Tüm Versiyonu Göster : Selam Arkadaşlar
Forma Bursadan katılıyorum, genellikle tatlısu balık avcılğı ile ilgileniyorum. Ama tüm konular hakkında bilgi paylaşımına açığım.
Mesajlarınızı bekliyorum.
Sevgi ve Saygılarımı Sunuyorum
Taygun KOCABIYIK
10-11-2007, 10:59
Orhan abi hoşgeldin sefalar getirdin. Hepimizin birbirinden öğrenecek elbet birşeyleri vardır. Hep birlikte güzel paylaşımlara :)
orhan aramıza hoş geldin. rasgele.
Aziz Gerzeli
10-11-2007, 15:19
hoşgeldin hayırlı olsun livarın balıkla dolsun
diğer konunuzdada hoşgeldiniz demiştim ama birkez daha demekte sakınca yoktur sanırım.rastgelsin...
Orhan kardeşim hoş geldin.Bizimde tatlı su avcılığında muhakkak senden öğrenceklerimiz ve paylaşımlarımız olacaktır.RASTGELSİN
baturhan
10-11-2007, 21:30
Orhan hoşgeldin,iyi paylaşımlar dilerim..
SÜLEYMAN
16-11-2007, 20:10
Orhan kardeşim, aramıza hoş geldin, tatlı su balıkçılığı konusunda yardımlarıızı bekliyoruz. Rastgele.
polmurat
30-12-2007, 17:46
orhan abi ben yeni başladım. tatlı su avcılğyla ilgili tecrübe ve önerilerini bekliyorum.batmanda görev yapıyorum,gölette avlanıyorum ve gölette aynalı ve pullu sazan var.bu sezonda hamur ve mısır konservesi denedim bazende solucan. Hamura alışmışlar ama hamur çabuk dağılıyor.mısır daha etkili ama sabır gerektiriyor.kamışla avlanıyorum.bu sezon ek olarak zilli oltayla küspe deniyeceğim.tavsiyelerini bekliyorum abi.rastgelsin
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.