Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 27 ağustos MARS

baturhan
21-08-2007, 22:20
Ömrünüzde yalnızca 1 kez görme şansına sahipsiniz!

27 Ağustos'taki bu muhteşem olayı takvimlerinize not alın...

Dünya 27 Ağustos 2007 yi bekliyor.
Mars gezegeni Ağustostan itibaren geceleri gökyüzünün en parlak cismi olacak.

Mars çıplak gözle dolunay kadar büyük görünecek...

Mars Dünyaya 34,65 milyon mil yaklaştığında en büyük göründüğü gün olacak.

27 Ağustos gecesi 00:30'da gökyüzünü izleyin.Dünyanın iki ay'ı varmış gibi görünecek.

Mars'ın Dünyaya bu kadar yakın geçeceği bir sonraki tarih 2287 ...

Arkadaşlarınızla bunu paylaşın.

Çünkü; bugün hayatta olan kimse bu olayı tekrar göremeyecek

PAYLAŞMAK İSTEDİM..

ykmk
21-08-2007, 22:25
sağolasın Murat abi.Gökyüzündeki olayları izlemeyi oldumolası sevmişimdir.Haber verdiğin için çok teşekkürler...

Taygun KOCABIYIK
21-08-2007, 22:30
Abi çok teşekkürler ömrümüzde bir kez elimize geçecek bir fırsat değerlendirmek şart.

BLACK SHARK
22-08-2007, 05:30
Ömrünüzde yalnızca 1 kez görme şansına sahipsiniz!

27 Ağustos'taki bu muhteşem olayı takvimlerinize not alın...

Dünya 27 Ağustos 2007 yi bekliyor.
Mars gezegeni Ağustostan itibaren geceleri gökyüzünün en parlak cismi olacak.

Mars çıplak gözle dolunay kadar büyük görünecek...

Mars Dünyaya 34,65 milyon mil yaklaştığında en büyük göründüğü gün olacak.

27 Ağustos gecesi 00:30'da gökyüzünü izleyin.Dünyanın iki ay'ı varmış gibi görünecek.

Mars'ın Dünyaya bu kadar yakın geçeceği bir sonraki tarih 2287 ...

Arkadaşlarınızla bunu paylaşın.

Çünkü; bugün hayatta olan kimse bu olayı tekrar göremeyecek

PAYLAŞMAK İSTEDİM..

hayat cok kisa Arkadaslar .....
yapmadigim görmedigim birsey kalmadi diyen tüm arkadaslara 27 Agustos saat 00:30 SON FIRSAT ... dayanin pencereye - balkona - araziye ve bu mühtesem efsane dogalsay olayi izleyin . Sonra pisman olmayin izlemedim diye , Murat kardesime tekrar tesekkürler Paylasimin icin .

discus
22-08-2007, 19:11
hatırlatman için çok teşekkürler.gerçekten böyle bir olaya şahit olmamız büyük bir şans olacak.hadi hayırlısı.

baturhan
26-08-2007, 21:24
Arkadaşlar son 24 saat,eğer edindiğim bilgi doğruysa büyük bir keyifle izleyeceğim,küçük kızımıda uyumadan ayakta tutabilirsem,onunda görmesini çok istiyorum.
Yok eğer gerçek dışı bir haber ve forum arkadaşlarım gibi diğer iş ve özel arkadaşlarımı yanıltmama sebep olursa,şimdiden herkesten özür dilerim.
Bekleyip görelim.

emre97
26-08-2007, 21:27
teşşekkür ederiz abı saygılar sevgiler rastgelsin:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

mufi
27-08-2007, 08:13
Yasincim peki acaba hangi istikamette görünecek ve ne ebatta.? tahmini.?

BLACK SHARK
27-08-2007, 11:35
Yasincim peki acaba hangi istikamette görünecek ve ne ebatta.? tahmini.?

abi valla tahmin bugün saat 00:00 - 00:30 arasi bu olay - ama bende tam bilmiyorum , su assagidaki linke bakarsak daha genis bilgi edinebiliriz .

[Only Registered Users Can See Links]

selamlar

mufi
27-08-2007, 12:09
abi valla tahmin bugün saat 00:00 - 00:30 arasi bu olay - ama bende tam bilmiyorum , su assagidaki linke bakarsak daha genis bilgi edinebiliriz .

