PDA

Tüm Versiyonu Göster : organizasyon


gokseldbuga
09-12-2006, 19:27
Abilerim, kardeşlerim. bu kış sezonunda karadan avlanmayı durdurmanın zamanı geldi diye düşünüyorum artık.
15 günde bir, 4-5 kişi tek grup veya 2 grup yada ne kadar olursa, tekne kiralama hevesindeyim. biliyorum sizler arada zaten düzenliyorsunuz, malumunuz ben rahat duramayıp her haftasonu balığa çıkıyorum . Kabaca hesaplarsak:
her hafta sonu en az 50 ytl benzin, 10 ytl yem, yiyecek içeçek vs vs 70-80 ytl zaten harcıyorum, balık tutamamak ta cabası. Ayrıca bugün fuara katılamasak ta biz de hepinizle tanışmak isteriz.
Tekne kirası zannederim 60-70 ytl dir (hiç bilmiyorum). En azından tekneden dişe dokunur , hamlık atacak birşeyler çekeriz. Her 15 günde bir , tekne avı düzenleme fikrini nasıl bulursunuz? Ben Şirinyerde oturuyorum, yolum üzerindeki 3 kişiyi daha alabilirim.
Abim ve ben 2 kişiyiz.

ADNAN
13-12-2006, 19:36
Sevgili kardeşim göksel sanırım senin de bizler kadar av konusunda hasta yani rahatsız olduğunu gözlemledim, bundan sonraki avlarımızda seni aramızda görmek istiyoruz. Yanlız bizim gezilerimiz makara ,eğlence olursa balık hiç de fena olmuyor haberin olsun , bundan sonra gelmek istersen aramızda bulunmak istersen cuma dan senin için 1 kişilik rezervasyon yaparsın tabi organizasyon olunca..TAGO ya ben gezi tarihini zaten perşembeden veya cumadan söylüyorum yani songün cuma gelip gelemiyeceğinizi bildirirseniz dahil olursun diye düşündüm. yeni bir avda görüşmek üzere.....

kturkol
13-12-2006, 19:43
göksel merhaba, bayramda bir organizasyonumuz var bekleriz.