Tüm Versiyonu Göster : Nice yıllara Serkan
Serkan doğumgünün kutlu olsun,daha nice yıllar doğumgününü ailenle sağlıklı bir şekilde kutlaman dileği ile,doğum günün kutlu olsun Serkan iyki doğdun.
Taygun KOCABIYIK
05-07-2006, 07:46
Serkan abi doğumgünün kutlu olsun yeni yaşının sana en başta sağlık ve mutluluk daha sonra bol para ondan sonra bol bol sazan getirmesiniz dilerim :)
Anıl ÜNALAN
05-07-2006, 08:42
Serkan abi doğum günün kutlu olsun nice senelere yeni yaşında seni aramızda(izmirde) görmek dileğiyle..
Serkan Abi doğum günün kutlu. Sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yaşlar diliyorum sana. Bol balık da cabası ;):D.
Güven ÖZYELDAN
05-07-2006, 10:33
nice yıllara serkan bey....
HALDUN YALIMLI
05-07-2006, 15:59
Serkan hoca sana ailenle sevdiklerinle bir ömürboyu geçireceğin nice sağlıklı, mutlu, başarılı ve tabikide bol balıklı doğum günleri diliyorum. Niye yıllara :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
Nice nice yıllara Serkan,umarım hayatının bundan sonra kalan kısmını daha sağlıklı,daha mutlu ve de daha huzurlu geçirmeni dilerim...
Güzel kardeşim doğum günün kutlu olsun. Ailenle ve sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara. Hep mutlu ol...
(yaş başını almış gidiyor haberin olsun)
aserkansatı
06-07-2006, 15:03
Sağolun arkadaşlar,hepinize çok teşekkür ederim...39dan gün aldım seneye 40 oluyorum...Yaşlandık valla... ;)
muhabbetci
18-07-2006, 21:56
Hocam hep geç kalıyorum ama mutlu yıllar diliyorum. Kendinize iyi bakın.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.