PDA

Tüm Versiyonu Göster : İsparoza muhebet hapis vermiştik !!


ADNAN
05-10-2007, 00:40
Herkeze tekne ve kara avında bol şanslar diliyorum, 30 eylül 2007 de gümüldür den tekne avı yapmaya aniden karar verdik, erken gidip erken dönmekti amacımız onur, mert, haldun kararlaştırıp sabah 03.00 de yola çıktık 05 .00 de tekne sahibi bekliyordu yolda sahurluk aldığımız boyoz ve poğaçaları parasını ödeyip orda unuttuk sahur zamanı geldiğinde boyozları tabiki bulamadık:D :D (hala orda duruyorlar:D )tekneyle ava karanlıkta çıktık, ac yerine tekne sahibi götürdü, deniz muhteşem di tam av için müsaitti sırayla herkez balık yakalamaya başladı, arkamda haldun ilk yakaladığı is... i sepete koydu, asmak isterken denize kaçırdı aaaaaa diye bir se le döndüm ve espiri yaptım ''haldun senin isparoz mühebbete mahkum oldu ''dedim, 3-4 dk sonra mert abi videoyu getir demesiyle hemen hazırlıkları tamamladım o arada mertin elindeki kamış resmen Ugibi olmuştu yakın çekime aldım ve birden belirdi ben papağan dır derken çiçınaya benzettim ve birden koptuk gülmekten mert'in oltasında haldunun balık sepeti gelmişti :D :D :D teknede ki gülüşümüzü sanırımkyıdan duymuşlardır ,, sanırım dünyada eşi benzeri olmayan birilkide yaşadık bu da mert'in isparozu muühebtten kurtarıp tavaya göndermesine sebep oldu...tabiki videosu var ama aktarabildiğimde yayınlıyacağım, birilerinin bana yardımcı olması lazım, ayrıca ilk defa papağan balığını denizde yüzlerce değil binlercesi altımızdan geldi geçti yine bir ilk yaşadım, bu kadar iri ada izmariti balıkçıda bile görememiştim -4-5 tanesi 1 kg gibiydiler onlardan bol miktarda yakaladık karagözüde bulduk saat 15.00 gibi geriye döndük harika bir gün geçti herkeze teşşkür ederim, benim için tekne avı başladı 15 ocak a kadar fırsat buldukça denizeee diye organıze leri yapacağım ilk fırsat bayram pazarı olacak kısmetse hepinizi seviyorum sevgi ve saygılarımla.....

eşref sürek
05-10-2007, 01:25
başından sonuna kadar tam bir balık macerası olmuş harika bir gün geçirmişsiniz allah muhabbetinizi bozmasın rastgele

mufi
05-10-2007, 08:27
Adnancım güzel gün geçirmişsiniz darısı tüm üyelerin başına.görüntüleri bekliyoruz..

Taygun KOCABIYIK
05-10-2007, 10:25
Adnan abi benim ısparozlarıma iyi davran bak ona göre :D

er35han
05-10-2007, 11:53
adnan abicim çok renkli bir gün geçirmşsiniz,balıksa balık eğlenceyse eğlence kısaca hepsi varmış:helal:. haldunun firar eden livarı, mertin ''koca bir balık yakaladım kamerayı hazırlayın'' nidaları arasında yukarı çekişini pazartesi günü onur kardeşimden duydum, hep beraber gülme krizine girdik valla:D :deli: ... rastgelsin'in unutulmayacak anıları arasına girdiğine eminim, çok yaşayın canım arkadaşlarım:helal: :helal:

HALDUN YALIMLI
05-10-2007, 16:51
Canım abimin anlatımın için teşekkürler. Gerçekten uzun zamandan beri tekne muhabbetine ve av ortamına hasrettik. Adnan abinin de anlattığı gibi, balık vardı, muhabbet vardı, lambukalarının muhteşem görsel şölenleri vardı ve ön çok özlenen dost paylşımlar vardı. Harika bir gün için herkese teşkkürler. RASTGELSİN

ismail çakır
05-10-2007, 17:18
adnan, allah muhabbetinizi daim etsin.. ne güzel balığa beraberce gitmişziniz .. eh tavalık da çıkmış..isparya müebbetten kurtulmuş ama tavadan kurtululamamış herhalde..
rastgelsin...

nevzat
05-10-2007, 17:28
En kötü maceranız böyle olsun değerli arkadaşlarım.Harika bir gün geçirmişsiniz.

discus
05-10-2007, 19:29
canım abilerim arkadaşlarım harika macera ve harika bir av geçirdiğiniz belli.allah muhabettlerimizi daim eylesin.hepinizi kutluyorum.en kısa zamanda büyük bir organizasyon başlatalım.
bu arada kaybolan ikinci boyoz vakası olduğuna göre durumu derinlemesine bir araştırmak gerek:deli: :deli: :deli: boyozlarımızda gözü olan mı var ne..

Rauf
06-10-2007, 08:41
Adnan kardeşim ve o günki takım arkadaşlarının serüvenini ilgiyle okudum ve cok keyiflendim resim ve videoları merekla beklemekteyim belki uzun zamandır görmediğimiz doslarımızıda sanalda olsa görme şansımız olur selamlar.

Hasan BALIKÇI
06-10-2007, 18:37
adnan abııııı senın alacağın olsun :hıııı: .........

sen sağ ol vaaar ol herzaman.

saygılar sevgıler

kturkol
06-10-2007, 19:00
Adnan abi alacagın mı olsun vereceğin mi olsun ne deyim, hayırlı av mevsimleri olsun. yanlı bir şey diyecem. ben senlen hiç tekne avına çıkmadım. eğerki bir dahakine benide çağırmazsan ......! hep isparoz tutasın, eline çipura deymesin inşallah.:P :P

Caner BALIKÇI
07-10-2007, 00:55
ah adnan abı boyozları orda unutmuşsun yaa..ben olsam bı çay demlerdımm bı de boyozz nası olurduu hee..bak cnm çektı yakında buyuk bı organızasyona layıktır bu sıtee..hep beraberr..:)
saygılar;sevgıler

giritli
19-10-2007, 20:25
Vallaha ne diyim abicim...Hayatımda yaşadığım en komik balık avımdı diyebilirim...Livarı kaptıran Haldunuma,Livarı kapan Mertikoma,muhteşem yorumları ve kameramanlığı için Adnan abime ve muhteşem bir bilek hareketiyle çiçinayı kepçeleyen kendime çok teşekkür ederim...:helal:

Allah muhabbetimizi bozmasın...inşallah her avımız en az böyle neşeli geçer...balık için aynı şeyi söyleyemicem tabi:P

ah ah....o lambukalardan birini oturtabilseydik tam süper olucaktı ama neyse artık...gerçi yasak ama olsun be abicim...onu oltanın ucunda hissetmek bile yeterdi bana...salardık sonra ;)