Tüm Versiyonu Göster : Kan Grupları
Alparsbeğ
20-06-2007, 09:02
Taygun'cugum
Foruma yeni bir başlık açamayı teklif ediyorum; Kan grupları konusunda herkes rahatça (Allah göstermesin) ihtiyaç anında rahatça ulaşabilsin.
Yanlız açılan "konu" olmasın; yani konular içinde aramaktansa; forum ana sayfasında görünsün.
sevgi ve ışıkla kal
gıracemi
20-06-2007, 09:10
metin abi fikir süper.. ama bir sorunumuz; var forum üyelerinin çoğu bildiğim kadarıyla alkol kullanıyor ve bu kan paylaşımı için engel teşkil ediyor.. ama yinede bence böyle bir başlık açılmalı, en azından kullanmayanlarla paylaşım sağlanabilir...
Her Yil Düzenli Kontrol Yaptirdiğimdan Rahatim. Safkan Türk Kani Açik Kalp Ameliyatlari Için Verilir. Ben Buradayim. Sağlikla Kalin
Alparsbeğ
20-06-2007, 13:42
Kürşat'ım, alkol kullanmak tabii ki problem olsa da, en azından burada kiler hangi kan grubundan oldugunu ogreniriz; ben [Only Registered Users Can See Links] ye uyeyim, ve hemen hemen 3 ayda bir kan veriyorum. Ihtiyaci olan ariyor; kan onemli bir nokta; insan caresiz kalınca her turlu arstırmayı yapıyor ve ulasıyor.
Taygun'dan ricam; mesaj mesaj degil de liste haline getirebilir mi? Mesela, admin secimin de liste yapılmıştı ya; veya oylamalarda oldugu gibi; adminlerin bu konuda daha fazla bilgisi olduğu kanaatindeyim.
Tesekkur ederim;
Sevgi ve Işıkla kalın
Aziz Gerzeli
09-07-2007, 01:38
selam ben aziz gerzeli 30 yıllık kan bağışçısıyım A Rh + İzmir Dr Behçet Uz Çocuk hastahanesi kan merkezinin kayıtlı bağışçısıyım yardıma hazırım Ctesi geceleri alkol alırım bilginize saygılarımla
Aziz Gerzeli
03-08-2007, 00:43
kan bağışçısı(donör) olmak isteyen arkadaşların acilen benimle iletişime geçmesini istiyorum.Sitemiz üyeleri ile bu konuda gazete haberlerinde sesimizi duyuralım.Haydi birlikteliğimizin gücü için elele
Alparsbeğ
03-08-2007, 07:58
Aziz Abi, ben varım; özeline cebimi attım; haberin olsun; desteğe devam.
Taygun KOCABIYIK
03-08-2007, 08:56
İlk kez mayıs ayında kan vermiştim güzel bir duygu böyle bir oluşum olursa bende seve seve kan vermeye hazırım abRH(+) nikotinsiz + balıkçı kanı + genç kanı :D
ismail2776
05-12-2007, 15:13
Böyle bir linkin açılmasında fayda var. İhtiyaç sahibi için kendimiz yardımcı olamazsak bile çevremizdekileri bu konuda tetikleriz ve kanın bulunmasını en kısa zamana indirebiliriz.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.