Tüm Versiyonu Göster : 31 mayıs tarsus
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
garip abimiz karnımızı doyurdu[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Taygun KOCABIYIK
04-06-2008, 20:28
Tebrik ederim Balamir abi deyim yerindeyse kol gibi kefaller :)
Tebrik ederim.Güzel kefaller gerçekten.Resimlerde birkaç farklı tür kefal var sanırım?yanılıyo da olabilirm tabi..
Afiyet olsun :helal:
Tebrik ederim Balamir abi deyim yerindeyse kol gibi kefaller :)
Valla bence cuk oturmuş :deli:
Anıl ÜNALAN
04-06-2008, 21:43
BaLıkLar çok güzeL gerçekten ama asıL o pişirme oLayı çok başka bişey benim gibi baLık yemiyen bi adamın biLe ağzının suLarı saLya haLine geLdi bakarken :)
şeref-başkan
04-06-2008, 21:57
Balamir bey tebrikler güzel bir av paylaşımın için teşekürler
Balamir tebrikler çok güzel balıklar yakalamışsınız.Afiyet olsun.
polmurat
05-06-2008, 10:57
tebrikler hemen coz coz pişirip götürmüşsünüz afiyet olsun.
Sağolun arkadaşlar daha iyilirini siz tutarsınız inşallah.Burdaki kefal iki çeşit sarıkuyruk ve topak burun.Daha doğrusu burdaki abilerimizin söylediklerini aktarıyorum.Çünkü ilk defa avlandık Tarsus'ta.
Tek kelimeyle harika bir av gerçekleştirmişsiniz:helal:.Afiyet olsun.Yalnız kullandığınız takım ve yemleri de anlatırsanız çok seviniriz.Sevgiler...
güzel birgün güzel bir av balamircim afiyet olsun..
Sağolun arkadaşlar daha iyilirini siz tutarsınız inşallah.Burdaki kefal iki çeşit sarıkuyruk ve topak burun.Daha doğrusu burdaki abilerimizin söylediklerini aktarıyorum.Çünkü ilk defa avlandık Tarsus'ta.
Sayın Balamir ;
Balıklar güzel de; çevredeki plastik şişeler ,torbalar, kapaklar çok kötü görünüyor:( Nacizane tavsiyem; bir dahaki sefere önce etrafa bir çeki düzen verip, sonra yakadığınız balıkları fotoğraflarsanız bence daha bir mükemmel görüntüler ortaya çıkacaktır:);)
Balıklar için tebrik ederim...:)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.