Tüm Versiyonu Göster : hafta sonu çeşme altı katliamı...
arkadaşlar hafta sonu çeşme altından bir dunya gopez karagöz izmarit isparoz ayrıca 5 ad. piç mercan, 1 ad.mırmır, 1ad. lidaki aldık cok keyifli bir avdı....
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
akayuzel
17-11-2008, 20:29
3. resimdeki yavruyu da mı sen yakaladın:) gerçekten katliam olmuş umut
Umut tam bir karışık yapmışsınız tebrikler.Afiyet olsun.
Umut ellerine sağlık,ispariler bile porsiyonluk.
ibrahimz35
17-11-2008, 20:58
Umut kardeşim, Turgay abinin dediği gibi ortaya bir karışık olmuş
eyvallah abiler ole bi karışık yaptık butun balıkları kardeşim babam ve ben aldık...mırmır ve iki mercan kardeşimin lidaki ve geri kalan 3 mercan benim diğerlerinide babam ben ve karşim calıştık baya:Dsaolun
bu arrada abi 3. resimi sormuşsun o benim tek hedefim abi işallah birgun siteye hem videosunu hemde fotolarını koymayı allah nasip eder işallah....zaten kafamda var antalyadan yada kuşadasından tekne tutup açılmak istiyorum sadece bu kılıç için 1000 $ da gozden cıkarıcam cıkrıkmakina ve kamış için....
polmurat
23-11-2008, 20:30
Ne diyelim Umut kardeş Allah gönlüne göre versin.Güzel av.
abi gopezleri ve onun gibi lüzumsuz balıkları iyiki tutmuşsun büyük balık yakalamıyoduk onlar yüzünden sayende az kalmışlardır bizde büyüklerini yakalarız
nadirsakoglu
24-11-2008, 12:21
tebrikler umut balıklar güzel aslında gönül isterki sadece mercan ve lidaki gelsin
deniz bu olmuyor işte. afiyet olsun.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.