Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Bayram Organİzasyonu

kturkol
12-12-2006, 20:40
:D İzmir li arkadaşlar bayramda birgün beraber avlanalım.:D

03_01_2007

E.Foça

Selim kaptan ın teknesiyle

Fener adası önü.

öğlen yemeği dahil 25TL

15 kişilik kontenjanımız var. ben rezervasyonu yaptırdım.

kturkol
12-12-2006, 20:41
vay bu arada çımacılığa terfi etmişim.

Taygun KOCABIYIK
12-12-2006, 20:54
Ben memnuniyetle katılırım Kıvanç abi şimdiden parmaklarım kaşındıı :D

igmsva
12-12-2006, 21:20
arkadaşlar şimdiden rastgele.

ADNAN
12-12-2006, 22:49
Bu Bayram Muhabetİ Hava DÜzgÜn Olursa DeĞerlendİrİlebİlİr Dİye DÜŞÜndÜm KardeŞlerİmİzle ArkadaŞlarimizla Bİr Toplanti Yapalim Belkİde Kontenjani Dolduruablİrİz(pazarlik Yapilabİlİr Mİ ?)

giritli
13-12-2006, 07:59
Kıvanç abi,Adnan abiye katılıyorum...Havanın düzgün olduğu birgün programa dahil olmayı ben de çok isterim...Bide 15-20 ytl olsa tam süper olucak...Tagocum bu sefer kendime özel minder diktiricem...:)

ramazanuçar
13-12-2006, 09:02
izmir kurbanda balık kesecek anlaşılan:) şimdiden rastgelsin.allah muhabbetinizi artırsın.:)

aganta borina borinata
13-12-2006, 09:39
abi kontenjanı doldurursanız millet nereden olta atacak yaw... vapur mu bu...

ama kulağa hoş geliyor vallahi...

rastgelsin...

giritli
13-12-2006, 09:44
Doğancım seni de aramızda görmek isteriz...:D Sen gel yeterki,gerekirse ben olta sallamam,yerimi sana veririm...:D :D :D

aganta borina borinata
13-12-2006, 09:46
Doğancım seni de aramızda görmek isteriz...:D Sen gel yeterki,gerekirse ben olta sallamam,yerimi sana veririm...:D :D :D

minder de getirecek misin?:'(

rastgelsin...

giritli
13-12-2006, 09:48
Yahu ben ne diyorum...? Sen gel yeterki... Ben sana üçlü koltuk bile getiririm.;)

kırımlı
13-12-2006, 10:30
arkadaşlar rastgelsin işallah...muhabbetiniz bol fileleriniz dolu olsun:) o günün raporunu heyecanla bekliyoruz ...

aganta borina borinata
13-12-2006, 10:39
aaaaaaaah ah...:'(

siz haftasonuna balık için zor izin alırken içişlerinden, ben balık tutmaya izmire gidecem desem benim hanım direk sabun yapar benden... gara sabun:D ...

rastgelsin...

katiti
13-12-2006, 10:50
Bayram için şimdiden program yapamıyorum, çünkü yurtdışından kuzenim gelecek. ama uygun olursa katılmak isterim kesinlikle. Bu arada öğle yemeğinde ne var? ;) :D...

kturkol
13-12-2006, 12:39
Onur, Adnan bey pazarlık yapmak sanırım uygun olmayacak çünkü akşam hangi saatte isterseniz o zaman dönülecek kısıtımız yok.

arkadaşlar yemekte toprak havuz çipura, makarna, salata var. istediğiniz kadar çayvar ve içki serbest. sınır yok.

sabah 6:00 gibi çıkılır nezaman istenirse dönülür.

kturkol
13-12-2006, 12:43
mert kuzeninide alır gelirsin.

minder fikri fena değil. iyi aklımıza getirdin onur.:)

igmsva
13-12-2006, 12:45
Onur, Adnan bey pazarlık yapmak sanırım uygun olmayacak çünkü akşam hangi saatte isterseniz o zaman dönülecek kısıtımız yok.

arkadaşlar yemekte toprak havuz çipura, makarna, salata var. istediğiniz kadar çayvar ve içki serbest. sınır yok.

sabah 6:00 gibi çıkılır nezaman istenirse dönülür.

