PDA

Tüm Versiyonu Göster : 13.06.2007 nasibimizi arıycaz ....


ishak BALLICA
12-06-2007, 13:59
Sevgili arkadaşlar, epeyden beri fırsat bulup da tekne ile balığa çıkamamışdım.Nasip olursa bugün akşamdan çeşme yolcusuyum....Bakalım epeyden beri hasret kaldığım pembe'ler ile yarın tanışma ve kucaklaşma fırsatı bulabilecek miyim...?:)

varior
12-06-2007, 14:54
kucaklaşmakla kalmayıp sarılıp öpmeni ızgarada pişirip ısırmanı dilerim.. :) rastgelsin İshak abiii..

nevzat
12-06-2007, 16:26
Raporları heyecanla bekliyoruz abii,rastgelsin.

canakkale
12-06-2007, 18:40
abicim sen balik alsanda almasanda bu siteye hep yaz her zaman yazilarini bekliyoruz ve gönülden rastgelsin dileklerimle!!!!!

Rauf
12-06-2007, 20:56
ishak arkadaşım rast gelsin diyelim mercanlardan bi dişi bir erkek bırakmayı unutma ;)

Taygun KOCABIYIK
12-06-2007, 21:02
Sevgili arkadaşlarım, benim elimde olmayan sebeple; son alınan ani bir kararla Bizim tekne işi bu defa karadan balık avı planına dönüştü.

Admin arkadaşlar, konuyu karadan bölümüne taşırlarsa sevinirim....(Her ne kadar onlar benim doğum günümü kutlamasalar dahi; her halde bu dileğimi yaparlar....:P )
Ben kutlamadım mı ishak abicim çok ayıp iftiraya kurban gittik ya :D:deli:
[Only Registered Users Can See Links]

varior
13-06-2007, 00:46
ishak arkadaşım rast gelsin diyelim mercanlardan bi dişi bir erkek bırakmayı unutma ;)

Abi bu lafı ben balığa giderken (yazın çadırda) yengem söyler, bende hep gider 2-3 saatte ya bir tane ya iki tane yakalar gelirim.. Aklıma getirdin.. :D :D

İshak abi sen İzmirdesin hasan abiyle buluşsan (hasan64) bebaber çupra katliamı yaparsınız valla.. :D

canakkale
13-06-2007, 05:04
ishak abi, sana bereketli avlar bol muhabbetler dilerim rastgelsin resimleri bekliyoruz.

ishak BALLICA
13-06-2007, 14:05
Ben kutlamadım mı ishak abicim çok ayıp iftiraya kurban gittik ya :D:deli:
[Only Registered Users Can See Links]


Taygun'um özür dilerim vallahi görmemişim....:'(

ishak BALLICA
13-06-2007, 15:08
Sevgili arkadaşlar; neye niyet neye kısmet derler ya vallahi inanmak lazım...Planda çeşmeden tekne ile açılmak var iken; sonradan alınan bir karar ile kıyıdan gitmeye karar verdik.

Sevgili Arkadaşım Mercankatili35 Erdal bey ve oğlum Burak ile beraber dün akşam gece saat:22.30 civarı yola çıktık.Malum ilk önce yem işini halltemek için, başladık yol üstündeki yemcileri tek tek gezmeye...Biz gezmesine gezdikte benim herzaman kıyıdan tercih ettiğim ''mamun'' a ulaşmak biraz zor oldu...Allahtan bir yemcide 1 patlak civarı yarı aygın yarı baygın; bir önceki günden kalmış mamun bulabildik...Tabi her ihtimale karşı yemsiz kalmamak için de yaklaşık 50 tane de sülünez takviyesi yaptık....

Yaklaşık 2 hafta önce kıyıdan balığa gittiğimde tüm cömertliği ile ortamı aydınlatan ''O tabak gibi dolunaydan'' eser yoktu.Ortam tam anlamıyla zifiri karanlık olduğu bir şekilde av yapacağımız mekana tıngır mıngır vardık...Allahtan yanımda nuh nebiden kalma sarjlı el fenerim vardı.:dans:

Bütün geceyi bulunduğumuz mekandan yemli oltalar ile at çek yaptığımız halde, hiçbirimize yatılı gece misafiri, gelmedi.....Allahtan yaz geceleri kısa olduğundan; sabahın gelmesi tez oldu....:oha:

Gün ağardıktan sonra yaklaşık; 06.00 civarı ilk gelen balık benim aldığım orta boy karagöz oldu.....Bunu nasıl olduysa, arkadan gelen yakışıklı bir lidaki izledi...

Bu sıralarda da aman allahım akıllara durgunluk bir sivrisinek saldırısına uğradık...:D Allahtan yanımızda sivrisinek kovucu filan getirmişdik.İlle velakin bu meretler yine de ne yapıp edip; zerre kadar bir yer bulup yinede bizleri sokmayı başardılar...Ensemden, kaşımın üstünden ve alnımdan....:deli: Velhasıl bir elimizde olta diğer elimizde şapka sallayıp durduk...

Bu arada Sevgili arkadaşım erdal bey, ilk güzel çuprasını aldı....Ve onu arkadan diğerleri izledi.....Velhasıl, Erdal bey geçen seferden üstünde kalmış olan ''Hamlığı'' külliyen attı diyebilirim...:helal:

Oğlumun gönlü olsun diye de bende takımı yemleyip ha bre oğluma attırırken....Benim küçük adam ''okkalı bir çupra ile tanışdı''....Vallahi sevinçden aklı boncuk gibi oldu desem yalan olmaz....Hazırlıksız yakalandığımızdan ne o nede ben gözlerimize inanamadık...Onu nasıl takdırmadan ve kopartmadan çektiğine hala inanamıyorum...:helal:

Velhasıl, havanın dayanılamayacak kadar sıcak olmasından ve oğlumun artık sıkılmasından dolayı, yaklaşık saat :10.00 civarı dönüş için yola koyulduk...

