PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sarıkanatlar ve Lidaki (video var)


Taygun KOCABIYIK
21-05-2006, 01:40
Sitemize üye olan dersuuzala nickli Yılmaz abiyle msn üzerinden konuşup cumartesi sabahı 6:00 da buluşmak üzere anlaştık.
Neyse karataş sahiline indiğimizde kıyamet gibi istavrit tutulduğunu gördük
ben ve yılmaz abi borukurdu ile lidakilerin peşine düştük anıl çapari atmaya başladı anıldan 2 atış için çapariyi aldım bir daha geri vermedim bırakmalara balık değmedi bile ama çapari ile (ilk defa çapari kullandım) 6 tane istavrit aldım 4 adet sarıkanat tekli tekli geldi bu sırada yılmaz abi 250 gram civarı bir lidaki aldı ben çapariye tam balığı takmışken yanımızdaki amca üstüme attı 2 li balık çıktı ama çapariler dolaştı balıklar kimin die bir heycan yaşadık düğüm çözüldüğünde 2 karagöz istavritin benim çaparimde olduğunu gördük daha sonra balık aniden kesti 2 saat kadar at çek yapmamıza rağmen balık alamadık günü 6 istavrit 1 lidaki ile kapattık. Yılmaz abi çok ince bir davranışla avladığı balığı bize verdi teşekkürlerimi tekrar sunuyorum. Son zamanlarda (geçtiğimiz 2 haftayı kastediyorum) boş döndüğümüz avlardan sonra çok iyi geldi bu av :)

SÖZ RESİMLERDE
Sabahın İlk Işıklarıyla Gelen İstavrit
[Only Registered Users Can See Links]
İstavrit Avlayan Kalabalık (Burası İzmr:))
[Only Registered Users Can See Links]
Yılmaz Abinin Lidakisi
[Only Registered Users Can See Links]
Gel tago hatıra resimi çektirelim dedi bende kıramadım :)
[Only Registered Users Can See Links]
İkili İstavrit
[Only Registered Users Can See Links]
Hasılat
[Only Registered Users Can See Links]


2 adet video çektim onlarında linkleri aşağıda fakat .3gp formatında olduğu için quick time lazım eğer avi ye falan çevirebilen bir program bulursam formatını değiştirip upload ederim tekrar.
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]

hijacker54
21-05-2006, 01:44
walla guzelmiş tebrik ederim tago

Taygun KOCABIYIK
21-05-2006, 01:47
Google aracılığıyla videoları online olarak izleyebilirsiniz :)
Normal boyutunun 3-4 katında ki ekranda izlettiği için biraz kötü bilgisayarınızda izlerseniz daha iyi kalitede.
[Only Registered Users Can See Links]


[Only Registered Users Can See Links]

VOLKAN
21-05-2006, 23:16
tago ilk defa capari atan biri icin güzel balıklar videolar da canavar olmuş yüksek kaliteli adam bu arada yılmaz abi de tebrikler lidaki için

mustafakasim
22-05-2006, 15:37
tebrikler Taygun siz günü kurtarmışsınız bizde bu hafta bişey yok kayda değer videolar da güzel olmuş

HALDUN YALIMLI
22-05-2006, 21:41
Taygun kardeşim tebrik ederim seni ve Yılmaz beyi, Anıl kardeşim gönüllerin şampiyonu zaten unttum sanmasın. Çok keyifli bir av olduğu konusunda hiç şüphem yok nice iyi balıklı avlara diyorum.

levrek
23-05-2006, 01:53
Tebrikler,balıktan öte forumdan tanışıp birlikte balığa çıkmak,bence işin en güzel yanı bu,sevgilerimle

Taygun KOCABIYIK
23-05-2006, 05:37
Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.
Yılmaz abi ile messenger üzerinden 2 haftadır konuşuyoruz aslında geçen hafta birlikte avlanıcaktık fakat işlerinden dolayı planımızı 1 hafta ileriye atadık bu cumartesi birlikte sahilde olta attık gerçekten çok iyi bir insan bizim yıllardır aradığımız keyifli avı yaşattı çayımızı kahvemizi eksik etmedi saolsun. Avladığı balığıda bize hediye etti yerken beni haytırlarsınız diyerek :) Biz her zaman karataş sahilindeyiz bilgilerimizi ve av yerlerimizi paylaşmaktan çekinmedik çekinmeyizde böyle güzel dostluklar abi-kardeş ilişkileri olduktan sonra balık 2. planda kalır dedikten sonra avla ilgili konuya gelelim.
Anıl kardeşimin balık avlayamamasının tek nedeni benimdir başka neden aramayın elimizdeki tek çapariyi ben kullandım ve balıkları aldım ama bunun ötesi anıldan 2 atış için rica etmiştim o bir daha geri istemedi eğer geri almış olsaydı resimlerde o yer alırdı kibarlığı için ona teşekkür ediyorum buradan.

Volkanın dediği gibi ilk kez çapari kullanan biri için sanırım iyi sayılabilicek bir sonuç.
Pazar günü yaptığımız avda daha kaliteli videolar çektik onlarıda yakında ekliycem.
Saygılar

dersuuzala
25-05-2006, 03:10
Değerli arkadaşlar,anca cevap yazabiliyorum...güzel sözleriniz için teşekkür ederim öncelikle...taygun ve anıl kardeşimle çok güzel keyifli bir av ve gün geçirdik...hava güzeldi sohbet güzeldi av güzeldi...böyle olunca insanin ne stresi nede yorgunluğu kalıyor...kardeşilerimle daha nice avlar yapacağız inşallah...kendilerine teşekkür ediyor yanaklarından öpüyorum...herkese bol avlar dilerim..

aserkansatı
25-05-2006, 03:12
Tebrik ederim.İzmirde istavrit,çapari gibi şeyler duymak çok hoş...Gönülden tebrikler...

cemeryem
24-04-2008, 08:19
tebrıkler valı konagındanmı tuttun ıstavrıtlerı bakalım yenı sezon baslıcak ama herhalde 15 20 gun sonra cıkar ıysallah

Anıl ÜNALAN
24-04-2008, 09:31
tebrıkler valı konagındanmı tuttun ıstavrıtlerı bakalım yenı sezon baslıcak ama herhalde 15 20 gun sonra cıkar ıysallah

2 sene evveLki avdı bu.Yeni sezona az kaLdı yeni sezonun açılmasını 4 gözLe bekLiyoruz bu sene çok daha güzeL avLar yapıcağımızı hissediyorum..

cemeryem
25-04-2008, 11:09
iysallah bereketlı olur bıde sorscagım bı konu var balık bızım guzelyalı korfezıne sabahları suru olarak gelıyo baya ıstavrıt avlıyoruz bu balık gezıcı demı korfezde kalmıyo neden sordum dersen bılıyosun korfezden avlanan balıklar yenmıyo denıyo . bılgın varmı