Tüm Versiyonu Göster : 16 Ocak Cuma - Eski Foça Liman
arayadis
18-01-2009, 15:08
Atçek yapmaya 6'da başladım amacım Levrek tutmaktı.
3 4 çeşit farklı boylarda ve renklerde sahteler denedim. Vuruş SureCatch Gobimaru 10.5 santimlik sahteye oldu fakatlevrek değildi barakudaydı(onada şükür). Balığı aldıktan sonra hemen aynı yere atış yaptım ve 2. balıkta geliyordu fakat yarı yolda kurtuldu. bunun dışında aynı sahteye çok küçük 1 vuruş daha oldu. Yağmur bastırıncada toplanıp dönüş yolunu tuttum.
İlk kez barakuda yedim bu arada çok lezzetliymiş:)
Daha iyileri size gelsin..
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Özgür hocam eline sağlık!!!
Yine denizden uzak geçirdiğimiz bir hafta sonundan sonra içimizi ısıtan bir görüntü!!
Afiyet bal şeker olsun!!!
Taygun KOCABIYIK
18-01-2009, 20:13
Özgür abi harika balık tebrik ederim :) At çek mevzusunda uygulamalı kurs isterim yakın zamanda ;)
seyirsubayi
18-01-2009, 20:48
cok guzel bır av olmus tebrıkler dostum daha ıyılerı ve ırılerı denk gelır ınsallah...
arayadis
18-01-2009, 21:05
Ufuk abi Okan abi cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Tayguncum estafurullah ne kursu sen bana ver:) Bi ara cikalim yapalim at cekimizi.
sprinter2005
18-01-2009, 21:24
valla düntynın en şanslı insanısınız.....cennet gibi yerde yaşayıp...canavar gibi balık tutuyorsunuz......
ibrahimsepetçi
19-01-2009, 11:28
Tebrikler hiç yakalamadim ama mücadeleci bir balik olduğunu biliyorum.çok zevkli olmuştur.rastgele.
Özgürcüm tebrik ederim.Barakuda süper afiyet olsun.
iesencan
21-01-2009, 02:08
Özgür, paylaşım için teşekkürler.Bundan sonra baraküdaların çok olsun, şansın bol olsun ayrıca afiyet bal şeker olsun kardeşim.
polmurat
21-01-2009, 11:42
Çok güzel bir balık.Afiyet olsun.Neye niyet neye kısmet.
bende foçada at çek yapmak istiyorum nereleri ve hangi yapmaları önerirsin şmdden tşkkrler
foçada nerelerde levrek çıkar
arayadis
26-01-2009, 20:17
Vallahi kelin merhemi olsa başına sürer:) Ama sabah erken saatlerde gidersen rastlayabilirsin Foça Limanda veya karşısında ki Fenerin oralarda.
Hasan BALIKÇI
27-01-2009, 20:57
Atçek yapmaya 6'da başladım amacım Levrek tutmaktı.
3 4 çeşit farklı boylarda ve renklerde sahteler denedim. Vuruş SureCatch Gobimaru 10.5 santimlik sahteye oldu fakatlevrek değildi barakudaydı(onada şükür). Balığı aldıktan sonra hemen aynı yere atış yaptım ve 2. balıkta geliyordu fakat yarı yolda kurtuldu. bunun dışında aynı sahteye çok küçük 1 vuruş daha oldu. Yağmur bastırıncada toplanıp dönüş yolunu tuttum.
İlk kez barakuda yedim bu arada çok lezzetliymiş:)
Daha iyileri size gelsin..
özgür kardeşim tebrikler çok güzel bir balık devamını dilerim:)
AKIN-1962
27-01-2009, 22:03
Güzel bir balık.Çekmesi keyifli olmalı. Foçada bu tür balıkların olduğunu bilmiyordum. Yeni avlar için Rastgele.
çok gusel av elıne sağlık da şuna baracuda terıne turna desek malum bızım balığımız o :)
Ege Demirağ
21-10-2011, 11:33
merhaba bende eski foçadayımm ama orda hiç sırtı avlanamadım nerden ne tür ve ne renk sahte ile vlanıyorsunuz ???
:helal::helal::helal::helal::rolleyes::rolleyes::r olleyes::cool::cool::cool:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.