Tüm Versiyonu Göster : Selamlar
Selamlar ben İzmırden Özlem.Amator balıkcılık ruhu bendede uzun zamandır en ust sevıyede.Bu forumdada paylasımlara katılmak ıstedım.Tekrar selam herkeese RASTGELE
Özlem aramıza hoşgeldin kardeşim.Buradaki herkesin ortak noktası olan amatör balıkçılık ruhunun güzelliklerini,paylaşımlarla en iyi bir şekilde yaşaman dileklerimle.
Selamlar ben İzmırden Özlem.Amator balıkcılık ruhu bendede uzun zamandır en ust sevıyede.Bu forumdada paylasımlara katılmak ıstedım.Tekrar selam herkeese RASTGELEÖzlem hanım hoş geldiniz tabiki paylaşımlarınızı bekliyoruz ama sizde soru sormaktan cekinmeyin güzel paylaşımlar dileği ile rastgelsin.
Taygun KOCABIYIK
01-02-2008, 20:54
Aramıza hoşgeldiniz bayanlarında bu hobiyle ilgilenmeleri çok güzel. Rauf kaptanında söylediği gibi her türlü konuda çekinmeden sorularınızı sorabilirsiniz.
özlem abla hoşgeldin, ilk bahardayız ama sanki sonbahardaki yaprak dökümü gibisiniz hayırdır inşallah, güzel payalşımlar dileğiyle rastgele.
Fark edebildiğim , en azından bayan amatör bir balıkçının cesaretle "hey ben de varım" demesi çok hoş oldu.Cesaretiniz ve samimiyetiniz tüm üstadlarımızı ve kardeşlerimizi mutlu etmiştir . Tebrikler...:helal:Güzel yerdesiniz ,Paylaşımcı ve katılımcı olmanız dileklerimle...Saygılar...
özlem hanım aramıza hoş geldiniz,
keyifli paylaşımlar
Herkese ilgisinden dolayı tesekkur ederim.Hepımıze keyıflı paylaşımlar:)
ehhhh bende hoşgeldin diyim özlem.:D
Hoşbuldum Diyeyim Bende O ZAMAN:P
Özlem aramıza hoşgeldin :)
Anıl ÜNALAN
02-02-2008, 18:30
Aramıza hoşgeldiniz Özlem hanım umarım aradığınız hoş sohbeti ve bilgileri bulabilirsiniz..
Saygılarımla..
Özlem kardeşim aramıza hoş geldin.Hanfedilerinde aramıza katılması gercekten beni tahmin ederirimki arkadaşlarımızıda çok sevindirdi.Katılımcılığının devamı dileklerimle.
polmurat
04-02-2008, 23:13
özlem kardeş hoşgeldin aramıza.keyifli paylaşımlar.Allah rastgetirsin
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.