Tüm Versiyonu Göster : taze üyeyim:)
balıkçısofi
30-11-2006, 16:29
selamünaleyküm.
siteye yeni üye oldum.öncelikle bu ve bunun gibi siteleri kuran vede zahmet gösterip balıkçılık vasıtasıyla insanları bir araya getirip dostluk kurduran abilerime çok teşekkür ederim.ALLAH(c.c)razı olsun.
Taygun KOCABIYIK
30-11-2006, 16:39
Aramıza hoşgeldiniz imza bilgilerinizi doldurursanız sizi daha yakından tanımış oluruz
Bu arada konuyu takım çeşitlerinden asıl yerine taşıdım müsadenizle :)
kardeş hoş geldin. taygunun da dediği gibi sizinle daha iyi diyalog kurabilmemiz için sanırım kim olduğunuzu bilmemiz uygun olur. RASTGELE.......
Uzm.Dr.Rastgele
30-11-2006, 17:42
İsmini yazmadığı için ismin ile hitap edemediğim kardeşim,dost ortamına hoşgeldin.Umarım kalıcı ve katılımcı olursun.Kontrol paneli bölümünde yer alan imza kısımından kendini tanımlayabilirsin.
aganta borina borinata
01-12-2006, 07:57
ve aleykümselam balıkçısofi...
rastgelsin...
aleykümselam sofi kardeşim hoş geldin aramıza ......tanımak isteriz seni:)anlat bakalım fani hayatını...
Güven ÖZYELDAN
01-12-2006, 09:42
aleyküm selam hoşgeldiniz aramıza.....
balıkçısofi
01-12-2006, 10:40
iyisinizdir inşallah!
tanıtayım kendimi:asıl memleketim ordu.ist.doğumluyum.13 yaşına kadar ist.da kaldık.sonra bursa inegöle taşındık.18 yıldırda inegöldeyiz elhamdülillah.
geçen hafta bizim arkadaşlarla gemliğe gittik.kayık kiralayıp açılalım dedik.
4 kişiydik.benden başkada kayık kullanabilen yok.yaw nekadar yoruldum.
arkadaşlar diyor ben kullanayım. kürekleri bile tutmasını bilmiyolar.
yinede 2 tane palamutmu yoksa torikmi anlayamadım aama yakaladık çok şükür.rezil olduk 4 kişi oküçücük kayıkta.oltalar birbirine karıştı.biri diyo benim oltada balık var,diğeri benim oltadada var,öbürü diyo bendede var.ama nedense hiçbirimizin balığı gelmek istemiyo:)oltaların hepsi birbirine takılmış.böyle bir gün yaşadık işte.sizlerin üstün tecrübelerinizden faydalanmak istiyordum aslında.birazdan cuma ya gidicez inşallah.gelince danışıcam sizlere inşallah.selamünaleyküm şimdilik.hayırlı cumalar.ismim murat.
balıkçısofi
01-12-2006, 10:41
[QUOTE=balıkçısofi]iyisinizdir inşallah!
tanıtayım kendimi:asıl memleketim ordu.ist.doğumluyum.13 yaşına kadar ist.da kaldık.sonra bursa inegöle taşındık.18 yıldırda inegöldeyiz elhamdülillah.
geçen hafta bizim arkadaşlarla gemliğe gittik.kayık kiralayıp açılalım dedik.
4 kişiydik.benden başkada kayık kullanabilen yok.yaw nekadar yoruldum.
arkadaşlar diyor ben kullanayım. kürekleri bile tutmasını bilmiyolar.
yinede 2 tane palamutmu yoksa torikmi anlayamadım aama yakaladık çok şükür.rezil olduk 4 kişi oküçücük kayıkta.oltalar birbirine karıştı.biri diyo benim oltada balık var,diğeri benim oltadada var,öbürü diyo bendede var.ama nedense hiçbirimizin balığı gelmek istemiyo:)oltaların hepsi birbirine takılmış.böyle bir gün yaşadık işte.sizlerin üstün tecrübelerinizden faydalanmak istiyordum aslında.birazdan cuma ya gidicez inşallah.gelince danışıcam sizlere inşallah.selamünaleyküm şimdilik.hayırlı cumalar.ismim murat.
Aleyküm selam, aramıza hoşgeldiniz...
Aramıza hoşgelmişsin murat.
balıkçısofi
07-12-2006, 09:00
hoşbulduk sevgili selim abim.ALLAH(C.C)denizde ve karada yar ve yardımcınız olsun...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.