Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 10 Haziran 2007.Uskumru ve İstavrit.

Anıl ÜNALAN
10-06-2007, 17:14
Merhaba abilerim..

Sabahın 6 sında olta atmamızla birlikte balık almaya başlamıştık ve 8:40 civarına kadar iyi istavrit aldık ondan sonra balık kesince kanal suyuna zokalı takım ile uskumru avlamaya çıktık 12 tane de uskumru aldık kısa günün kârı bu kadardı...

[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links]

SAYGILARIMLA...

ismail çakır
10-06-2007, 18:05
sevgili anıl uskumrular çok güzel görünüyor.istavritler de öyle.. tebrik ederim.
rastgelsin...

nevzat
10-06-2007, 18:09
Anıl yinede iyi balık almışınız,tebrikler.Bu hafta biz gitmedik ama inşallah hafta arası telafi ederiz.Uskumruyu hamsi ile mi yoksa sardalya ile mi aldın?Rastgele.

mufi
10-06-2007, 18:27
iyi..iyi..balık iyi..
Anıl aferim size be :helal: :helal: ..birde şu çapari takımının fotografını aktar bakalın ne tip çapariye geldiler. denizin sakinleri:rolleyes: görelim

''korku ne kadar büyürse tehlike o kadar yaklaşır''
''Doktorun yaşlısı avukatın genci iyidir''
danimarka dan

igmsva
10-06-2007, 18:31
Anıl seni tebrik ediyorum çok güzel görünüyorlar kardeşim.

Wetblue
10-06-2007, 18:32
Derya Kuzusu Bunlaaaaar...........ELİNİZE KOLUNUZA SAĞLIK. AFİYETLE.....

Anıl ÜNALAN
10-06-2007, 18:46
Herkese teşekkür ederim.

Nevzat abi balık sardalya yemiyor sadece beyaz(gümüş) hamsi yi yiyor.Ama sürü av yapıyor ise çaprariyede atlıyor;) (bu hafta çapariyle almadık uskumru ama bilgine ) ...

Muvaffak abicim takımların fotoğrafını değil sana gerçeğini veriyim sana feda olsun :) Şaka bi yana abi foto çekebilicek olsam daha doğrusu telefonumun bazı özellikleri bozuldu PC ye aktaramıyorum fotoları o yüzden çekince başka yollarla atıyorum PC ye fotoları o da zor oluyor başkta telefon bulmak vs. gibi.
Elimde var bitane hiç kullanılmamış çok güzel bir takım istersen verebilirim :) .

Taygun KOCABIYIK
10-06-2007, 19:47
Anılım kırmışsın balığın belini payımı ayır bi ara uğrar alırım ;)

nevzat
10-06-2007, 22:21
Anıl'ım sana çok teşekkür ederim kardeşim,kullanılan yem konusundaki tavsiyeleri,Muvaffak abiye açıkellilikle yaklaşımını ve paylaşımın konularında tebrik ediyorum;Bu güzel sitenin ya da sitelerin amacı ve çizgisi böyle güzel paylaşımlar olmalı !!

Anıl ÜNALAN
10-06-2007, 22:37
Anıl'ım sana çok teşekkür ederim kardeşim,kullanılan yem konusundaki tavsiyeleri,Muvaffak abiye açıkellilikle yaklaşımını ve paylaşımın konularında tebrik ediyorum;Bu güzel sitenin ya da sitelerin amacı ve çizgisi böyle güzel paylaşımlar olmalı !!

Her zaman abi.Başımın üstünde yeriniz var.İsteyin kullandığım takımlardan elimle getireyim veriyim ;) Takım size kurban olsun ;) ...

