Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 27 mayıs gerence gezi raporu

er35han
31-05-2007, 16:35
selamlar arkadaşlar.
geçtiğimiz pazar, onur arkadaşımın ''pazar günü de evdemi oturulur, hadi dışarı çıkalım'' demesi üzerine eşimle hazırlanıp saat 14:00 sularında kapılarının önüne dikildik. tabi ben dışarı çıkarız biriki gezer tozar akşamda geç olmadan geri döneriz diye düşündüğüm için gömlek, pantolon giyindim çıktım. nerden bileyim bu herifin:D balığa gitmek gibi hain planları olduğunu. saat geç oldu ,yok olmaz( istemem yan cebime koy) derken bide baktık eşlerimizle birlikte gerence yolundayız. av yerine vardığımızda saat 16:30' a geliyordu, şemsiyemizi açtık malum güneş yakıyor, buzluk,oltalar, halı kilim derken yayılıverdik. ani bir kararla balığa çıktığımız için oltalar konusunda sponsorumuz onur kardeşim oldu. yemlerimizde narlıdereden 7 paket boru kurdu ve 30 adet sülünez. takımları hazırlayıp hemen suyla buluşturduk, minik minik vuruşlar ve 10 dakika sonra ilk balık bana geldi. 5 cm 'lik bir karagöz, daha doğrusu karagöz jr.. tülay ve aslının tezahüratlarıyla tekrar denize iade.
ondan sonrası yaklaşık iki saat boyunca güneşle ve kızların kopan takımlarının tamiriyle uğraşarak geçti. saat 19.00'a gelirken onur ilk ciddi vuruşu aldı ve tasmaladığı gibi güzelim çuprayı kıyıya aldı. o gazla bizde oltaları salladık ama nafile başka da birşey gelmedi. haa pardon bide benim yakaladığım 10 tane kadar deniz hıyarı. tarlaya düşmüşüm sanki atçek deniz hıyarı. saat 21:00'i gösterdiğinde sivrisineklerde bize eşlik etmeye karar verdiler, ama biz kibarca yerimizi onlara bırakarak hemmen uzadık.
sürpriz bir kararla başlayan gerence macerası da böyle son buldu. onur o güne dair videolarıda ekleyecek.
iğneniz keskin livarlarınız dolu olsun arkadaşlar...

Lethe
31-05-2007, 16:53
güzel anlatım için teşekkürler.
eşlerinizle birlikte harika bir gün geçirmişsiniz :)
videoyu da bekliyoruz onur kardeş.;)
tebrikler. :helal:

er35han
31-05-2007, 17:55
kısada olsa o günden bir video....
[Only Registered Users Can See Links]

Taygun KOCABIYIK
31-05-2007, 17:57
Abicim şimdi adam ballı diycem ayıp olucak :D şanslı insan vesselam ne diyelim inşallah bizede bulaşır bir şekilde :D Tüm katılımcılara tebrikler :)

Hasan BALIKÇI
31-05-2007, 18:11
sevgılı arkadaşlarımız onur ve erhan ın balık maceralarını kutlarım.güzel olan yanıda aılelerı ıle bırlıkte olmaları ayrıca tekrar kutluyorum.balığın keyfı aıle ıle gıttığımızde daha keyıflı oluyor.hepınıze tavsıye ederım.onlarında bızım kadar hakkı vardır yorulmaya.anca beraber kanca beraber.sevgıler saygılar.

mufi
31-05-2007, 18:18
Erhancım yarım günde olsa değişiklik olmuş.eşlerinizde hava almış oldu enazından

balic
31-05-2007, 19:05
abi tebrikler iyi çupraymış... devamı daha bol olur işallah

igmsva
31-05-2007, 20:24
erhan ne güzel olmuş hanımlarda stres atmışlardır. her zaman planlı programlı organizasyon tad vermez aradabir böyle sürpriz organizasyonlar süper olur. iyi eğlenmişsinizdir. balık bahane, muhabbet şahane ( çaktırma züğürt balıkçı tabiri)

katiti
31-05-2007, 20:36
Deniz havası almışsınız işte ne güzel, daha ne olsun :)...

discus
31-05-2007, 21:16
vay vay vay bizsiz balığa giderseniz böle olur işte.....:dans: :dans: :dans:

giritli
31-05-2007, 21:39
Arkadaşlar videoları youtube' a yükledim ama henüz yayına girmedi sanırım...
o yüzden videolar azıcık gecikebilir...şimdiden özürlerimi bir borç bilirim...

ADNAN
31-05-2007, 22:08
Size yakışanı yapmışsınız, helal olsun demekten kendimi alamadım, bir daha helal olsun..:helal: :helal:

giritli
05-06-2007, 23:08
Kusura bakmayın artık biraz geç oldu ama sanırım yüklemeyi başardım...

Sevgili karım Aslı sezonun açılışını karagözle yaptı...

igmsva
05-06-2007, 23:15
Kusura bakmayın artık biraz geç oldu ama sanırım yüklemeyi başardım...

Sevgili karım Aslı sezonun açılışını karagözle yaptı...

onur sanırım yüklerken bir sorun olmuş bir bak istersen çalışmıyor

giritli
05-06-2007, 23:18
İlker abicim destur daha yeni yükledim...ancak açılır...yükler yüklemez gösterime girmiyor youtube daki videolar bildiğim kadarıyla...

igmsva
05-06-2007, 23:20
İlker abicim destur daha yeni yükledim...ancak açılır...yükler yüklemez gösterime girmiyor youtube daki videolar bildiğim kadarıyla...
tamam abi ne kızıyosun bi bakalım dedik yaaa allah allah:deli: :D :D :D :D

freediver
05-06-2007, 23:23
güzel bir gün güzel bir betimlemeyle son bulmus tesekkürler

igmsva
05-06-2007, 23:26
cumhur ben girince
The video you have requested is not available.

If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process
ikazı veriyor sen oradan nasıl gördün pes vallahi:D

giritli
05-06-2007, 23:39
Bu da benim istifimi bozmadan oturduğum yerden çekmiş olduğum çupra...

igmsva
06-06-2007, 19:46
onur bugün yine baktım. ama hala
"The video you have requested is not available.

If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process" ikazı veriyor. açılmıyor abi:(

giritli
07-06-2007, 08:13
Onur, bir şeyi yanlış yapıyorsun galiba abisi...Bir şey çıkmıyor yav...

Yüklerken :

* public yaptınmı ?

* prıvate yaparsan olmaz....!
İshak abicim bu ikinci denemem ama olmamış kanımca:D ...o dediğinden yapmadım ekranda neyse o ayardan devam ettirdim ama olmadı...sanırım başka birşeyleri yanlış yapıyorum...acaba video büyük mü geliyor...?

Taygun KOCABIYIK
07-06-2007, 08:51
Büyük gelse yüklenmez onur abi sanırım cep telefonuyla çektin o videoyu. cep telefonuyla çekilen bazı videoları yayınlamıyorlar nedense bendede aynı sorun oldu 1-2 kez.