Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Sivrice de Sivri bir Torik.

orhan Kucukbicmen
25-11-2007, 10:26
Sevgili arkadaslar,
Bugün pazar biraz istirahat ediyorum,anılarımı sizlerle paylaşıyorum,
Dün,Sevgili kardeşim,Mercan Kenan ı yolcu ettim,bana yardımlarından dolayı
kendisine çok tesekkür ederim.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Bende yanlız başıma cıktıgım palamut avında 1 büyük torik[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

1 büyük palamut,1 orta boy palamut,yakaladim,biraz sonra denize çıkacağım,
bu konuda sorular olursa yazın,elimden geldiği kadar cevaplandırmaya çalışacağım.fotoğrafları yolluyorum .hoşçakalın.

Taygun KOCABIYIK
25-11-2007, 10:31
Orhan abi maşalah diyorum hiç boşun yok :) Tebrikler geçen kış Çanakkaleye gidemedik ama bu gidişle Çanakkaleye bir çıkartma yapmak lazım. İsmail usta lüferleri sen palamutları tuttun aşağı bırakmıyorsunuz :)

orhan Kucukbicmen
25-11-2007, 10:57
Orhan abi maşalah diyorum hiç boşun yok :) Tebrikler geçen kış Çanakkaleye gidemedik ama bu gidişle Çanakkaleye bir çıkartma yapmak lazım. İsmail usta lüferleri sen palamutları tuttun aşağı bırakmıyorsunuz :)

Sevgili Taygun,
Benim birazda şansım yaver gidiyor,
takımlarda iyi, tekne uygun,balıkta var.
Şimdi balığa çıkıyorum,görüşmek üzere.

eşref sürek
25-11-2007, 11:52
torik tam lakerdalık yakalaması amma zevkli olur balık merasındasınız bizde istavrit izmarit sizde kalite balıklar kıymetini bilin afiyet olsun rastgele

nevzat
25-11-2007, 17:06
Maşallah Orhan abime.Tebrikler abi,yeni avının raporlarını heyecanla bekliyoruz.

cumhur
25-11-2007, 17:19
orhan abi çok güzel av olmuş tebrikler, bulunduğun mevkide yazılı orkinosda olması lazım ve bu iki tür aynı suları paylaşırlar, hiç denk gelmiyormusunuz, eğer tekli rapala ile çalışıyorsanız ,çapariyi deneyin ama kuvvetli takımla. rastgele.

orhan Kucukbicmen
25-11-2007, 21:22
orhan abi çok güzel av olmuş tebrikler, bulunduğun mevkide yazılı orkinosda olması lazım ve bu iki tür aynı suları paylaşırlar, hiç denk gelmiyormusunuz, eğer tekli rapala ile çalışıyorsanız ,çapariyi deneyin ama kuvvetli takımla. rastgele.

Sevgili Cumhur kardeşim,
Çapariyi defalarca denedim,
hep ucundaki rapalaya vurdu,bende artikrapala çekiyorum,
yeterlide oluyor,hoşcakal.

orhan Kucukbicmen
25-11-2007, 21:25
Maşallah Orhan abime.Tebrikler abi,yeni avının raporlarını heyecanla bekliyoruz.
Sevgili Nevzat kardeşim,
Çok teşekkür ederim,
elimden geldini yapmaya çalışıyorum,bugun sinarit yakaladim,
onuda yarın yollayacağım.

orhan Kucukbicmen
25-11-2007, 21:28
torik tam lakerdalık yakalaması amma zevkli olur balık merasındasınız bizde istavrit izmarit sizde kalite balıklar kıymetini bilin afiyet olsun rastgele

Sevgili Eşref kardeşim,
çok teşekkür ederim,şu anda bu balıklar çıkıyor,
ben bazen Hanni (hannoz)ilede mutlu oluyorum.
sizlerede rastgelsin.

GOZTEPELI
27-11-2007, 10:09
Herhalde Omrunuzun En Keyifli Yillari.kolay Gelsin.bende Isten Vakit Bulunca Gece Avi Icin Assos Taraflarina Gidiyorum.tabiki Amac Levrek Ancak Yazin Bolca Sargoz Da Oluyor.
Tebrikler,baliklar Cok Guzel

orhan Kucukbicmen
27-11-2007, 12:40
Herhalde Omrunuzun En Keyifli Yillari.kolay Gelsin.bende Isten Vakit Bulunca Gece Avi Icin Assos Taraflarina Gidiyorum.tabiki Amac Levrek Ancak Yazin Bolca Sargoz Da Oluyor.
Tebrikler,baliklar Cok Guzel

Çok teşekkür ederim,gece balığına çıkan arkadaşlar var,
fakat ben gündüz avlanıyorum,görüsmek üzere.

Egeli
27-11-2007, 19:58
Tebrik ediyorum...:helal: :helal: :helal:
Çok güzel be...:)

orhan Kucukbicmen
27-11-2007, 20:26
Tebrik ediyorum...:helal: :helal: :helal:
Çok güzel be...:)

Teşekkür eder,daha büyükler için rastgele.hoscakal.

dudi
28-11-2007, 09:41
orhan abi avların, keyfin ve mutluluğun hep daim olsun ellerine ve emeğine sağlık darısı başımıza

ismail çakır
28-11-2007, 10:34
orhan bey, çok güzel balıklar ...tebrikler... afiyet olsun...

Rauf
29-11-2007, 07:09
Orhan bey tebrikler size özelden bir mesaj atmıştım aldınızmı selamlar.