:'( yaaa ben niye bukadar uzaktayım yaaaaa...................:'( :deli: :(

Taygun KOCABIYIK
13-12-2006, 15:13
izmir kurbanda balık kesecek anlaşılan:) şimdiden rastgelsin.allah muhabbetinizi artırsın.:)
Ben kurbanlık 2 adet kiloluk çupra kesmeye niyetlendim ama nasip kısmet ne olur bilmiyorum :D umarım yeterli katılım olur hem abilerimin ellerini öpüp harçlık toplarım hem balık tutarım :D

aganta borina borinata
13-12-2006, 15:34
:'( yaaa ben niye bukadar uzaktayım yaaaaa...................:'( :deli: :(

aaaaaaah ah...

rastgelsin...

varior
13-12-2006, 15:48
ya tekneyle yola çıkmışken şöyle bi akdeniz sahillerine doğru gelme şansınız yok mu?? :D

kturkol
13-12-2006, 20:26
ilker doğan atlayın gelin be koçlarım.:):)

taygun kurban olsun sana çipuralar. allah nasip ederde dilediğin kadar çekersin.

bende düşünüyorum şöyle tabak gibi bir karagözü kurbanlık niyetine kesmeyi:D

yanlız bunların toynağı yok. caizmidir ishak hocam, sayın mavaffak bey?

kturkol
13-12-2006, 20:29
ishak bey doğan bey muvaffak bey sizlerden bir katılım bilgisi alamadık. sitenin büyükleri olarak beyan bekliyoruz.:D

selim bey organizasyona sizden de destek bekliyoruz.

igmsva
13-12-2006, 20:50

taygun kurban olsun sana çipuralar. allah nasip ederde dilediğin kadar çekersin.

bende düşünüyorum şöyle tabak gibi bir karagözü kurbanlık niyetine kesmeyi:D

yanlız bunların toynağı yok. caizmidir ishak hocam, sayın mavaffak bey?
az kaldı azzzzzzzzzzzzzz:P :D :dans:

kturkol
13-12-2006, 20:57
ilker allah kavuştursun. neredesin şu anda?

Uzm.Dr.Rastgele
13-12-2006, 21:24
Konu çupra ve karagöz vs... olunca evvel allah elimizden gelen anlatımı dilimiz döndüğünce yaparız.İlla velakin kurban olur mu dersen.,bak üstad ona fikir bile yürütemem.O konu hem Muvaffak abiyi hem beni aşar.....:D
Haaa, çupra nasıl tutulur,efendim nasıl temizlenir ve afiyetle nasıl kızartılıp yenir der isen; seninle bu hususda sabaha kadar konuşabiliriz. :D :D :D

(Tanrım kaç haftadır elime hiç çupra değmedi, sen bildiklerimi unutturma ya rabbimmm amin):D :D :deli:

ADNAN
13-12-2006, 23:48
kıvanç bey walla damardan girdiniz bayramda fırsat kollayalım bari işi organize edlim . içki limitsizse batarsınız tabi teknede bizde beraber batarız gibi...:D :D

ADNAN
13-12-2006, 23:55
aslında bir akdeniz turu olsa negüzel sırtı yaparak geliriz ....:D :D :D

Lethe
14-12-2006, 07:25
eğer yer kaldıysa ben de seve seve katılabilirim.hem sizlerle tanışma fırsatım da olmuş olur.eğlenceli olacağı, herkesin güzel vakit geçireceği kesin.aslında yer yoksa da gelebilirim.üstelik kontenjanı 3-4 kişi artırabilirm de. e.foça da teknemiz var.(meteoroloji nin arkasında durmakta)tabi hava müsait olursa (3-5 ve altı) ekibe katılarak fener adasının önüne gidebiliriz.yanlız teknenin motoru biraz problem yaratabilir çünki, motor şu anda evde ve bizin arabanın bagajına sığmıyo(9.9 beygir mariner, araba da vw golf-malum bagaj biraz küçük )herhalde bu da bir şekilde hallolur? :) şimdiden heyecanlandım ;)

aganta borina borinata
14-12-2006, 07:43

ya millet zihnimizi bulandırıyorsunuz...:deli: içimdeki seste atla git diyor ama... ama...:'(

yaza kısmet olursa inşallah delmeye çalışırım...:artist: zaten şu anda balıkta çıkmıyor...:D

ama böyle bi organizasyonun izmir rastgelsin katılımcıları adına çok keyifli geçebileceğini düşünüyorum...;)

rastgelsin...

