PDA

Tüm Versiyonu Göster : Winamp ile Balık TV


uzman
27-12-2005, 05:26
Değerli dostlar,
Winamp'ın 5 ve sonrası sürümlerini kullanarak online TV leri izlemek mümkün. Bu kanallar pekçok kesime hitap edecek nitelikteler. Ancak, bu TV lerin içinde balık tutma ile ilgili bir kanal buldum. Sizinle bunu paylaşmak istedim.

1. Winamp açılır.
2. Arayüzdeki Media Librari butonu (M) tıklanıp Media Library penceresi açılır.
3. Bu pencerenin sol tarafında Online Media grubu altındaki SHOUTcast TV tıklanır.
4. Bu sırada TV içerikleri ile ilgili bir seçenek ekrana gelebilir. (Daha önce seçilmediyse)
5. Bu seçenekler isteğe göre seçilir...
6. Media Library penceresinin sağındaki boş alan birkaç sn içinde (bağlantı hızına göre) TV kanal adları ile dolacaktır.
7. Bu kanallardan istenen kanal üstüne çift tıklayarak izlenir.

Not : Bazı kanalların serveri dolu olabilir. Eğer bir süre bekleyip (birkaç saniye) TV yi izleyemezseniz başka bir seçim yapmalısınız.

Benim listeden bulduğum balık tutma ile ilgili kanal adı Gob TV Peche a la mouche adı ile yer alıyor.

Dikkat etmeniz gereken hususlar

1. Listede Adult kanallar da yer aldığından yanlışlıkla tıklamaya dikkat ;)
2. Bağlantınız Sınırlı ADSL ise download miktarı bağlı kaldığınız süre ile doğru orantılı olarak artacağından KOTA ya dikkat :deli:

İyi seyirler....

Saygılarımla....

rüzgar2
27-12-2005, 06:00
Bunlar da diğerleri gibi aynı şeyleri sürekli gösteriyormu.Yoksa konular değişiyormu?O na göre winampı kurayım...(adultlar sürekli aynı yayın izleyenler söylüyor :) )

uzman
27-12-2005, 06:05
Sami, ben Winamp ta radyo kanallarını izlerim çoğu kez. TV listesinde de yerli TV kanalları mevcut. Online yayın yapıyorlar. Fakat dedim ya sınırlı bağlantım olduğu için kotayı aşmamak için takibini yapmadım. Karıştırırken denk geldi bu kanal da... Ben izledim bu kanalı, göbekli bir herif küçük bir balık tuttu ve bıraktı. Tabii ki oturup bir saat izleyemem. Telekom amcam sınırlıyor bizi ;)
Saygılar...

rüzgar2
27-12-2005, 06:23
Teşekkür ederim...

Bir Dost
27-12-2005, 06:25
Sami kardeş aynı yayını tam gün içinde sürekli veriyor ertesi gün değişiyor anlıyacağın hep aynı nakarat ....sıkılmassan seyret

rüzgar2
27-12-2005, 06:30
Format attıktan sonra bilgisayara winampı kurmamıştım.Kurayım bakayım.(Ne kadar gereksiz şeyler yazdım.Diyeceksiniz ki bizene formattan kurmaktan.Kısaca "kurayım bakayım" yazsana....Haklısınız.....

Bir Dost
27-12-2005, 06:31
:dans: :dans: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Şey dicem formatı kurup bir baksana :dans: :dans: :D :D

uzman
27-12-2005, 06:44
Sami'nin format ve kurma laflarına karşı basit bir hatırlatma yapmak isterim. Çöken, zamanla yavaşlayan bir Windows'un sonu genellikle budur. Ya da inatçı biriyseniz oturur, kayıt defteri ayarlarıyla oynarsınız. Tabii ki bu tehlikelidir. Profesyonel olmayı gerektirir. Sadece kayıt defterinde bazı düzeltmeler yapmayla da şişen veya çöken Windows'u düzeltemezsiniz. En azından ilk günkü gibi olmaz ;) .
Peki çözüm ne?
Çözüm çok basit. Bir kez kurarsınız. Aygıtlara ait sürücüleri, güncelleştirmeleri falan hepsini sakin kafayla halledersiniz. Gerekli programlar ve lazım olan her şeyi de kurarsınız. Artık hızlı ve hazır bir işletim sisteminiz olmuştur. Bundan sonra da, CD yazıcı veya DVD yazıcınızı kullanmak suretiyle (DVD tavsiye edilir) İMAJ alırsınız... Bunu yapan en basit ve güvenilir yazılım -bana göre- NORTON GHOST.
Sonra mı? Sonrası kolay. Önemli verilerinizi birkaç günde bir yedeklemekten başka hiçbir şeye gerek kalmadan işletim sisteminizi kullanır, şişip, çöktükçe de İMAJ CD veya DVD lerinizi kullanarak ilk günkü haline geri yüklersiniz. Üstelik de kurma işlemlerinden çok daha kısa sürede....
Saygılarımla....

rüzgar2
27-12-2005, 06:46
Norton ghost kullanmayı düşünüyorum...Ama formatta o kadar abartılacak bir olay değil.Tabi ghost daha pratik...