PDA

Tüm Versiyonu Göster : 26 Ağustos Gerence Av Raporu


Taygun KOCABIYIK
26-08-2006, 17:28
Hani bir insana Uzm.Dr.Rastgele ismi ancak bu kadar yakışır :)
Hafta ortası İshak abiyle konuşup pazar günü için sözleşmiştik fakat plan cumartesiye kaymış bana akşam haber verebildi "gelebilirmisin?" dedi bende "tabiki" dedim ve sabah 5:15 te sözleştiğimiz yerde olmamı söyledi. Bende erkenden yatıp sabahı iple çekmeye başladım.
Sabah buluşup narlıdereden yemlerimizi alıp kahvaltımızı yaptıktan sonra 7 gibi av yerimize geldik. Çok güzel sessiz sakin bir hava vardı. Oltaları atmaya başladık. Yem olarak mamun ve yengeç kullandık. Yengeçli bırakmalara 1-2 kez vuruş yaptılar ama netice alamadık. Mamunlu takımlarla ısparozları bol bol besledik. İlk çuprayı Mehmet abimiz aldı arkasından ben sonra tekrar mehmet abi. Daha sonra ısparozları bol bol besledik ishak abi artık ümidini kaybetmişti bu gün bana balık yok bu denizde diyordu o an bir tane aldı ve av sonunda İshak abi 5 Mehmet abi 2 Bende 1 balık vardı.
Ben böyle güzel insanlarla tanışmaktan ve aynı ortamda bulunmaktan çok ama çok keyif aldım. Uzman Doktor İshak abim Sparus Aurata Uzmanı olduğunu ispat etti gerçekten bu işin piri :)
Eh artık sıra resimlerde. (Aklıma deniz manzarasında çekmek gelmedi evde çektim :( )

[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]

ykmk
26-08-2006, 18:40
Balıklar çok güzelmiş.Hakikaten uzman doktor bunları tutan.

Uzm.Dr.Rastgele
26-08-2006, 19:43
Yunuscan kardeşim güzel yorumun için sağol.Hakikaten çok anormal sıcak ve çok çok dingin bir denizden ancak bunları alabildik.Bulunduğumuz mevkiye bir çok amatör balıkçı geldi.Ve bir şey alamıyarak kaçtılar.Tam biz geriye dönmeden yaklaşık bir saat önce kalabalıkça bir gurup olarak ailece gelenler vardı.Kadın-erkek çoluk çocuk kamışlarla olta atıyorlardı.Hatta hızlarını alamayanlar ellerinde kamışlarla daha ileriye atabilmek için olsa gerek bellerine kadar suya girerek olta atmaya başladılar.Ama nafile bugün balık almak ''tekeden süt sağmaya çalışmak'' gibi bir şeydi.Daha iyisi ve irisinin sizlere nasip olması dileğiyle rastgelsin....

ykmk
26-08-2006, 20:14
Abi balık almışsınız ya o dingin sudan o bile yeter.Biraz rüzgar istiyor balık.Helal olsun bize vurmuyo bile öle havada.

katiti
26-08-2006, 22:58
Tebrik ederim valla, çupuların boylar gayet güzel. Ben daha bu sene 2 tane alabildim bu meretlerden, onun da birini kedi kaptı (haysiyetsiz hayvan, sinirlendim yine hatırlayınca:) ).

Bu arada Tago çok fena yanmış yüzün abicim, inşallah sorun çıkarmaz sana...

Taygun KOCABIYIK
27-08-2006, 15:11
Mert abi yüzüm resimde fazla kırmızı çıkmış ama normal şekildeim :) problem yok asıl problem çupraların hehehe :D

levrek
27-08-2006, 21:11
Tebrikler,gerçekten güzel balıklar,az ama öz olmuş.Zaten balık bahane değil mi arkadaşlar,sevgilerimle

HALDUN YALIMLI
28-08-2006, 08:24
Tebrik ederim balıklar harika ortam şahane. Önemli olan bu güzel ortamı yaratabilmek ve keyif almak. Nice keyifli ve bol balıklı avlar dilerim. RASTGELSİN.

erhan
28-08-2006, 12:37
Uzman arkadaşlar,
Bizim gibi henüz pratisyen bile olmayanların canını çektiriyorsunuz vallahi. Av çok keyifli geçmişe benziyor. Şu işin uzmanlığına geçebilmek için özel ders vermeyi düşünür müsünüz:)

Uzm.Dr.Rastgele
28-08-2006, 17:08
Erhan kardeşim eminimki herkes mutlaka kendine göre uzmandır.Bu iş nasip işi biliyorsun.Denk geldiği zaman balığı alıyorsun.Ne demişler rastgele.....Maceramızın değişik bir versiyonla anlatımı '' anılar ''bölümünde de var.Daha iyisi ve irisi sizlerede denk gelmesi dileğiyle rastgelsin diyorum.:)