Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Balik Avlarimdan Görüntüler 2

BLACK SHARK
04-07-2007, 17:29
Selam Arkadaslar ..
Iste Türkiyeden görüntüler ..Alabalik avi .... inanin ne sevkli yaw, at cek sistem de bugün baligi kisbe etmistim....

rastgelsin , selamlar :D

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

freediver
04-07-2007, 19:57
[QUOTE=BLACK SHARK]Selam Arkadaslar ..
Iste Türkiyeden görüntüler ..Alabalik avi .... inanin ne sevkli yaw, at cek sistem de bugün baligi kisbe etmistim....

rastgelsin , selamlar :D

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[/QUOTEArkadaslar

bu resimlerde Antalya dan. Bu ava malesef ben katilamadim ama baliklardan yedim :D
Yasin Abim gecen yil 5 günlügününe Antalya ya gitmisti o zaman tuttugu baliklar...

discus
04-07-2007, 20:44
varya benide götürmeyin siz bu avlara ben size yapacağımı bilirim..çupralara sölerim valla oltanıza uğramazlar..:deli: :deli:

BLACK SHARK
04-07-2007, 20:55
varya benide götürmeyin siz bu avlara ben size yapacağımı bilirim..çupralara sölerim valla oltanıza uğramazlar..:deli: :deli:

Selam Serkan ---
sen cumhura söyle ... bak ben temmuz sonu ordayim .... inan iple cekiyorum , babam telefonda oglum alabaliklar 2-3 kiloluk olmus seni bekliyor dediler .... ben simdiden valla malzememi hazirladim ... allahhhhhhhhhhhhh geliyommmmm bekleyin ...kimse tutmasin beni :D :D :D

buyrun hep beraber arkadaslar ;)

discus
04-07-2007, 20:58
temmuz sonu izinliyim bende inşallah beraber oluruz..sizler hele bi gelin..