PDA

Tüm Versiyonu Göster : 30.03.2008 Çeşmealtı

ibrahimz35
30-03-2008, 19:56
Pazar günü ben(ibrahim),Gürcan,Abdullah,mustafa ile Halim abiyide alıp çeşmealtının yolunu tuttuk. Havanın poyraz ve 5-7 oldugunu bilebile yemcinin önünden geçerken yem almadan edemedik. Çeşmealtına vardıgımızda halim abinin ortagı bizi teknenin yanında bekliyordu. [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) Halim abiyi ortagının yanına bırakıp,kendi teknemizi dolaşmaya gittik. [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) Ardından Murat abi ile çarşıdaki kahvede buluşup çaylarımızı içtikten sonra, Murat abinin teknesine bakmaya gittik [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) Hava kötü oldugu için balıga cıkamasakta güzel bir gün geçirdik.

Çağatay
31-03-2008, 12:23
Ben arkadaşlarla buluşamadım ama ilk fotoğraf karesine benim teknenin burnu girmiş.;) Bir dahaki sefere diyelim artık.

muratbaykent
31-03-2008, 12:51
İbrahim bu buluşma çabaların için teşekkür ederim.en azından başlangıç yapmış olduk.ellerine sağlık, resimler bir harika .tekrar teşekkürler.

ibrahimz35
31-03-2008, 13:17
Ben arkadaşlarla buluşamadım ama ilk fotoğraf karesine benim teknenin burnu girmiş.;) Bir dahaki sefere diyelim artık.

Çağatay abi buluşamasakda birbirimizin teknelerini gördük, vede telefon alış verişimde bulunduk.Allah göstermesin bir terslik olursa birbirimizi araya biliriz.

ibrahimz35
31-03-2008, 13:20
Murat abi inşallah birdaki sefere buluşup hep beraber balıga çıkarız hiç olmazsa gırgır şamamata olur.

paşalı
02-04-2008, 19:41
Evet İbrahimcim haklısın şimdi farkettim.Senin mjları dolaşıp hatamı anladım.Dostluklarımız daim olsun.Böyle birbirlerimizle görüşmek ne mutlu.İnşallah en yakım zamanda görüşürüz.Kal sağlıcakla güzel kardeşim.

halim20
07-04-2008, 09:22
İbrahim resimler için çok teşekkür ederim..
bildiğin gibi hava çok kötüydü ve çok üşüdük biz.. birde bizim teknenin işi biraz uzadı bu yüzden çay içmeye geç kaldım.. inşallah bir dahaki sefere daha uzun zaman buluruz çay içmeye ve birlikte de balığa çıkabiliriz..
Sizin tekne nasıl oldu parça uydumu? tekne çalıştımı?.. inşallah olmuştur sizin tekne de.. bu arada geçen hafta işlerim dolayısıyla girememiştim siteye.. muvaffak abinin ayrıldığını duydum üzülüyor tabiki insan..

günay07
11-08-2008, 23:37
resimler güzel birdaki sefere inş