Tüm Versiyonu Göster : Lidakiler Çipura olmaya başladı
pendikli balıkçı
21-09-2012, 23:15
Bugün öğleden sonra bozuk olan çamaşır makinemin tamir edilmesi için gelecek tamircileri beklerken arkadaşım Tuncay aradı. Tabi ki aynı muhabbet "Abi gel balığa gidelim." ;) Benim de hemen içime bir kurt düştü doğal olarak. "Gitsem mi ki? Çupralar da büyüdü zaten." kafamdan geçen ilk düşüncelerdi. Tuncay'a ustalar gidince gelirim dedim. Şansıma hemen ustalar geldi. Başladılar tamire. İçimden geçen düşünceler doğal olarak belliydi. "Hemen yapsalarda balığa gitsem.":) Neyse onlarda işlerini çabuk bitirdiler. Hemen balkondan oltaları kaptığım gibi çayın ağzında soluğu aldım. Hava biraz rüzgarlıydı. Tuncay sülüneleri almıştı. Ölü yemlerle bu çupralar nasibimiz oldu. Avda 4 numara çelik iğne kullanıldı.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])
MAVİ FENER
21-09-2012, 23:25
Evren;
Rapor ve Resimler için çok teşekkür ederim...İyi günler, bol güneşler...
Evren paylaşım için teşekkürler.Devamını diliyorum,rastgelsin.
Sarımert1994
22-09-2012, 08:37
Evren abi tebrik ederim güzel av olmus Eline saglık :)
soncet36
22-09-2012, 09:37
tebrikler güzel av yapmışsınız. afiyet olsun.
Süpermiş eline sağlık.Rastgele...
Taygun KOCABIYIK
23-09-2012, 01:16
Çiftlik balıkları sayesinde unutmuştuk böyle güzellikleri.
%100 deniz çuprasının görüntüsü nasıl olur diye soran olursa bu fotoğraflara bakarak görebilir :) Sarılıkları, kuyruktaki siyahlık, yanak rengi, alın çizgisi her şeyiyle dört dörtlük bir güzellik.
Ellerine sağlık daha bol balıklı bereketli avlar dilerim.
nadirsakoglu
23-09-2012, 08:11
tebrikler süper av olmuş acaba çanakkaleyemi taşınsak.:
pendikli balıkçı
23-09-2012, 14:51
Evren;
Rapor ve Resimler için çok teşekkür ederim...İyi günler, bol güneşler...
Teşekkür ederim abi, size de bol balıklı günler.
Evren paylaşım için teşekkürler.Devamını diliyorum,rastgelsin.
Palamutların yanında lafı bile olmaz abi, senin avları takip etmeye devam ediyorum. Teşekkürler.
Evren abi tebrik ederim güzel av olmus Eline saglık :)
İnşallah senin de böyle güzel avların olur.
Teşekkür ederim.
Süpermiş eline sağlık.Rastgele...
Teşekkür ederim. Sana da rastgelsin.
Çiftlik balıkları sayesinde unutmuştuk böyle güzellikleri.
%100 deniz çuprasının görüntüsü nasıl olur diye soran olursa bu fotoğraflara bakarak görebilir :) Sarılıkları, kuyruktaki siyahlık, yanak rengi, alın çizgisi her şeyiyle dört dörtlük bir güzellik.
Ellerine sağlık daha bol balıklı bereketli avlar dilerim.
Bu ne güzel bir yorum yahu. Gururumu okşadın adeta.
tebrikler süper av olmuş acaba çanakkaleyemi taşınsak.:
Beklerim bu sene çok bereketli geçiyor.
Evrenciğim kimbilir onları çekerken ne adrenaller yaşamışsındır değilmi.Şöyle Tak,Tak vuruşlarını alırken insan ne zevk duyuyor değilmi. Yarasın kardeşimize afiyet bal şeker olsun Birdahaki sefere daha bolları olur inşallah.Rasgele.
Çetinciğim 29,09,2012 cumartesi günü Kaptanla Yani Süleyman ile sözleştik gelmek istersen bana alo de yabi hava düzgün olursa Süleyman kaptan bir gün önce haber verecek.
pendikli balıkçı
23-09-2012, 18:47
Evrenciğim kimbilir onları çekerken ne adrenaller yaşamışsındır değilmi.Şöyle Tak,Tak vuruşlarını alırken insan ne zevk duyuyor değilmi. Yarasın kardeşimize afiyet bal şeker olsun Birdahaki sefere daha bolları olur inşallah.Rasgele.
Aynen dediğiniz gibi oldu. Zaten bu kadar balığı daha ufak oldukları için denize iade ettim. Umarım Süleyman kaptanla gittiğiniz gün de çok bereketli olur. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Aynen dediğiniz gibi oldu. Zaten bu kadar balığı daha ufak oldukları için denize iade ettim. Umarım Süleyman kaptanla gittiğiniz gün de çok bereketli olur. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Dur dereyi görmeden paçaları sıvamıyalım.29 da inşallah hava güzel olur o zaman temennilerine gereken cevap mutlaka verilecektir yalnız Çetin kardeşimden hala cevap yok.Yinede teşekkürler sanada Rasgele.
Tekniker İbrahim
25-09-2012, 10:35
Maşallah çok güzel balıklar.İğneniz keskin olsun.
Saygılarımla
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.