Tüm Versiyonu Göster : bayramlaşma
sbasaran
20-10-2006, 07:28
şimdiden RAMAZAN BAYRAMInız kutlu olsun.
[Only Registered Users Can See Links]
aganta borina borinata
20-10-2006, 07:46
vallahi çok güzel olmuş...ellerinize sağlık...
mağdem konu burada da açılmış...
bende herkesin ramazan bayramını tekrar tekrar kutlarım...
rastgelsin...
HALDUN YALIMLI
20-10-2006, 07:57
Süeyman abim nefis birşey olmuş çok güzel ya ellerine sağlık abim. hepimizin ramazan bayramı kutlu olsun.
Alparsbeğ
20-10-2006, 08:42
Bu vesile ile ben de tüm dostlarımın, dostlarının Ramazan Bayramını kutluyor, nice Ramazanlara, Kadir Gecelerine sağlıkla erismeyi diliyorum
Sevgi ve Işıkla Kalın
Mutlu bayramlar dileğim ile
Güven ÖZYELDAN
20-10-2006, 11:36
sayın abicim harika olmuş bayramını eniçten dileklerimle kutluyorum ellerinizden öpüyorum...
Tüm kardeşlerime hayırlı bayramlar dilegi ile...
Tüm Rastgelsin Dostları' nın ve sevdiklerinin bayramını kutluyorum.
Süleyman Abi harikasın, herkesin bayramı tekrar kutlu olsun...
Herkese iyi bayramlar dilerim. Kendinize iyi bakın
Taygun KOCABIYIK
20-10-2006, 17:07
Abilerimin ellerinden öperim
Bayramınız şimdiden mübarek olsun
Herkesin bayramı kutlu olsun...Gelecek bayrama bunun balıklı versiyonunu bekliyoruz abi...
Bir Dost
21-10-2006, 17:43
Tüm islam alemi başta olmak üzere ,rastgelsin dosları'nın bayramını kutlarım ;dileğim nice nice bayramlara hep beraber sağlıkla girmekk...
feykan26
21-10-2006, 20:09
Arkadaşlar ben sitenize yeni katıldım. Hepinizin bayramını kutluyorum. Allah nice bayramları sevdiklerinizle mutlu bir şekilde kutlamayı nasip etsin.
Feyzullah Delikan
1960 Balıkesir
Taygun KOCABIYIK
21-10-2006, 20:34
Arkadaşlar ben sitenize yeni katıldım. Hepinizin bayramını kutluyorum. Allah nice bayramları sevdiklerinizle mutlu bir şekilde kutlamayı nasip etsin.
Feyzullah Delikan
1960 Balıkesir
Hoşgeldiniz
bayramınız mübarek olsun
Balıkesire selamlar
muhabbetci
22-10-2006, 15:01
Ramazan bayramınızı kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim,lütfen büyüklerimizin ellerini öpmeyi unutmayalım.:D
Çok nefis olmuş ellerine sağlık.Bu vesileyle tüm islam aleminin ramazan bayrayramlarını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
baraküda07
22-10-2006, 18:22
çok güzel olmuş sağolasın.. herkesin ramazan bayramını kutluyorum hep birlikte nice bayramlara ...... sağlık,mutluluk,huzur içinde gireriz inşallah....rastgelsin.
hepsi çok ggüzeller ellerinize sağlık ve bu arada bayramınız kutlu olsun
Tüm rastgelsin ailesinin bayramı kutlu olsun.
Uzm.Dr.Rastgele
23-10-2006, 13:33
Sevgili arkadaşım,dost meclisine hoşgeldin.Kontrol panelinde yer alan imza kısmından kendini tanımlayabilirsen,birbirimize hitap ederken daha uygun olacağına emin olabilirsin.Rastgelsin dileğiyle tekrar hoşgeldin diyorum....:D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.