gokseldbuga
14-12-2006, 08:54
Öncelikle herkese selam dün yazamadım. Bayramda Fethiyeden abim gelecek ve 3 kardeş balığa çıkmayı düsünüyoruz, bütün plan küçük abimin işlerine bağlı , hangi gün geleceklerini de bilemiyoruz o yüzden ben net bir cevap veremiyorum.Bayramın kaçıncı günü tam olarak karar verildi mi? Küçük abim olmasa büyük abim ve ben 2 kişi olarak katılmayı isteriz.

saygılar

kturkol
14-12-2006, 12:47
:)adnan bey yanlış anlaşılmasın içki serbest sınır yok dedim. herkes kendi temini istediği kadar içebilir, kaptanın bir sınırlaması yok anlamında.:)

yoksa can mı dayanır.

göksel 3 ocakta gidiyoruz yani bayramın dördüncü günü.

kturkol
14-12-2006, 12:48
doğan inşallah yaza görüşürüz. ama fırsatın varsa fena macera olmaz.

kturkol
14-12-2006, 12:51
katılımcı listesi oluşturuyorum yer için buradan görebilirsiniz.

1- kıvanç türkol+1
2- taygun
3- ulaş çekiç
4- adnan dinsel ?
5- göksel demirbuga + 1 kişi
6- onur şengün
7- tarkan tunçbilek+1
8- cem tunga+1

kesin katılım bildiren unuttuğum varsa bildirin

Lethe
14-12-2006, 13:45
katılımcı listesi oluşturuyorum yer için buradan görebilirsiniz.

1- kıvanç türkol
2- taygun
3- ulaş çekiç + 3 kişi
4- adnan dinsel
5- göksel demirbuga + 1 kişi
6- onur şengün

kesin katılım bildiren unuttuğum varsa bildirin
yanlış anlaşılsın istemem,yanımda 3 kişi getireceğim olarak algılanmasın.sadece gerekirse bizim kayık ile de organizasyona katılabilirim ve doğal olarak 3 kişi de extradan alınabilir demek istemiştim.

ADNAN
14-12-2006, 18:28
KIVANÇ,kardeşim henüz tam karar çıkmadı haberiniz olsun....

Uzm.Dr.Rastgele
14-12-2006, 19:52
--------------------------------------------------------------------------------

ishak bey doğan bey muvaffak bey sizlerden bir katılım bilgisi alamadık. sitenin büyükleri olarak beyan bekliyoruz.

Sevgili Kıvanç'ım ,bende bu çoşku dolu ekiple tabi ki beraber olmak isterim ...Ama bir bayram İzmir'de kendi ailemle birlikte olursam,diğer bayram da eşimin ailesi ile eşimin memleketinde birlikte olma durumundayım.Bana yakışan da bu olduğundan, dolayısıyla bayramda İzmir dışında olma ihtimalim yüksek.Söz verirsem yalancı durumuna düşerim.O duruma da allah asla düşürmesin.Ama aklım-fikrim hep bu organizasyonda olacak.Bence kar-fırtına-yağnak yağmur olmadıkça mutlaka gerçekleşmeli.....:D

igmsva
15-12-2006, 21:17
ilker allah kavuştursun. neredesin şu anda?
:artist: :oha: :deli: diyarbakırdayım mayıs gibi memleketime canım o mis gibi kokan izmirime temelli kavuşacağım inşallah:D :D :D

kturkol
16-12-2006, 22:00
tekrar allah kavuştursun ilker. buraların hasreti hiç bitmez. allah sabır versin.

mufi
17-12-2006, 17:13
Arkadaşlar selam hepinize..
geçen gün fuarda aynı konuyu açmıştım...yine tekrar edeyim..

önce kendimden bahsedeyim benim Ayrancılar dan foçaya gelmem imkansız.
maddi/manevi.. ---maddi olsa dahi dönüş yolundaki çekeceyim o eziyeti ...
bana en az 100 km..sadece gidiş.. yorgun vaziyetteki dönüş.???

aslında benim naçizane tavsiyem bu tür muhabbetleri karadan avcılık şeklinde yapsak.izmire yakın yerlerde... hem daha az masraf olur hem daha az yorgunluk....

ben yıllarca teknem ile istanbulda deniz avcılıgı yaptım..her ne kadar teknenin balık tutma şansı fazla isede.!!! yinede garantisi yok...bana özellikle İzmirli kardeşlerim..diyebilirmiki?

her 3 çıkışın en az birisinde ..mükemmel balık yakaladık..kilolk balıklar vs..hatta misinayı kopartan balıklar vs..yani 4/4 lük avcılık..