Sağlık ve sıhhat ile ağız tadında, daha bereketli avların sizlere denk gelmesi dileğiyle rastgelsin...


xmki2j_ishak-ballica-balyk-avy-0010_sport

canakkale
13-06-2007, 16:05
abicibim mükemmel bir av raporu ve aynisekilde mükemmel baliklar herzaman bereketinizin daim olmasini dilegiyle rastgelsin.

varior
13-06-2007, 16:34
İshak kaptan harikasın, elineeee kolunaaaa sağlık.. Ayrıca Erdal bey ve oğlunuda tebrik etmek lazım.. Valla balıkları görünce çok sevindim senin adına..

mufi
13-06-2007, 17:03
Sevgili arkadaşlar, epeyden beri fırsat bulup da tekne ile balığa çıkamamışdım.Nasip olursa bugün akşamdan çeşme yolcusuyum....Bakalım epeyden beri hasret kaldığım pembe'ler ile yarın tanışma ve kucaklaşma fırsatı bulabilecek miyim...?:)

İshakım ne güzel işte almışsın balıgı sivri /mivri.. naapalım demekki seni tatlı buldular sana geldiler..heh...heh:D ..
Yanlız ben bişi anlamadım yukarıdaki ifade nedir.. bu sakat hakkında delil olarak kullanılabilir.yani kanatimce:
((Bakalım epeyden beri hasret kaldığım pembe'ler ile yarın tanışma ve kucaklaşma fırsatı bulabilecek miyim...?:)[/QUOTE])))

Burada ne demek istediğini anlamadım .pembe/membe/kucaklaşma/felan/filan/ne iş:deli:

Çağatay
13-06-2007, 17:10
Neye niyet neye kısmet ama, sizin kısmet hep dolu be, İshak Bey.Denizden, karadan hiç fark etmiyor, vallahi.:D

Tebrik ederim.:helal:

Henüz net değil ama kısmetse, biz de planlıyoruz cuma akşamını, c.tesi sabaha bağlayan geceyi ve sabahını da ona ekleyerek. Sabahleyin, tadında bırakıp dönmeyi düşünüyoruz, zira c.tesi işlerimiz var, bu iş olursa bir nevi kaçamak olacak.

Hani Orhan Veli demiş ya "gemliğe doğru denizi göreceksin sakın şaşırma", bu aralar sizi de telefonla arayıp "medet ya usta" tadında yardım isteyen "birileri" olursa sakın şaşırmayın derim.Zira bizim hamlık da iyice tavan yaptı, malumunuz. Hamlık kaşıntısı yerine sivrisinek kaşıntısına çoktan razı olduk biz :D

Bir kez daha tebrikler. Afiyet şeker olsun.

levrek
13-06-2007, 17:32
Tebrikler İshak,değişen programla mercan yerine cipuraları gafil avlamışsınız,bu da güzel,haftaya nasipse olur artık Çeşme,sevgilerimle

discus
13-06-2007, 20:56
ishak abi tebrikler senin alyanaklılar baya sevdi seni....:helal: :helal:

freediver
13-06-2007, 20:59
Ishak Abi tebrikler ama bu böyle olmaz sen mutka video da cekmissindir.... ;)
senden video bekliyorum

Taygun KOCABIYIK
13-06-2007, 21:56
İshak abi seni değil Burak kardeşimle Erdal abimi tebrik ediyorum :D sen balık tutamamışsın :D

aserkansatı
13-06-2007, 22:21
İshak çupilerin resmini kaydettim,pcye arka plan yaptım.Telifi neyse veririz...
Harika bir av olmuş...:helal: :helal: :helal:

balic
13-06-2007, 22:33
çupralar çok güzel gözükyo abi biz burada ancak çiftlik çupisi yiyebiliyoz.. afiyet olsun rastgelsin.....

Rauf
14-06-2007, 11:23
İshakım ne güzel işte almışsın balıgı sivri /mivri.. naapalım demekki seni tatlı buldular sana geldiler..heh...heh:D ..
Yanlız ben bişi anlamadım yukarıdaki ifade nedir.. bu sakat hakkında delil olarak kullanılabilir.yani kanatimce:
((Bakalım epeyden beri hasret kaldığım pembe'ler ile yarın tanışma ve kucaklaşma fırsatı bulabilecek miyim...?:))))

Burada ne demek istediğini anlamadım .pembe/membe/kucaklaşma/felan/filan/ne iş:deli:[/QUOTE]


mufi ustam ben anladım ne demek istediğini daha evvel tekneyle gitselerdi mercan efendiler ile müşerref olucaklardı kıyı muhabbeti olunca kalın dudaklılarla işi pişirdiler.:) :)

Rauf
14-06-2007, 11:29
Vayy ishak ustam sonunda bir kameraman bulmussun da senide gördük bu münasebetle cok güzel ve hareketli görüntüler sanki yanınıza oturup sizleri seyreder gibi olduk.senin beceremiyeceğin şey yok bunu yazman gereksiz alcak gönüllü arkadaşım.neyse bu seferlik kalın dudaklıların işini bitirdin bida sefere kırmızılara sıra gelir inşallah afiyet olsun bir balıkcı daha geldiğini görür gibiyim hemde gecelemesine bravo.selamlar

varior
14-06-2007, 14:22
Zehiri kendi babası şırınga etti abi, katlanacak artık.. :D :D