PDA

Tüm Versiyonu Göster : Akdeniz'i, Onu Yağmalayanlardan Korumak İçin Şimdi Ben de Gemideyim Deyin!


Taygun KOCABIYIK
02-06-2008, 18:00
Greenpeace sanal eylemcisiyimm. Bu gün gelen maili paylaşmak istiyorum.

Sevgili Greenpeace Aktivisti,
Greenpeace'in gemilerinden Arctic Sunrise, 30 Mayıs sabahında Kıbrıs Kanalı'nda, üç orkinos teknesinin saldırısına uğradı. Orkinos avcıları tarafından gerçekleştirilen bu saldırıdan sonra gemimiz Arctic Sunrise, Kıbrıs Kanalı'ndaki çalışmasına ve orkinos avcılığını belgelemeye devam ediyor.
Geçen hafta yaşananlar, yalnızca barışçıl bir organizasyona yapılmış bir saldırı değil, aynı zamanda balıkçıların kendi geleceklerine yaptığı bir saldırıdır.
Akdeniz'i, onu yağmalayanlardan korumak için şimdi yardımınıza ihtiyacımız var.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Akdeniz'in %40'ının Deniz Rezervi ilan edilmesini sağlamak için siz de [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) sitesine tıklayın. Akdeniz için ben de gemideyim ([Only Registered Users Can See Links]) diyerek denizimizin sahipsiz olmadığını birlikte gösterelim. Eğer kampanyamıza daha doğrudan bir katkıda bulunmak isterseniz, size ulaşabileceğimiz bir telefon numarasını bilgi@greenpeace.org.tr (bilgi@greenpeace.org.tr?Subject=%20Ben%20de%20Gem ideyim%21) adresine göndermeniz yeterli.
Şimdiden teşekkürler!
Greenpeace Akdeniz Ekibi

[Only Registered Users Can See Links]


Bu mailleri düzenli olarak almak için şu adresten kayıt olabilirsiniz.
[Only Registered Users Can See Links]

kturkol
02-06-2008, 20:44
Tüm üyelerimizi linki tıklayarak katılıma davet ediyorum

Ayrıca başka sitelerde üyelikleri olan arkadaşların konuyu oralardada açması katılımın artmasını sağlayacaktır.

Anıl ÜNALAN
02-06-2008, 21:03
SaLdırıya uğradıkLarı sahneLeri teLevizyonda gördüm ağLarın kurşunLarının hepsini gemidekiLere adete yağmur yağarcasına yağdırdıLar ve gemide buLunan heLikopterin bütün camLarını kırıp kuLLanıLmaz haLe getirmeyi başardıLar. Türk baLıkçıLara yakışmıyacak hareketLeri sergiLemeyi başardıLar o güzeL baLıkçı kişiLiksiz şahsiyetLeri tebrik ederim!

Ben de geMideyim !

walras
02-06-2008, 22:15
ah o gemide bende olsaydım uzak denizlere yol alsaydım :P şaka bir yana......bende bu gemideyim.. mermisiz, silahsız, kılıçsız....onursuz silahlılara karşı onurlu ve silahsız...umarım yaptıklarımız sonuç verir...

delvel
02-12-2008, 12:46
bende o gemideyim artık