Tüm Versiyonu Göster : Çanakkale...
Arkadaşlar bu fotoğraf benim hergün gidip öğrencilerime antrenman yaptırdığım salonun duvarında asılı ve her gördüğümde kanım donuyor...Olacak gibi değil..İmkansız...Nasıl bir inanmışlık...Nasıl bir kuvvet...Sizde çok görmüşsünüzdür ama bir daha görün...
aserkansatı
23-04-2006, 23:45
Evet...Ve bizler bu topraklara ,sözde barış adına Anzakları davet edip,şehitlerimizin yattığı yerlerde sızana kadar içki içip rezalet çıkarmalarını izliyor,adına da küresel barış diyoruz...Biraz saygı lütfen...
Taygun KOCABIYIK
24-04-2006, 00:21
Sami abi bu güzel paylaşımın için sana teşekkür ederim. Ben Çanakkale gezim sırasında gerçekten çok duygulanmıştım. Böyle bir millettin evladı olarak kendimle gurur duyuyorum.
Evet...Ve bizler bu topraklara ,sözde barış adına Anzakları davet edip,şehitlerimizin yattığı yerlerde sızana kadar içki içip rezalet çıkarmalarını izliyor,adına da küresel barış diyoruz...Biraz saygı lütfen...
Kardeşim benim..Gerçekten saygı lütfen..
Sami abi bu güzel paylaşımın için sana teşekkür ederim. Ben Çanakkale gezim sırasında gerçekten çok duygulanmıştım. Böyle bir millettin evladı olarak kendimle gurur duyuyorum.
Gerçekten kendimizle ve Atamızla gurur duymalıyız....İstediğimiz zaman karşımıza çıkacak kimseyi tanımıyorum...
Süper....Olacak gibi değil...
HALDUN YALIMLI
28-04-2006, 15:02
Şu an bu üzerinde yaşadığımız bu toprakları bizlere kazandıran tüm şehitlerimizin şad olsun.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.