PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ne Olacak Şu Beşiktaş'ın Hali


Bir Dost
01-10-2005, 07:52
iste bir futbol devi eriyip bitiyormu yoksa bu olanlar gelip geçici mi???

mustfer
02-10-2005, 05:49
Hudutt kardeş, herkesin bildiği gibi yüzyıllık çınarlara kolay kolay birşey olmaz. Bir Beşiktaş taraftarı olarak takımın durumuna üzülmemek elde değil, ancak alınan başarısızlıklarda ülkemizin futbolu adına ise gururluyum. Çünkü ben kolay şampiyonluklar istemiyorum. Kıran kırana bir ligde alınan şampiyonlukların daha değerli ve haz verici olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca Beşiktaş'a karşı başarılı olan takımlar bizim maçlardan sonra genelde kendilerini toparlayamıyorlar. İşte Diyarakır son puanını bizden aldı 4 maçtır yeniliyor. Rize yine aynı... Bakalım Ankaraspor ne yapacak.
Kötü sonuçlar sonuçta yenilgilleride hazmetmeyi öğretiyor...
Nasılki başarıda takımın yanındaysak başarısızlıkta da taraftar olarak dimdik ayaktayım...

aserkansatı
02-10-2005, 06:07
Bu günler gelir geçer...Ben de Beşiktaşlıyım ve her takımın zaman zaman böyle dönemler yaşadığını biliyorum.O yüzden çok da önemsemiyorum.Zaten basında da hakkımızda çıkanlara bakılırsa durum daha iyi anlaşılır.Ne bize ACILARIN TAKIMI diye isim takıldı, ne de MİLYARLIK EŞEKLER diye posterimiz basıldı.O takımlar bittimi ki Beşiktaş bitsin sevgili Can ;)

mustfer
19-10-2005, 14:58
Yüz yıllık çınarlara birşey olmaz demiştim. Eğer çınar kendi içinden çürümeye başlamamışsa. Ne yazık ki Beşiktaşı Beşiktaş yapan değerlerin kaybolduğunu görmek üzüyor beni. Kendi içimizden gelen, geçen sezon yere göğe sığdıramadığımız Rıza Hoca'mızı kendi ellerimizle harcadık.Acaba hatalar hep ondamıydı? Tribünlerde her maç takımı desteklerken bile Beşiktaş Spor Kulübüne şu veya bu şekilde ceza aldıran taraftarın(cezalara neden olanları kastediyorum) hiç mi suçu yok? Sahaya çıkan üzerinde Beşiktaş formasını taşıdığını bilmeyen ya da anlamayan futbolcular mı kabahatsiz? Beşiktaşlı olma ruhunu yakalayamayan bu futbolcuları transfer eden yönetimin hiç mi suçu yok? Bir dönem daha bitti. Beşiktaşımızın başında kendi içimizden yetişen birini görmek için daha çok bekleyeceğiz.

Taygun KOCABIYIK
19-10-2005, 21:22
bu durum gelip geçici bence en fazla 1 sezon daha böyle gider bu iş daha sonra beşiktaş eski günlerine döner.

aserkansatı
20-10-2005, 01:38
Kaç sezon geldi geçti ve daha ne kadar sürecek bu belirsizlik...Daha ne kadar uğraşacağız değirmeni döndürmek için taşıma suyla...(Vayyy şiir gibi oldu.)

bnttn
15-11-2005, 07:41
Bizi küçültmek için diger takımlar her yolu deniyor ama esas hazmedemedikleri şey BJK taraftarının takım kötüyken bile ülkenin en ateşli taraftarı olması, söyleyin hangi kulüpte var takımına bu kadar baglı taraftar,önemli olan sayı degil baglılıktır...

Bir Dost
11-12-2005, 23:54
Çümleten geçmiş olsun bir galaya saraylı olarak acınızı paylaşıyoruz bilmem adrese gitti mi??

aserkansatı
11-12-2005, 23:57
Mesaj alınmıştır... :artist: Çok teşekkürler adamım...

mustfer
12-12-2005, 01:24
Ne olursa olsun en büyük BEŞİKTAŞ!.. GS lı arkadaşlarımızı da tebrik ederiz... (maç dediğim gibi bitti değil mi Can?)