banim şahsi fikrim şu. ..tekne ile açıldıgın zaman ..bir kere ya sen kerterizi bulacan(varsa) yada tekneci nin insafına kalacaksın..çok duydum ben bu il sınırları içinde gariban amatörlerin paralarını yontan gezdirip gezdirip boş yada 3/5 ispari ile döndüren..teknecileri....
bu denizlerde balıkmı bitti hayır.. kesinlikle bir iyi bir balık bulucu ile gayette güzel balık avcılıgı yapılabilir..

ha bir de şu var... o teknede ki 10 kişiden bir tanesi 100/150 gr lık iskandili sert bir şekilde ( dip taşlık ise) dibe vurursa.. artık dagılan balıgı bekleki toplansın..

burada derin su mercan karagöz avcılıgı nasıl yapılıyor bilmiyorum ama benim İstanbulda ögrendiklerim ki eski rum/türk istanbullu balıkçıların yöntemidir ..

derin su taş/kırmalık balıgı avında hiç bir zaman kurşun dibe deymez.. bu yüzden eskiler mavruka kullanırdı.. bende aynı şeyi yapardım.

örnek: dip 60 m ise 59 m/59,5m de mavruka havada asılı kalır altında 30 cm lik serbest tek veya çift iğneli köstek.ve yem..

şimdi dikkat edelim..60 m.derinlige 100/150 gr kurşunlu oltayı elinizden kaydırarak(avuç içi) yavaçça indiriyorsunuz.. kurşun dibe oturunca o mesafeden bile hafifce havaya kaldırıp indirdiğinizde iskandilin tık lamasını parmak hisseder...

o halde 60/80 m derinlikte o sessizlikte bir tekneden 10 tane olta 7/mlik bir hat üzerinden aşagıya indirilirse dipteki takırtıyı siz düşünün...
bu tür avlarda ben istanbulda ki teknemle 2 kişi giderdik ikimizinde oltası/kurşunu vs hepsi aynı ve küpeşteye monteli çelik tel lerin ucuna misinayı sabitlerdik(derinlik ayarı) her defasında kurşun aynı derinlige iner ve dibe oturmazdı..balık ta iğneyi aldımı bizim teller aşagıya dogru basılır ve zaten o anda igne balıgın agzındadır...garantili...
bir de bu pencereden bakın tekne balıkçılıgına.....
selamlar

gokseldbuga
17-12-2006, 18:57
muvaffak abi al benden de o kadar. Tekne avının zevkli geçeceğinden eminim ama 2 tekne, kerterizi tuttursak 10 kişi olta sallayacak, daracık mekan, dedim ya ben karadan avlandımmı, gezerim suya düşerim vs vs. Karadan avcılığı daha çok severim , tercih ederim ama sohbetli,güzel insanlarla geçecek olan bir avı da denerim. benim de kesin değil katılacağım eğer bayramda birader fethiyeden 2 gün kalmalı gelirse, akbük tercih edeceğiz saniyorum

katiti
17-12-2006, 21:22
Arkadaşlar selam hepinize..
geçen gün fuarda aynı konuyu açmıştım...yine tekrar edeyim..

önce kendimden bahsedeyim benim Ayrancılar dan foçaya gelmem imkansız.
maddi/manevi.. ---maddi olsa dahi dönüş yolundaki çekeceyim o eziyeti ...
bana en az 100 km..sadece gidiş.. yorgun vaziyetteki dönüş.???

aslında benim naçizane tavsiyem bu tür muhabbetleri karadan avcılık şeklinde yapsak.izmire yakın yerlerde... hem daha az masraf olur hem daha az yorgunluk....

ben yıllarca teknem ile istanbulda deniz avcılıgı yaptım..her ne kadar teknenin balık tutma şansı fazla isede.!!! yinede garantisi yok...bana özellikle İzmirli kardeşlerim..diyebilirmiki?

her 3 çıkışın en az birisinde ..mükemmel balık yakaladık..kilolk balıklar vs..hatta misinayı kopartan balıklar vs..yani 4/4 lük avcılık..

banim şahsi fikrim şu. ..tekne ile açıldıgın zaman ..bir kere ya sen kerterizi bulacan(varsa) yada tekneci nin insafına kalacaksın..çok duydum ben bu il sınırları içinde gariban amatörlerin paralarını yontan gezdirip gezdirip boş yada 3/5 ispari ile döndüren..teknecileri....
bu denizlerde balıkmı bitti hayır.. kesinlikle bir iyi bir balık bulucu ile gayette güzel balık avcılıgı yapılabilir..

