Tüm Versiyonu Göster : Bilim Adamları Yüzemeyen Balık Keşfettiler
iesencan
04-04-2008, 16:28
Sevgili Arkadaşlar, bugün Mynette gördüğüm bir haberi sizlerle paylaşmak istedim.
Bilim Adamları Yüzemeyen, ancak sürünerek giden bir balık keşfetmişler.
Acaba daha nelerin keşfi yapılacak.:D
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Hasan BALIKÇI
04-04-2008, 18:04
ismail kardeşim aramıza geldiğin için teşekkür ederim önce sağol varol.:helal::helal: senin yerin bende ayrı bilmen gerekir;)
bu balık oltaya gelirmi kardeşim :deli:
sevgiler saygılar
Anıl ÜNALAN
05-04-2008, 17:28
Seni tekrardan aramızda görmek bizi memnun etti ismail abi..
Peki balığın adını verdin bize av yöntemlerini de anlat bize :D bu balık ne yer nasıl olta ister uzağa atmak mı gerekir :) anlat bakalım biraz abi :)
iesencan
05-04-2008, 18:12
Seni tekrardan aramızda görmek bizi memnun etti ismail abi..
Peki balığın adını verdin bize av yöntemlerini de anlat bize :D bu balık ne yer nasıl olta ister uzağa atmak mı gerekir :) anlat bakalım biraz abi :)
Anıl, bundan sonra buralardayım kardeşim, aynen eskisi gibi.
Bilimadamların keşfettiği bu balığı ilk önce ben yakalayayım, daha sonra paylaşımını yaparız.:deli:
Tutma yöntemleri yakında.:)
Hasan BALIKÇI
05-04-2008, 19:04
Anıl, bundan sonra buralardayım kardeşim, aynen eskisi gibi.
Bilimadamların keşfettiği bu balığı ilk önce ben yakalayayım, daha sonra paylaşımını yaparız.:deli:
Tutma yöntemleri yakında.:)
tatlı sudamı yaşıyo yoksa denizdemi onuda bir söylesen ona göre konuşsak nasıl olur ismail cim :)
ben kerteriz:deli: sen ıslıkla sazan avcısı :deli:bu balık bize gelirmi acaba?:deli:
saygılar sevgiler
iesencan
05-04-2008, 19:46
tatlı sudamı yaşıyo yoksa denizdemi onuda bir söylesen ona göre konuşsak nasıl olur ismail cim :)
ben kerteriz:deli: sen ıslıkla sazan avcısı :deli:bu balık bize gelirmi acaba?:deli:
saygılar sevgiler
Hasan abi, bu balık her yerde yaşıyormuş, bilim adamlarından aldığım duyuma göre.:deli:
Birlikte yakalarız biz, sen kerterizi tam olarak ayarla, ben ıslık çalmaya başlıyorum.:D
Hasan BALIKÇI
05-04-2008, 20:16
Hasan abi, bu balık her yerde yaşıyormuş, bilim adamlarından aldığım duyuma göre.:deli:
Birlikte yakalarız biz, sen kerterizi tam olarak ayarla, ben ıslık çalmaya başlıyorum.:D
hadi bakalım ben yola çıktım kerteriz tamam bulunca ararım hemen canım kardeşim
sevgiler saygılar
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.