PDA

Tüm Versiyonu Göster : 21,temmuz belevi


mufi
17-07-2007, 19:42
İzmirli kardeşlerim
21, temmuz cumartesi beleviye balık ve piknik konusunda fikirleriniz lütfen??

cengaverdurmus
17-07-2007, 19:43
hemen abi,
ben varım...

Anıl ÜNALAN
17-07-2007, 20:04
Kambersiz düğün olursa eğer benim gelmeme ihtimalim olabilir :D ...

kturkol
17-07-2007, 21:06
abim kokar onlar ba yaw. ama aziz kaptan bize bir kuyu kebabı yaparsa belkim düşünürüm. (naz naz naz naz):cool: :cool: :cool:

cengaverdurmus
18-07-2007, 09:16
Ben cumartesi organizasyonunu günü birlik düşünmüştüm. Yanılıyor muyum acaba? Öğlen yemeği de ufak bir piknik gibi olsa, iyi bir tanışma kaynaşma ortamı olur.

Ben Bornova'da oturuyorum, diğer katılacak arkadaşlar da oturdukları yerleri belirtirlerse, sabah nereden, nasıl gideceğimizi kararlaştıralım.

Yem olarak mısır getireceğiz (kaynamış ve süt mısır hangisini tercih edersek..), kamış olta getireceğiz. Yemleme için Buğday kaynatalım mı?

Muvaffak abi, eksiğimiz varsa sen bizi uyarıver...

Cevaplarınızı bekliyoruz.

mufi
18-07-2007, 11:08
arkadaşlar şimdi orası hakkında az bilgi vereyim bir kere plaj şemsiyesi şart..(güneşte duramam diyenler için) uzun kollu giysi beyaz gömlek giyerim ben faydası oluyor. ayrıca arazi. dal/saz/börtü böcek hesabı açık ayakabı kabul etmez ben bot kullanıyorum.tavsiye ederim.. uzun pantalon. şart.
ben alışkınım sabahtan akşama güneş altında durabiliyorum.. geniş kenarlı şapka kurtarıyor.

bu tip yerlerle ilgili tatlı su başlıgına benim kullandıgım takımı dilim döndükçe anlattım...
gelmek isteyenlere bu defalık görmek ve ögrenmek açısından benim malzemeden baglıyabilirim elimde 6/7 tane hazır şamandra var. iğne ve kurşun problem değil kullanılan misina 030 iyisinden. birde 6-7 mt lik dere sopası.
adama başı en az 3 adet yeşil kabugu üstünde koçan mısır olursa iyi olur . bir tane mısır akşama kadar yetiyor digerlerini ise yemlemede kullanıyorsunuz.yada 400 gr kadar konserve hazır var ya teneke kutularda onlardan. yanlız taze mısır bulma imkanınız varsa iri taneli olsun.
bunun yanında ayçiçeği küspesi de olursa yada pamuk küspesi koku ve toplama için olabilir.3,50/4,50 metre arası makinalı kamışınızda 030 misina baglı ise o da olur yanlız misinanız tam dolu olmalı ki hafif takımı rahat bir şekilde ileriye atmak kolay olsun.makara yarım ise ön aynaya takılma yapar atış yapamazsınız.
köyün içindeki bakkalda hazır tavuk ürünleri var dolapta. zaten ekmek vs içecek te var. 1 adet mangal maşa ve tel gerekir kömür oradan da alınabilir.neyse masraflar paylaşılır.
yada gelirken metroya ugrayıp orası erken açılıyor bildiğim kadarı ile daha hesaplı alınabilir.
şimdilik bu kadar

iesencan
18-07-2007, 18:12
Abi size iyi piknikler, şimdi İzmirde olmak vardı Anasını Satayım.Sizinle Hem Balığa, hem pikniğe gitmek vardı, ama eldeki imkanlar olmadığından dolayı gelemiyorum.Hepinize afiyet olsun, şansınız bol olsun.

cengaverdurmus
19-07-2007, 20:50
Arkadaşlar merhaba,

Program yapmamız için bugün son gün.

Ben Bornovadan gelirim ve araba temin edebilirim.

İhtiyacı olan biri varsa ek olarak 1 adet 4 mt'lik kamış daha getirebilirim.

Mangal olayını da halledebilirim.

Şimdi sizlerden nerede, nasıl buluşacağım konusunda bilgi bekliyorum. İzmir'İ çok iyi bilmediğim için merkezi yerleri referans gösterirseniz iyi olur...

Cevapları bekliyorum...