ha bir de şu var... o teknede ki 10 kişiden bir tanesi 100/150 gr lık iskandili sert bir şekilde ( dip taşlık ise) dibe vurursa.. artık dagılan balıgı bekleki toplansın..

burada derin su mercan karagöz avcılıgı nasıl yapılıyor bilmiyorum ama benim İstanbulda ögrendiklerim ki eski rum/türk istanbullu balıkçıların yöntemidir ..

derin su taş/kırmalık balıgı avında hiç bir zaman kurşun dibe deymez.. bu yüzden eskiler mavruka kullanırdı.. bende aynı şeyi yapardım.

örnek: dip 60 m ise 59 m/59,5m de mavruka havada asılı kalır altında 30 cm lik serbest tek veya çift iğneli köstek.ve yem..

şimdi dikkat edelim..60 m.derinlige 100/150 gr kurşunlu oltayı elinizden kaydırarak(avuç içi) yavaçça indiriyorsunuz.. kurşun dibe oturunca o mesafeden bile hafifce havaya kaldırıp indirdiğinizde iskandilin tık lamasını parmak hisseder...

o halde 60/80 m derinlikte o sessizlikte bir tekneden 10 tane olta 7/mlik bir hat üzerinden aşagıya indirilirse dipteki takırtıyı siz düşünün...
bu tür avlarda ben istanbulda ki teknemle 2 kişi giderdik ikimizinde oltası/kurşunu vs hepsi aynı ve küpeşteye monteli çelik tel lerin ucuna misinayı sabitlerdik(derinlik ayarı) her defasında kurşun aynı derinlige iner ve dibe oturmazdı..balık ta iğneyi aldımı bizim teller aşagıya dogru basılır ve zaten o anda igne balıgın agzındadır...garantili...
bir de bu pencereden bakın tekne balıkçılıgına.....
selamlar

Valla Muvaffak Abi kıyıdan avı severim, güzeldir ama benim için tekne avı her zaman bambaşkadır. Belki de yıllardır tekne avına daha fazla hasret olduğumdandır.

Ayrıca kurşunun dibe vurmasıyla balığın kaçacağı görüşüne katılmıyorum. Sebebi de şu: zıpkınla balık avlarken bazı durumlarda ses çıkararak balığı çağırır/cezbederiz. bu nedenle bir kurşunun dibe vurmasından çıkacak sesten balık dağılmaz, özellikle de o derinliklerde. Ama mercanda kurşunun hafif havada kalması iyidir, o av stiliyle ilgili ayrı bir olay.

Bunun dışında müsait olduğumda kıyıdan ya da tekneden her türlü av organizasyonuna katılmaya gönüllü olduğum zaten malumunuzdur ;) :D...

aganta borina borinata
18-12-2006, 07:40
işin doğrusu ben de kalabalık bi gruplar iyi bi av yapılabileceğini pek düşünmüyorum...organizasyonunda tam olarak av maksatlı olduğunu da sanmıyorum...bu birlikteliğin izmirli balıkçılar adına iyi bi kaynaşma olacağı kanaatindeyim...

muvaffak abi...kıyıdan olta atınca da balıkların kaçma olasılığı vardır bence...ama ben daha kurşun atınca kaçan balıklara bek rastlamadım...tabi kurşun balığın tepesine düşerse o başka tabi...ben kurşunun havada bırakılması konusunda merte katılıyorum...bu balığı kaçırmaktan çok balığın beslenme alışkanlığına yönelik bi avlanma yöntemidir bence...hele ki 100-1540 gr. kurşunun dibe inmesinden hiç bi şey olmaz...ki 300 - 400 gr. kurşunlarla avlandığımda oluyor... bunlar suyun derinliğine ve akıntıya göre değişiyor...

eğer izmirde olsaydım bu organizasyona kesinlikle katılırdım...oldukça eğlenceli geçebileceği kanaatindeyim...

rastgelsin...

mufi
18-12-2006, 14:02
[Only Registered Users Can See Links]
bendeki orjinal parlak mavruka 100 gr.
yukarıda bahsettigim sistemde tekneden dibe deydirmeden askıda balık tutmak için..
ayrıca da temsili resim..[Only Registered Users Can See Links]

omurcelik
20-12-2006, 09:20
ilk önce hepnize merhaba sormak istedigim su sadece fener adası önundemi avlanacak bu tekne yoksa başka kerterizleri gezecek mi?

