Tüm Versiyonu Göster : Çupra
Sevgili üyelerimiz bu balıkların sahibini arıyorum kim tuttu? nerden tuttu? kim yedi? :D:D
[Only Registered Users Can See Links]
Anıl ÜNALAN
02-02-2008, 18:33
Kim tuttu balıkları yaaa süper balıklar gerçekten birer sanat eseri bunlar tekneden olduğuna göre ya foçada yada çeşmealtında tutulmuştur ama kimin olduğunu tahmin edemiyorum :) gerçekten çok güzel balıklar sahibini tebrik ederim..
Şunlara bak yahu derya kuzusu bunlaaarr !!Kim tuttu ise elleri dert görmesin :) ne zevkli olmuştur bunları çekmek...
Bir kasa çupuş buldum kimindir?Sahibi yoksa benimdir.Adnsncım bu ne güzellik böyle Allah sahibine bağışlasın bu güzelleri.
ibrahimz35
02-02-2008, 19:43
Adnan abi nerden yakaladın bu balıkları bu balık kıtlıgında iyi gitmiştir
Keşke benimdi diyebilseydik:D.Çok hoş bi görüntü."Balık İstifi" olmuşlar bile.Nice Güzel Avlara...Afiyet ve de Bereketli Olsun....
Anıl ÜNALAN
02-02-2008, 23:00
Adnan abi nerden yakaladın bu balıkları bu balık kıtlıgında iyi gitmiştir
İbrahim abi Adnan abi tuttu diye heyecan yapma bu balıkları tutma ihtimali olabilicek son kişidir o :) o kıyamaz böle balıkları öldürmeye fair-play ruhlu bi insandır o :P :)
Benim söyliyeceğimi Nedim söylemiş, ''keşke ben tutum ''diye yazabilseydim, msn den gelmişti bu resim benim çipulara olan özenimden saklamışım bunları tutan arkadaşı hatırlamak için ve siteye resim atmayı öğrendim..;)
Sevgili üyelerimiz bu balıkların sahibini arıyorum kim tuttu? nerden tuttu? kim yedi? :D:D
[Only Registered Users Can See Links]
Sarı cizmeli mehmet AĞA olabilir.!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.