PDA

Tüm Versiyonu Göster : yeni bir dostluk başlangıcı


balıkcı omer
24-03-2008, 14:49
selam arkadaşlar
bir süre önce bu sitede tanıştığım ufuk tokur'la 23.03.2008 pazar günü merzifonda şahsen tanıştık birlikte yedikır barajına balığa gittik.
aslında balık bahane maksat tanışıp dostluğumuzu daimi kılmaktı amacımız.
ufuk arkadaşım sağolsun beni ve yanımdaki arkadaşımı çok iyi karşıladı ve ağırladı.
sabahtan akşama kadar balık alamadık ama muhabbetimiz çok iyi geçti ben kendi adıma çok güzel bir gün geçirdim.tek üzüntüm heryerde karşlaştığım çöp,pet şişe oradada vardı belli bölgeyi topladık ve bir kenerda yaktık.
bu site aracılğıyla tanıdığım beyefendi iyi karakter sahibi ufuk arkadaşıma sizlerin huzurunda bir kez daha çok teşekkür ederim.
benim için daha yeni ama güzel bir anı oldu.sayglar
(NOT:ARSLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLUR NASIL'Kİ LÜTFEN EVİMİZİN İÇİNİ KİRLETMEDİĞİMİZ GİBİ DIŞINIDA KİRLETMEYELİM.)

polmurat
24-03-2008, 19:20
Dostluğunuz daimi olsun.İnşallah burada beraber yaptığınız avları paylaşırsınız.

hakan25
24-03-2008, 20:09
ömer agbi isimi ömermi farukmu kullanıyorsun? hepimiz birer dost ,arkadaş, ağbi,kardeşiz ne kadar güzel olmuş buluşup balığa gitmek ne kadar güzel dostuğun daimliğine çok sevindim.. saygılar sevgiler.

UFUKTOKUR
25-03-2008, 06:47
Herkese çok selamlar ; Ömer Abiminde anlattığı gibi 230/03/2008 günü Merzifon' da buluşup Yedikır' a gittik. Benim içinde çok önemli ve güzel bir gündü Ömer Abimi biraz sizede tanıtmak isterim Ömer Abim gerçekten abartmıyorum bizim yaptığımız ve benim daha yolun çok çok başında olduğum amatör balıkçılıkta kendini aşmış bir kişi ama gerçekten en önemlisi bana demiş ama kendisi çok beyefendi, samimi, cana yakın ve çevreci bir abim ve büyüğüm, onunla tanışmış olmaktan ve İnşallah Allah nasip ederse onunla daha birçok balık avına gidecek olmamdan dolayı kendimi çok şanslı sayıyorum. Bu siteyede üye olduğum için şimdiden çok mutluyum bana enbüyük katkısı şimdiden Ömer Abi gibi bir insanla tanışmış olmamdır. Buradaki benim gibi amatör balık işine yeni başlamış arkadaşlara bir tavsiyem olacak Ömer Abi gibi bu işin duayenlerinden öğreneceğimiz çok şey var onların tavsiye ve tecrübelerini dinleyip kendimize örnek almalıyız. Ben bu bir günde şunu öğrendim Ömer Abi gerçekten bu işte çok tecrübeli ve bilgili bir kişi birşey söylediyse bu gerçekten başına gelmiş ve yaşamış onu bize aktarıyor dinlemeli ve öğrenmeliyiz bizde bizden sonraki nesillere bu bilgileri aktarmalıyız. Ömer Abime ve buradaki tüm büyüklerime saygılar sunarım...

balıkcı omer
25-03-2008, 07:11
inşallah muratcığım bende dostluğumzun daimi olmasını isterim bellimi olur dağ dağa kavuşmazmış ama insan insana kavuşur bakarsın seninlede şahsen görüşürüz selamlar

balıkcı omer
25-03-2008, 07:51
hakancığım ömer ismini kullanıyorum amasen nasıl istiyorsan öyle hitap edebilirsin bizler görmesekte hisseder gönülden olur dostluk arkadaşlık kardeşlik çünki yüce mevlam vermiş hisleri bizlere hiç tanımadığım halde ufuk kardeşimin yanına gittim gördüm yanılmadığımı anladım sende değerli bir arkadaşsın görmesemde inşallah birgün karşılaşır görüşürüz bana göstermiş olduğun ilgi ve alakadan dolayı sana ayrıca çok teşekkür ederim.gönülden kalıcı dostluklar dileğiyle saygılar sevgiler sağlıcakla kal.