kturkol
20-12-2006, 16:56
omur istenen heryere gidebilecek kapasitede bir tekne. bu nedenle hiçbir kısıtımız yok.

arkadaşlar tekne 15 kişinin birbirine deydirmeden olta atabileceği büyüklüktedir. hiç kimsenin endişesi olmasın. tuvaleti, 2 kamarası, mutfağı ve banyosu var.

istediğimiz kadar çay yapıp istediğimiz zaman uyuyabiliriz.

kturkol
20-12-2006, 17:07
muvaffak bey merhaba,

tecrübeleriniz bize ışık tutuyor çok teşekkür ederim.
ayarladığımtekne 17 mt uzunluğunda bir yat. kaptanımız gayet sağlam ve 25 yıldır olta avcılığı yapıyor. şimdiye kadar ben boş döneni duymadım. ayrıca teknede balık bulucu da mecut ama şimdiye kadar ihtiyaç duymadık, kullanılmasını istemedik. eğer istenirse kullanılabilir.

göksel iki tekne ile çıkılmasına gerek yok. bir tekne bize yeter.

kturkol
20-12-2006, 17:08
muvaffak bey merhaba,:)

ayarladığımtekne 17 mt uzunluğunda bir yat. kaptanımız gayet sağlam ve 25 yıldır olta avcılığı yapıyor. şimdiye kadar ben boş döneni duymadım. ayrıca teknede balık bulucu da mecut ama şimdiye kadar ihtiyaç duymadık, kullanılmasını istemedik. eğer istenirse kullanılabilir.

:) :) :)

kturkol
20-12-2006, 17:12
arkadaşlar bu hafta sonu tekneye kesin teyidimizi bildirmem gerekiyor. bu nedenle cumartesi günü saat 21:00 a kadar katılımcılar bilgi verirse sevinirim.
:):):)

gokseldbuga
20-12-2006, 18:55
tamamdir abicim c.tesi ye kadar haber veririm ben

eşref sürek
21-12-2006, 16:48
hepinize şimdiden bol avlar güneşli birgün sakin bir deniz olması dileklerimle çorludan selamlar.

mufi
22-12-2006, 09:24
muvaffak bey merhaba,:)

:) :) :)
Kıvanç cevabı mesajına teşekkürler. ama dediğim ibi ben izmirin dışındayım.
benim buradan İzmir içindeki bir arkadaşımıza dahi gitmem iki vasıta...oradan tekrar foça ya gitmek ..zaten gidinceye kadar yolda yorulur insan.
sabah çok erken motorsıklet ile bir arkadaşa gitsem.. artı izmir foça yol masrafına da katılsam. olur ama sabahın köründe motorun üzerinde izmire gelmem eziyet... ben bu mevsimde zaten sabahın 07 sinde filan yola çıkamıyorum. ellerde eldiven oldugu halde buz kesiyor....

kturkol
23-12-2006, 15:56
muvaffak bey yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. zaten bu akşam yeterli katılım sağlayamazsak hafta başında organizasyonu iptal etmek zorunda kalacağım.

gokseldbuga
24-12-2006, 11:43
Kıvanç, biz gelemiyoruz abicim, geç oldu kusura bakma. Abimin ne zaman gelecegi hala belli degil, bu arada Gelecek Cuma abim bizim apartmana taşınacak , bayram vs vs malesef

kturkol
26-12-2006, 10:55
arkadaşlar yeterli katılım olmadığı için organizasyonu iptal ediyorum.

açıkçası bu isteksizliğe çok üzüldüm. bu kadar avcının olduğu bir sitede bu organizasyonu iptal etmek zorunda kalmak banim için büyük bir başarısızlık oldu.

neyse sağlık olsun.

ha bu arada, diğer sitelere bir göz attım, adamlar 40 kişilik organizasyonlara imza atıyorlar. hayırlısı olsun.

bayramda herkese rast gelsin. herkesin yeni yılı mutlu ve bol çipuralı olsun.

emre kebabcı
30-12-2006, 15:58
sevgili arkadaşlar şimdiden hepinize rastgele.yalnız tutulan avların fotoraflarını isterim:)

emre kebabcı
30-12-2006, 16:19
organizasyon olamadığına üzüldüm ama bu son anlamına gelmez başka zaman inşallah.hepinize iyi bayramlar.:'(