PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ankara çevresindeki avlaklar


galacticwalker
14-02-2009, 21:58
Öncelikle herkese selamlar, siteye yeni üye oldum, amacına hizmet eden bilgi dolu bir sitede olmaktan mutlu olduğumu belirtmek isterim. Lafı fazla uzatmadan konuya gireyim, Ankara ve komşularında hem biraz kafa dinleyecek hem de balık avlanabilecek yerler konusunda forumlarda kaynak bulamadım. Bu çevre için öneride bulunabilecek birileri varsa mutlu olurum. Teşekkürler.

Nedim Gürler
16-04-2009, 15:04
Kardeşim, Ankara'da öyle pek avlak yok. Varda yok. Balık bırakmadılarki sularda. Pazara gidiyoruz. A A bi bakıyorsun 200-250 gr bir sazan tezgahta... Adama soruyorsun "hiç acımadınız mı şu kadarcık balığa?" Aldığın cevap "Valla ben tutmadım abi, ben alıp satıyom." Neyse gelelim avlak yerlere. Kurtboğazı barajı, Eğrekkaya barajı, Kesikköprü, Kapulukaya barajı, Kızılırmak. Yeter mi?

miryana
02-07-2010, 13:36
Ne anlarlar acımaktan be abicim. kontrol eden yokki. Sazanı artık rüyalarımızda görüyoruz. Çocukken tutardık. 3-4-5 kg aynalı , kırmızı pullu. nerde şimdi bunlaaaar. Bide tatlı su levreği diye iğrenç bir balık peydah oldu. aman arkadaşlar bu balıktan barajları koruyalım.
Not: Bu balığı yok etmenin tek yolu o gölet yada baraja yayın balığı salmaktır.