Tüm Versiyonu Göster : Balikliovadan Süpriz çupra
azizoran
11-03-2008, 16:18
Ben yeni yeni dalmaya merak saran biriyim uzun zamandır hep ufak balıklarla dönerdim bu hafta sonu balıklıovada daldım 3 saat içinde ufak ufak kefallerle tam karaya çıkmaya karar verdiğimde bir kayanın altında çupra denk geldi tek nefeste aldım bunu sizlerle paylaşmak istedim,sevgili PAŞALIYA saygılar.
[Only Registered Users Can See Links]
Daha güzelleri sizlerin olsun.
Aziz Kardeş tebrikler harika bir av olmuş.Bir de imza ayarlarını halledersen çok güzel olur.Daha çok foto geleceğini umarak keyifli avlar ve paylaşımlar dileklerimle...
Azizcim tebrikler ilk güzel avın muhteşem olmuş.Seftesi çupuştan bereketi Allahtan daha nice böyle iri balıklarla karşılaşman dileklerimle.:helal: Bundan böyle resimlerini bekliyoruz.Kal sağlıcakla.:)
polmurat
11-03-2008, 19:19
Aziz abi tebrikler.Son fotoğraf bu keyfi tamamlayan son unsur.İnsanın kendi tuttuğu balık daha bir lezzetli oluyor.
Hepsi iyi güzel de, güzelim çipurayı tam yememiş, en güzel ve gözde yeri olan kafasını tabakta bırakmışın.:( Ustalar o kafa ile bir duble rakı içerler :) Enseyi, yanakları, gözleri ve beyni sakın bırakma..:)))
Tebrikler çok güzel balık.
azizoran
13-03-2008, 17:13
Tüm arkadaşlara tebrikleri için çok teşekkür ederim,Teaser nikli arkadaşım bu imza olayını tam anlayamadım açarsan sevinirim.
azizoran
13-03-2008, 17:21
IMG][Only Registered Users Can See Links][/IMG]
Bu bu gün tuttuğum balıklar
azizoran
13-03-2008, 17:22
ÖZÜR YANLIŞ OLDU
Aziz kardeş berketli olsun al yanaklı ege güzeli harika tebrikler, sivriburun karagöz de muhteşem, bereketli olsun.... sevgi ve saygılarımla..
aziz tebrik ederim tam bir alyanak denkgetirmişsin. afiyet balşeker olsun.
güzel balıklar afiyet olsun tebrikler...
Afiyet bal şeker olsun güzel balıklar
Taygun KOCABIYIK
14-03-2008, 17:08
Aziz abi harika balık tebrik ederim daha irilerini nasip etsin Allah.
polmurat
14-03-2008, 18:36
Aziz kardeş mükemmel gidiyorsun devamını bekliyoruz.Afiyet olsun
Şahane çipura ...
Tebrikler...
güzel çipura yakalamışsın tebrikler.
Büyük güzel de ; o ufakları boşver, bırak büyüsünler :)
güzel balık tebrikler
afiyet olsun..
aldatmaca
18-06-2008, 22:03
ellerine kollarına emeğine ağzına vede midene sağlık baba cupra olduğu kafasından belli yeşil yeşil hayırlı avlar ..............
asilkan226
15-09-2008, 02:02
vayy aziz abicim senın böyle hünerlerindemi vardı. :D seni bir kez daha tbr ettim doğrusu
mehmeterhan
15-09-2008, 17:24
cıpra cok guzelde kefaller ufak keske vurmasaydınız tebrıkler yınede guzel av olmus
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.