Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : El yapımı lüfer rapalası.

Rauf
24-03-2007, 06:28
Bir yerlerden kayt ettiğim oklavadan imal ediceğiniz bu takımı sizlerle paylaşmak istedim.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [Only Registered Users Can See Links][/URL]

Umut uzel isimli amatör arkadaşımıza da ne kadar tanımasamda emeğine sağlık diyorum.

HALDUN YALIMLI
24-03-2007, 08:10
Rauf abi, aktarım için teşekkürler. Lüferciler senin bu çalışmanla kendi sahte yemini hazırlayacaktır. Benimde oklava ile üreteceğim çalışmalarım pek yakında burada sizlerin huzurunda olacak. RASTGELSİN.

Lethe
24-03-2007, 10:02
paylaşım için teşekkürler Rauf abi.ne de olsa el yapımı gibisi olmuyo değil mi,hele de sonuç verirse! :)lüfer zamanı kesin ben de hazırlıcam bir tane..;)

cevat2
24-03-2007, 10:26
bu tip yeme lüfer kalemi diyorlar genelde malzemeciler el yapımı yaptırıyor iskenderun tarafında kullanılıyor iyide iş yaptığı söyleniyor başka bir sitede gezerken görmüştüm

aganta borina borinata
24-03-2007, 10:50
bu tip yeme lüfer kalemi diyorlar genelde malzemeciler el yapımı yaptırıyor iskenderun tarafında kullanılıyor iyide iş yaptığı söyleniyor başka bir sitede gezerken görmüştüm

evet benim de iskenderunda öğrendiğim bi sistem... kullanmak kısmet olmadı fakat geçenlerde yılmaz bunun örneğini paylaştı bizimle...

YILMAZ KALEMLE LÜFER AVI ([Only Registered Users Can See Links])

rastgelsin...

sbasaran
26-03-2007, 12:18
rauf abi böyle paylaşımın için teşekkür ederim. fakat ben bu konuda yorum yapmak istiyorum.
resimden anladığım kadarıyla bu suni de damak yok. floting lerde olduğu gibi buna damak eklenmeli ki aksiyonu olsun. üst damaktan yontulmuş. bunu iki veya üç parçaya bölmek lazım diye düşünüyorum. bu sayede yüzen balık havası verebilir. yoksa bu karada durduğu (oklava) gibi gelir.
yanlışmı düşünüyorum?.

Rauf
27-03-2007, 05:13
rauf abi böyle paylaşımın için teşekkür ederim. fakat ben bu konuda yorum yapmak istiyorum.
resimden anladığım kadarıyla bu suni de damak yok. floting lerde olduğu gibi buna damak eklenmeli ki aksiyonu olsun. üst damaktan yontulmuş. bunu iki veya üç parçaya bölmek lazım diye düşünüyorum. bu sayede yüzen balık havası verebilir. yoksa bu karada durduğu (oklava) gibi gelir.
yanlışmı düşünüyorum?.

Süleyman kardeşim ben kendim denemediğim icin bi şi söyleyemiyeceğim ama haklı olabilirsin damak konusundada düşündüğün doğru.elimde yine el yapımı bir rapala var bizim siteden veya başka bir yerden görüp ilginc olarak kayt etmişşim zargana tipinde onuda ekliyorum meraklı olanlara belki bir fikir verebilir selamlar arkadaşım rastgele.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

sbasaran
27-03-2007, 12:30
bildiğim kadarıyle piyasada damaksız olarak satılan suni lerin misina bağlama halkaları tam uçta değil, belli bir mesafe gövde tarafından. oysa yıkarıda verilen şekli incelediğimizde bağlama halkası tam uçta. ben bu yüzden damak eklenmesi gerektiği görüşündeyim. denemekte de fayda var. belki aksiyon yapıyordur.

igmsva
27-03-2007, 13:16
rauf abi emeğine sağlık paylaşımın için teşekkür ederiz

aliemmi
24-09-2007, 05:33
rauf abi paylaşım için teşekkür ederiz..emeğine sağlık..