PDA

Tüm Versiyonu Göster : Eski Malzemeler


ismail2776
26-11-2007, 19:52
Herkese iyi akşamlar. Haftas sonu Çanakkalede babamın eski malzemelerini karıştırırken balık çantasının içerisinde bir sürü malzeme vardı. Sahteler, kaşıklar, kurşunlar, iğneler, fırdöndüler, oltalar, takımlar.... ama hepsi biraz nemden dolayı kötü olmuş. İğneler küflenmiş, sahtelerin çarpmaları küflenmiş ek klipsleri çürümüş, iğneler için ve malzemeler için yapılacak bir şey varmı yoksa atıp yenisimi alayım.

Taygun KOCABIYIK
26-11-2007, 20:05
Paslanan iğneler için Hasan abinin çözümü vardı :)
En yakın çöp kutusunun kapağını aç ve içine at :) Sahtelerinde iğnelerini değiştirip kullanabilirsin İsmail abi kurşunlarda kullanılır kaşıkların yüzeyi parlaklığını kaybetmemişse onlarında iğnesi değiştirilip kullanılır.
[Only Registered Users Can See Links]
şu başlığıda okursun fikir edinmek için.

Aziz Gerzeli
27-11-2007, 00:52
Herkese iyi akşamlar. Haftas sonu Çanakkalede babamın eski malzemelerini karıştırırken balık çantasının içerisinde bir sürü malzeme vardı. Sahteler, kaşıklar, kurşunlar, iğneler, fırdöndüler, oltalar, takımlar.... ama hepsi biraz nemden dolayı kötü olmuş. İğneler küflenmiş, sahtelerin çarpmaları küflenmiş ek klipsleri çürümüş, iğneler için ve malzemeler için yapılacak bir şey varmı yoksa atıp yenisimi alayım.sevgili dostum,her ne kadar eski,paslı,pis vede kirli olursa olsun baba yadigarlarının yeri kapağı açılan bir çöp kutusu olmamalı.yarın "Keşke"kelimeleri ile kendini kahretmek istemeyenler baba yadigarlarına hakkettikleri değeri vermelidirler.Keşke babam halen yanımda olsaydı.Elimizdeki değerlere lütfen değer verelim.Saygılarımla