Bide abi Unutma normal hamsi değil gümüş hamsi olucak :) ..Bu zamanda bulamazsın ama önceden paketleyip buza yatırıp satanlar var.Belkide senin dolabındada vardır öle bir kaç paket...( Bizim dolapta 40-50 paket varda :) )

discus
10-06-2007, 23:51
anıl tebrik ederim abisi...o tekneye bidahaki ava beni almazsan yalnız yaktım çıranı haberin ola..:deli: :deli:

freediver
11-06-2007, 00:00
Anil baliklar cok saglam..Götüüüüüüürrrrrrrrr :D

Anıl ÜNALAN
11-06-2007, 12:26
anıl tebrik ederim abisi...o tekneye bidahaki ava beni almazsan yalnız yaktım çıranı haberin ola..:deli: :deli:

Ayıp sana abi ya.Gel ama sen yüzme bilmiyon dünkü hava çok yüksekti sen ölürdün korkudan :) ..
Normal havalarda bi gün çıkartçam seni sözüm var ;) .

varior
11-06-2007, 17:00
Tebrikler Anıl, sanırım tek başına yiyemezsin bu balıkları.. :D İzmirli üyelere bir ziyafet verebilirsin bu balıklarla ..

canakkale
12-06-2007, 10:29
süper uskumrular vallahi insanin cig cig yiyesi geliyor!!bereketli olsun daim olsun tebrikler rastgelsin!!

Rauf
12-06-2007, 11:23
genc arkadaşım bereketli olsun uskumru lar baya iri burada alanyada ne yazıkki bu güzeller cıkmıyor ancak yeşil takım ile balıkhaneden alıyoruz selamlar.

Çağatay
12-06-2007, 12:55
Anıl, tebrik ederim. Geçen hafta sonu meteo havayı eserli verince biz çıkmadık, ama başka yerlerden de gelen haberler onu gösteriyor ki, uskumru havaların ısınmaya başlamasıyla iyice yüzey yapmaya başlamış. Dur bakalım bileyeyim ben şu zokaları, çaparileri, hafta sonuna.

Yalnız bir şey soracağım. Av yasaklarıyla ve mevsimsel nedenlerden dolayı, uskumrunun en sevdiği yem olan hamsi ve gümüş, az bulunur ve fiyat bakımından kuyumcuda satılacak hale geldi. Siz yemleri önceden derin dondurucuda stoklamış mıydınız? Eğer değilse, nereden temin ettiğinizi soracaktım. Dediğim gibi konak parekende halinde ya bulunmuyor ya da çok az gelip ateş pahası oluyor.

Anıl ÜNALAN
12-06-2007, 13:26
Çağatay abi önceden dolabımızda stoklu bizim yemlerimiz.Gümüş balığını kastedmiyorum hani beyaz hamsiler varya ona gümüş hamside deniyor ben o balığı kastediyorum gerçekten bir tek bunu yiyor balık.Sardalyaya çok ama çok nadir dokanıyor..

Saygılarımla..

Alparsbeğ
12-06-2007, 14:25
Eşrefpaşalı Anıl Kardeşim, 10 haziranda sabah 6:00 - 11:00 arası bende kanaldaydım; aynı sıradaydık demek ki; bende de aynı uskumru-istavritlerden 15 tane var; resim demeyin; ben o teknolojiye henuz ulasamadım:)

sevgi ve ışıkla kalın

Anıl ÜNALAN
12-06-2007, 20:04
Eşrefpaşalı Anıl Kardeşim, 10 haziranda sabah 6:00 - 11:00 arası bende kanaldaydım; aynı sıradaydık demek ki; bende de aynı uskumru-istavritlerden 15 tane var; resim demeyin; ben o teknolojiye henuz ulasamadım:)

sevgi ve ışıkla kalın

Sanırım gördünüz bizi siz.Sonradan geldik Yunus Emre adlı tekneye bağlandık.Teknemizin Adı Volkan Reis.Sizin teknenin adı ne belki görmüşümdür.

beyaz_kelebek
13-06-2007, 02:12
Aman da aman benim yakışıklı ve becerikli biricik kardeşim balık tutmuş.Hmmm ne diyorduk; rastgelsin;) Balık tutmayı bilmiyorum ama sanırım senin sayende öğrenip, kısa bir süre sonrada vazgeçilmezim haline getireceğim.Dilerim herşey gönlün kadar güzel olur canım benim...