Tüm Versiyonu Göster : tüm balıkçı arkadaşlara selamlar
bandırmalı
02-09-2007, 17:25
tesadüfen siteleri gezerken sitenize rastladım konuları okurken kendi paylaşımımada rastladım ve siteye üye olmaya karar verdim emeği geçen herkeze teşekkürler:)
Taygun KOCABIYIK
02-09-2007, 18:35
tesadüfen siteleri gezerken sitenize rastladım konuları okurken kendi paylaşımımada rastladım ve siteye üye olmaya karar verdim emeği geçen herkeze teşekkürler:)
Aramıza hoşgeldiniz sülünez çıkarma videosunun kahramanını aramızda görmek güzel :)
bandırmalı
02-09-2007, 19:00
Aramıza hoşgeldiniz sülünez çıkarma videosunun kahramanını aramızda görmek güzel :)
insanlara bazı bilgileri göstererek anlatmanın daha kolay olduğu kanısında olduğum için paylaştım o kadar:) bilgi paylaştıkça güzeldir:)
Hoş geldin arkadaşım başka videoların varsa merakta bırakma ekle dostum selamlar
Anıl ÜNALAN
03-09-2007, 11:47
Aramıza hoşgeldiniz Bandırmalı.Sürekli aramızda olmanı temenni ediyoruz.
Saygılar.Sevgiler
bandırmalı
03-09-2007, 11:59
Hoş geldin arkadaşım başka videoların varsa merakta bırakma ekle dostum selamlar
hoş bulduk abi selamlar :) başka videolar varda ben biraz bu işlerde acemiyim :)
BLACK SHARK
03-09-2007, 12:32
Hosgeldin kardesim ..
nice tatli sohbet ve yorumlara , balik avlarinla hikayelerinle bekliyoruz seni -
selamlar - rastgelsin
hoş bulduk abi selamlar :) başka videolar varda ben biraz bu işlerde acemiyim :)
kardeşim ne gibi bir problemin varsa bu konuyla ilgili bana özel mesaj ile sorarsan yardım ederim.selamlar.
kordelya
05-09-2007, 15:46
Hoşgeldiniz, videonuzu ben de izlemiştim, elinize sağlık.
Aramıza sizden önce görüntüleriniz geldi,o paylaşımlar için de size teşekkür ederiz,hoşgeldiniz.
Bandırmalı hoş geldin.. bandırma/erdek çok sevmiştim..
imza ayarlarınıda yaparsan seni tanıyacagız..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.