[Only Registered Users Can See Links]

selamlar

yasincim bu olay 2003 te oldu bunda hata var...bu mesajyanlış sanırım zira uzay bilimleri fak. lerinin sitelerinde de bu kayıt yok..verdiğin adrese te sarı renkli yazıya bakarsan 2003 der..

BLACK SHARK
28-08-2007, 08:26
Valla ben bisey göremedim ..hava da cok bulutlu ve yagmurluydu burada o yüzden vurdum kafayi yattim ..
insallah gören ve yasayan arkadaslar vardir aramizda --

selamlar

Anıl ÜNALAN
28-08-2007, 11:24
Gören olduysa eğer olay 2003 değil 2007 dir gören olmadıysa o olay 2003 ün olayıdır :P :D

Marsı gören var mı ? Taygun haricinde :D

pene
28-08-2007, 11:44
:D
her duyduğunuza sorgusuz inanmayın arkadaşlar..

baturhan
28-08-2007, 11:53
Arkadaşlar,ayın 26 sında Muvaffak abinin Yasine dediği gbi sonuçlandı olay maalesef..,2003 te meydana gelen olay,tekrar cereyan edecekmiş gibi internet ortamında yaymışlar,neden yaparlar bilmiyorum ama,bende alet olmuş oldum.
Hepinizden özür dilerim bu olaydan dolayı,şunu bilmenizi isterim bu denli olayı sadece forum arkadaşlarımla paylaşıp izlemeleri için haberdar etmekti amacım.

İnşallah asparagas olmayan doğru bilgiler,ve haberleri paylaşmak dileği ile...

saygı ve sevgilerimle.

Emre
28-08-2007, 12:06
murat abi ya bende okadar cok bekledim bekledim ne mars vardı nede bişi sadece pasparlak ay Vardı okadar :)

BLACK SHARK
28-08-2007, 12:36
Arkadaşlar,ayın 26 sında Muvaffak abinin Yasine dediği gbi sonuçlandı olay maalesef..,2003 te meydana gelen olay,tekrar cereyan edecekmiş gibi internet ortamında yaymışlar,neden yaparlar bilmiyorum ama,bende alet olmuş oldum.
Hepinizden özür dilerim bu olaydan dolayı,şunu bilmenizi isterim bu denli olayı sadece forum arkadaşlarımla paylaşıp izlemeleri için haberdar etmekti amacım.

saygı ve sevgilerimle.

valla bende bilmiyorum murat abi , ne ayi gördüm ne de marsi hahahaah:deli: :deli: :deli: bosver yaw .. desene millet uykusuz kaldi :D :D ben vurdum kafayi yattim , zaten bisey göremezdim hava bulutlu ve yagmurluydu :D :D .... bos ver olur böyle seyler - takma kafaya .

selamlar

Taygun KOCABIYIK
28-08-2007, 12:36

saygı ve sevgilerimle.
Murat abi önemli olan düşünüp paylaşmak :) asparagas haberi internete yayanlar utansın...

pene
28-08-2007, 12:41
yalnız müthiş bir dolunay vardı dün..
doya doya görüldü en azından:)

mufi
28-08-2007, 17:24
Durum sakat.... zamanda kayma oldu... aynen filimlerdeki gibi..
Burası neresi? ben kimim.? sen kimsin? buda ne?? hehehe:D :D :D

ADNAN
31-08-2007, 03:04
Görenler video kayıt yaptımı acaba ?

baturhan
31-08-2007, 13:08
Adnan abi maalesef yukarda benim en son notumda yazdığım gibi,ben oyuna alet olmuşum,olay 2003 ün olayı imiş,dolayısıyla ne dünyaya yaklaşan bir mars oldu,dolayısıyla nede çekim yapan bir arkadaş..

Kusura bakmayın..sadece internette gezinen bir yalan haber,ne kazançları olur anlamış da değilim.

mufi
31-08-2007, 15:32
Adnan abi maalesef yukarda benim en son notumda yazdığım gibi,ben oyuna alet olmuşum,olay 2003 ün olayı imiş,dolayısıyla ne dünyaya yaklaşan bir mars oldu,dolayısıyla nede çekim yapan bir arkadaş..

Kusura bakmayın..sadece internette gezinen bir yalan haber,ne kazançları olur anlamış da değilim.
olsun önemli değil en azından millet meraklısı Marsı tekrar araştırdı.heheh:D

Selimiyeli
01-09-2007, 13:41
zuahahaha herkesi keklemişler :D:D