Tüm Versiyonu Göster : Tüyo
Arkadaşlar yaz öncesi baharda arapsaçı bitkisini toplayıp kaynatıyoruz suyunu(mis gibi anason kokar) kapalı petlerde veya bir şekilde muhafaza ediyoruz.. daha sonra kefal ve sazan avında mazmoz a katıp balıgı toplamada kullanıyoruz aynı zamanda yemede katıryoruz...anlaştıkmı??
ben anason yagını en son geçenki kefal avında kullandım gayet iyi idi.sonuç
balıklar acayip anason meraklısı..:deli: :deli: :D :D
ha bir de rezene tohumu ...bir şekilde ögütüp yeme katılabilirr... mis gibi koku yayıyor..
Muvaffak abi daha ne tüyolar vardır sende .Bilgi için teşekkürler abi.
yandı kefaller yandı..katliamı yapacan yani abi sonunda valla korksun senden o kefaller nediyelimki.bilgi için teşekkürler abi....
bu kokuya gels gelse akşamcı balıklar:deli: :deli: gelir kaatimce:D :D
çok ilginçmiş..
teşekkürler..
ünalmusa
26-08-2007, 12:57
cok ılgınc bende yeme vanılya katıyom ıyı sonuc verıyor
Muvaffak abi senin gibi kefal avcısı yoktur sanırım
Profesyonelliğine hayranım abi...:helal:
Teşekkürler...
Anıl ÜNALAN
27-08-2007, 19:21
Amaç belli balığı anason sayesinde sarhoş edip karaya atlamasını sağlamak ondan sonra karadan elle toplamak ;)
Muficim bu olay gerçekten etki veriyorsa seni alnından öperim :)
Amaç belli balığı anason sayesinde sarhoş edip karaya atlamasını sağlamak ondan sonra karadan elle toplamak ;)
Muficim bu olay gerçekten etki veriyorsa seni alnından öperim :)
:D bu da güzel..................
Olmaamı.. hemde nasıl netice veriyor bir görsen...yanına roka+byaz peynir. da eklicem..:D :helal: :D :helal:
ünalmusa
29-08-2007, 07:33
işe yarar inşallah denendimi?
harundogan35
21-10-2009, 18:00
Olmaamı.. hemde nasıl netice veriyor bir görsen...yanına roka+byaz peynir. da eklicem..:D :helal: :D :helal:
eğer o şekilde kefal yakalıyorsanız ben v.....a enerji karıstırayım tranca atlasın kucağıma.:oha::oha:
Necati ARAT
22-10-2009, 07:29
Paylaşım için teşekkürler..
İlginç bir yöntem ..
Sonuç aldığınıza göre denemeye değer..
:DDDD iste budur cevap cok güldüm
harundogan35
30-04-2010, 17:40
netice belli kefaller yarım saat sonra dile gelir aradan bir topan çıkar: hacı dök bi 70 lik daha... insan bide kavun keser yaaa.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.