Tüm Versiyonu Göster : selam aylar sonra rast gelsin
by_tiger
21-10-2007, 20:20
[Only Registered Users Can See Links]şlar baya bir zaman dır yoktum saglık nedenlerimden dolayı şimdi bu gün yaptıgım ilk av sezonumun resimlerini koyuyorum siteye hadi herkese rastgele...:helal:
by_tiger
21-10-2007, 20:25
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
Taygun KOCABIYIK
21-10-2007, 20:25
Mercanları bol bol görürüz artık :) tebrikler Hamdi abi
bu arada geçmiş olsun
Michelangelo
07-11-2007, 16:39
tebrikler hamdi abi valla iyi tutmuşsun hade geçmiş olsun sana bundan sonra sağlına dikkat edersin inşallah hade sana rastgele :)
hamdi bey ilk olarak geçmiş olsun,en çok sağlığımıza dikkat edelim değeri hep kaybettikten sonra biliniyor. avınız da çok bereketli geçmiş maşallah,devamını da bekleriz.
Hamdi kardeşim öncelikle aramıza katılmış olmana çok memnun oldum..hoşgeldin ve şansının devamlı olmasını dilerim
hamdi arkadaş dönüğşün bayağı bereketli olmuş,tebrikler. rastgele.
eşref sürek
08-11-2007, 16:31
çok iyi bir av olmuş her türlü balığın yakalama zevkine varmışsınız afiyet olsun rastgele
hamdi hocam geçmiş olsun herzaman önce sağlık.dönüşün muhteşem olmuş ama bereketli olsun ellerine sağlık..tebrikler hocam..
by_tiger
12-11-2007, 09:34
tüm arkadaşlarıma teşşekkür ederim artık saglıgıma daha çok dikkat ediyorum yaşta ilerledi o yüzden daha sıkı giyiniyorum balıga çıkarken.yarında çipuraya çıkıcaz allah nasip edecekmi bi bakalım herkese rastgelsin ...
DOSTLUKLAR BAKİ KALIRSA GÜZELDİR
by_tiger
24-11-2007, 12:27
tüm arkadaşlara dan allah razı olsun şimdi turp gibiyim maşallah
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.