balıkcı omer
25-03-2008, 07:59
değerli arkadaşlar ufuk kardeşime sizlerin huzurunda tekrar teşekkür ederim ama biraz abartmış ben şahsen kendi halinde amatör balıkcıyım ufuk kardeşimin övgü dolu bu sözleri beni gerçekten onurlandırdı sağolsun tekrar ona tşekkür eder hepinize kalıcı dostluklar dilerim saygılar.

polmurat
25-03-2008, 10:02
Doğru abi belli olmaz belki nasip olurda görüşürüz.Saygılar.

paşalı
25-03-2008, 19:57
Arkadaşlığınız ve avlarınız daim olsun.Tanışmakla çok iyi etmişsiniz tebrikler.

balıkcı omer
25-03-2008, 20:43
inşallah turgay abi sizlerlede olması dileğiyle saygılar

mufi
26-03-2008, 07:25
Balıkçı Ömer in hayat felsefesine hitaben:

Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.
-Dost deniz kenarındaki taşlara benzer.Önce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın.
-Sen gülerken yanındakilerde güler ama ağlarken yalnız ağlarsın onun için öyle bir ağaca yaslan ki asla yıkılmasın öyle bir dost edin ki seni asla bırakmasın.
-Dostlar ırmaklar gibidir; kiminin suyu az kiminin çok, kiminde ellerin ıslanır sadece kiminde ruhun yıkanır boydan boya…
-Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur
-Zengin; çok mala sahip olana denmez, zengin kalbi olana denir. Kalb zenginliğinden mahrum olan kimse, ne kadar geniş servete sahib olursa olsun yine fakirdir. Tamamı ve hırsı sebebiyle de halk nazarında hakirdir. Kalbi zengin olan kimse de ne kadar fakir olsa herkesin nazarında muhteremdir.
-Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.
-Gün gelir buslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır yeterki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam sana onu versin.
-Koca bir çölde kum tanesi olmak yada okyanusta su damlası ama en güzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak.
-Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar.güneş yanlız olsada etrafa ışık saçar.üzülme doğruların kaderidir yanlızlık,kargalar sürüyle,kartallar yanlız uçar...
-Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstümüze yağar. ama rengarenk gökkuşağı da yağmurdan sonra çıkar...
-Hayat; yaşamayı, Mutluluk; gülümsemeyi, sevgi; Haketmeyi, vefa; hatırlamayı, dostluk;paylaşmayı bilen için vardır.
-İçinde öyle bir umut taşı ki onu senden kimse almasın. Gözlerin hep gülsün, mutluluğu sende arasınlar, ama onu öyle bir yere saklaki gerçekten isteyen bulsun..
-Sevmekten korkmadığımız, söylemekten utanmadığımız saygının değerli, düşüncenin önemli, umudun sonsuz olduğu yarınlarda, mutlulukla geçireceğiniz bir ömür dileğiyle..

balıkcı omer
26-03-2008, 08:10
değerli abiciğim eline yüreğine gönlüne sağlık çok güzel olmuş sağol varol abi devamını isteririz sağlıcakla kal.

UFUKTOKUR
26-03-2008, 09:07
Sayın Muvaffak Abim gerçekten yüreğine bileğine sağlık çok içten ve samimi harika bir yazı olmuş seni tebrik ediyorum Allah sağlık, sıhhat ve huzurunu daim etsin daha nice böyle yazılar yazmayı nasip etsin değerli abim...ALLAH' A EMANET OL.

polmurat
26-03-2008, 19:35
Tek kelimeyle harika bir yazı.Teşekkürler Mufi abi.

ibrahimz35
26-03-2008, 21:10
İnşallah hepimiz bir gün bir yerlerde tanışıp dosluklarımızı ilerletiriz.

balıkcı omer
27-03-2008, 07:03
insallah ibrahim bakarsın olur allah bilir herşeyi sağlıcakla kal.

hakan25
27-03-2008, 21:39
muvaffak abi muhteşemsin..