 12:49
22/05/2012 Yıllık izinde olmam nedeniyle bu günüde balık peşinde geçirmek istedim.Sabah saat 08.00 kalkarak deniz kıyısının yolunu tutum.Bu gün deniz yüzeyi çok pisti ve geçen haftaki verimlilik yoktu günü 95 adet istavritle sonlandırdım.Yanımda kimse olmadığı için resimleri evde çekmek zorunda kaldım.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

dogukan1997
22-05-2012, 16:25
Ellerine sağlık abi her zaman ki gibi tavalıklar çıkmış . Sevgi ve saygılarımla rastgele

drasty41_41
22-05-2012, 17:02
Ellerine sağlık abi her zaman ki gibi tavalıklar çıkmış . Sevgi ve saygılarımla rastgele

Teşekkürler Doğukan sanada rast gele....

muratdogan
22-05-2012, 17:52
Recep bey selamlar.
Balıklar tam tavalık ve PATATES KIZARTMASI gibi olur mübarekler.
Afiyet şeker olsun.

Ahmet TARİH
22-05-2012, 17:59
Recep Abi son yağmurlardan sonra balık bayağı nazlandı. İyice seyreldi. Boylarıda küçülmüş galiba. Bu hafta yarından itibaren yine sağnak yağışlar başlıyormuş. Bu ayı böyle kapatacaz galiba. Altın fiyatları gibi balıkta oynak olacak sanırım.
Paylaşım için teşekkürler.
Afiyet olsun.

Baba Yalçın
22-05-2012, 18:09
Recep'çim afiyeti şeker olsun. Çorba çıktımı no problem. Kuvvetli yağışta balık heryerde kayboluyor 1-2 gün sonra hava düzeldimi yeniden kendini gösteriyor. Birde İstavritin pelajik (göçmen) balık durumu var yukarı çıkışı inişinden daha hızlı oluyor. Hiç boş dönmemekten iyidir. Kendi yakaladığın balığı yeme zevkinide hiç bir şeyde bulamazsın. İnşallah bundan sonraki avlarınız daha verimli olur. Saygılar.

Anıl ÜNALAN
22-05-2012, 18:46
Tebrik ederim gayet güzel av olmuş.. Daha iyilerinin yine sizinle olmasını dilerim ;)
Sakın 95 parça balığa az demeyin daha sonra daha az geldiğinde üzülmeyesiniz :)
İğneniz her daim keskin olsun avınız gayet güzel geçmiş :)

Tekniker İbrahim
22-05-2012, 21:00
Abi, afiyet bal şeker olsun.Bu akşam iş çıkışı uzun zamandan sonra akşam suyuna çıkacam nasip olursa.Ben bunların yarısını yakalasam daha ne.,bayram yaparım.Darısı bizlerin başına.Saygılarımla

drasty41_41
23-05-2012, 09:17
Recep bey selamlar.
Balıklar tam tavalık ve PATATES KIZARTMASI gibi olur mübarekler.
Afiyet şeker olsun.
Teşekkürler Murat
Recep Abi son yağmurlardan sonra balık bayağı nazlandı. İyice seyreldi. Boylarıda küçülmüş galiba. Bu hafta yarından itibaren yine sağnak yağışlar başlıyormuş. Bu ayı böyle kapatacaz galiba. Altın fiyatları gibi balıkta oynak olacak sanırım.
Paylaşım için teşekkürler.
Afiyet olsun.
Teşekkürler Ahmet kardeşim.
Recep'çim afiyeti şeker olsun. Çorba çıktımı no problem. Kuvvetli yağışta balık heryerde kayboluyor 1-2 gün sonra hava düzeldimi yeniden kendini gösteriyor. Birde İstavritin pelajik (göçmen) balık durumu var yukarı çıkışı inişinden daha hızlı oluyor. Hiç boş dönmemekten iyidir. Kendi yakaladığın balığı yeme zevkinide hiç bir şeyde bulamazsın. İnşallah bundan sonraki avlarınız daha verimli olur. Saygılar.
Teşekkürler Yalçın bey...
Tebrik ederim gayet güzel av olmuş.. Daha iyilerinin yine sizinle olmasını dilerim ;)
Sakın 95 parça balığa az demeyin daha sonra daha az geldiğinde üzülmeyesiniz :)
İğneniz her daim keskin olsun avınız gayet güzel geçmiş :)
Teşekkürler Anıl kardeş..
Abi, afiyet bal şeker olsun.Bu akşam iş çıkışı uzun zamandan sonra akşam suyuna çıkacam nasip olursa.Ben bunların yarısını yakalasam daha ne.,bayram yaparım.Darısı bizlerin başına.Saygılarımla

Teşekkürler İbrahim sanada rast gele..

MAVİ FENER
23-05-2012, 10:02
Değerli arkadaşım Recep;
İstavritler, tam tavalık olmuşlar. Afiyet şeker bal olsun...Yarasın...Kilo yapmasın...Paylaşım için teşekkürler....

kaptankarabulut
23-05-2012, 11:09
Recep biladerim iyi ki balık nazlıymış.:D :D

Birde hızlı olsaydı komyon falan çağırmak zorunda kalacakmışsın..:D :D

Maşallah tavalıklar çıtırlarla çıkmış.Eline emeğine sağlık.Afiyet olsunlar..

drasty41_41
23-05-2012, 13:17
Recep biladerim iyi ki balık nazlıymış.:D :D

Birde hızlı olsaydı komyon falan çağırmak zorunda kalacakmışsın..:D :D

Maşallah tavalıklar çıtırlarla çıkmış.Eline emeğine sağlık.Afiyet olsunlar..

Teşekkürler Süleyman bey daha iyileri sizin olsun..

Tekniker İbrahim
23-05-2012, 18:33

Abi, dün akşam Karaköy de balığa gittim ama maalesef dalgaya geldim:):D (Karaköy Balık Raporu) Saygılarımla

drasty41_41
23-05-2012, 18:39
Abi, dün akşam Karaköy de balığa gittim ama maalesef dalgaya geldim:):D (Karaköy Balık Raporu) Saygılarımla

Raporunu okudum sevgili İbarahim ve yanıt yazdım saygılar...

soncet36
24-05-2012, 14:59
ustam afiyet olsun...
nerede buldunuz o balıkları bilgi verebilirseniz sevinirim.

drasty41_41
24-05-2012, 16:44
ustam afiyet olsun...
nerede buldunuz o balıkları bilgi verebilirseniz sevinirim.

Teşekkürler Çetin kardeşim gel izmit'e birliktede avlanırız saygılar...:)

soncet36
25-05-2012, 05:58
Teşekkürler Çetin kardeşim gel izmit'e birliktede avlanırız saygılar...:)

davet için teşekkür ederim Recep ağabey.
İzmir deki balıklar halen aç, onları doyurayım İzmit'e de başlarım :)

Murat ÇAKMAKÇI
25-05-2012, 12:22
Ellerine sağlık :helal:Afiyet olsun abicim

drasty41_41
25-05-2012, 13:08
Ellerine sağlık :helal:Afiyet olsun abicim

Teşekkür ederim Murat kardeşim sizede nasip olsun...