Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : akıllı balıklar

Güven ÖZYELDAN
09-01-2007, 16:46
bilgisayar aldatmacası olabilirmi sizce ......[Only Registered Users Can See Links]

HALDUN YALIMLI
09-01-2007, 16:59
Güvenim hakikatten çok ilginç bir video abi, ama bu uzakdoğulu dostlarımızdan her türlü atraksiyon beklenir, yapmışlardır abi.

CaTSiLeNcE
09-01-2007, 17:21
abi çok ilginç ve çok komik :)

katiti
09-01-2007, 20:03
Bunu görmüştüm daha önce, aldatmaca mı bilmem ama adamlar bunu da yaptıysa sadece helal olsun diyebiliyorum :D...

Rauf
10-01-2007, 00:08
bence bir püf noktası vardır ama kafa yormaya değmez tıpkı sihirbazların yaptıkları numaralara nasıl cok takılmıyorsak bakıcaz gülücez gecicez.

Taygun KOCABIYIK
10-01-2007, 16:10
bence bir püf noktası vardır ama kafa yormaya değmez tıpkı sihirbazların yaptıkları numaralara nasıl cok takılmıyorsak bakıcaz gülücez gecicez.
En güzelini Rauf ustamız söylemiş takılmamak lazım :)
zaten 5-6 sn hafızası olan balıklardan böyle bir başarı beklemek olmaz yahu mantığa aykırı 2. turda ne yaptıklarını unutur bunlar :D

CaTSiLeNcE
10-01-2007, 16:14
pablov nasıl köpekleri yanan sönen lambalar ve zillerle şartlandırdıysa sanırm bunlarda aynı şeyi el hareketleriyle becermiş..Tabi bu görüntüler gerçekse

leper
10-01-2007, 17:17
[Only Registered Users Can See Links]
görüntülerin gerçek olabileceğini iddia etmemek kaydıyla mümkün olabileceğini düşünüyorum.
Çünkü balıklar sanılanın aksine marifet öğrenebiliyor. Hatta öğrendiklerini günlerce akılda tutubiliyorlar.
linkte daha detaylı bir şekilde anlatmışlar bolda resim var.

aganta borina borinata
11-01-2007, 09:47
balıklar capon, adamlar capon...

rastgelsin...

Rauf
11-01-2007, 09:58
muhammet kardeş ilgi cekici bir link vermişsin enteresan .teşekkürler.

giritli
11-01-2007, 12:07
Ben bir aralar akvaryum balıkçılığıyla da uğraştığım için şunu söyleyebilirim "japon balığı denen mahlukat kadar obur bir akvaryum balığı daha yoktur herhalde"...Ben japon balıklarına su ineği derim...Eh hayvanda bu kadar pis boğaz olduktan sonra yemle yaptıramayacakları birşey yoktur diye düşünüyorum...ama bunlar aşmışlar abicim resmen su balesi yapıyorlar vallaha helal olsun...:oha: :oha: :oha: