Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Lidakiler

paşalı
13-09-2009, 21:07
Pazar günü inciraltına gidip bir kurtlarımı dökmek istedim.Yakaladıklarım pek iri olmasada kutlarımı dökmeme yetti.Daha irileri sizlere denk gelmesini dilerim.
[Only Registered Users Can See Links]

Hasan BALIKÇI
13-09-2009, 21:53
turgay abi helal olsun :helal:keşke bende gelseydimde beraber tutsaydık :helal:

saygılar turgay abi:)

ibrahimz35
14-09-2009, 07:55
Maşallah Turgay Abi, daha ne olsun hem balık tutmuşsun hem kurtlarını dökmüşsün.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

seyirsubayi
14-09-2009, 08:51
masallah allahtan kurtlarını dokmussun.. daha bereketlı avlar olması dılegı ıle

Necati ARAT
14-09-2009, 13:17
Pazar günü inciraltına gidip bir kurtlarımı dökmek istedim.Yakaladıklarım pek iri olmasada kutlarımı dökmeme yetti.Daha irileri sizlere denk gelmesini dilerim.

Turgay abi selamlar..
Lidalar güzel..
İşaallah seneye daha iyileri de olacak..
En irileri denk gelmesi dileği ile ..
Kal sağlıcakla..

paşalı
14-09-2009, 20:56
turgay abi helal olsun :helal:keşke bende gelseydimde beraber tutsaydık :helal:

saygılar turgay abi:)

Hasan kardeşim bilseydim seni arardım.Seninkilerin yanında bunlar bebek ama ne yapalım inşallah senle beraber gittiğimiz zaman dedelerini yakalıyacağım.

paşalı
14-09-2009, 20:57
Maşallah Turgay Abi, daha ne olsun hem balık tutmuşsun hem kurtlarını dökmüşsün.

Evet İbrahim kardeşim yakın yakın gidip kurtlarımızı doktük.

paşalı
14-09-2009, 20:59
Turgay abi selamlar..
Lidalar güzel..
İşaallah seneye daha iyileri de olacak..
En irileri denk gelmesi dileği ile ..
Kal sağlıcakla..

Sağol Necati kardeşim inşallah dediğin olur.

paşalı
14-09-2009, 21:00
masallah allahtan kurtlarını dokmussun.. daha bereketlı avlar olması dılegı ıle

Okan kardeşim sağ ol işte bir ince takıldık.Daha irileri sizlere denk gelmesi dileklerimle.

Hasan BALIKÇI
17-09-2009, 21:16
Hasan kardeşim bilseydim seni arardım.Seninkilerin yanında bunlar bebek ama ne yapalım inşallah senle beraber gittiğimiz zaman dedelerini yakalıyacağım.

ahbe turgay abicim keşke bi denk gelsekte gitsek balık yakalamasak bile mühim deyil yeterki senin güler yüzünü görebileyim bence daha güzel olur :)

saygılarımla

Taygun KOCABIYIK
17-09-2009, 21:28
Turgay abi bu yıl daha çeşitli balıklar bekliyorum senden. Alıştırdın bizi minekop, barbun, dil ee bu sene şöyle daha cafcaflı bir balık isteriz :)

Lidakiler için tebrik ederim o tarafa her gidişimde gözüm sahilde balık tutanların arasında seni arıyor :) bir gece ansızın gelebilirim...

ibrahimsepetçi
18-09-2009, 10:43

ellerine sağlık abi afiyet olsun.selamlar.herdaim rastgele.

paşalı
18-09-2009, 21:44
ahbe turgay abicim keşke bi denk gelsekte gitsek balık yakalamasak bile mühim deyil yeterki senin güler yüzünü görebileyim bence daha güzel olur :)

saygılarımla

Sağ ol Hasan kardeşim.
Sevgiler.

paşalı
18-09-2009, 21:45
ellerine sağlık abi afiyet olsun.selamlar.herdaim rastgele.

İbrahimcim teşekkürler.Daha iyileri sizlere denk gelmesi dileklerimle.

paşalı
18-09-2009, 21:48
Turgay abi bu yıl daha çeşitli balıklar bekliyorum senden. Alıştırdın bizi minekop, barbun, dil ee bu sene şöyle daha cafcaflı bir balık isteriz :)

Lidakiler için tebrik ederim o tarafa her gidişimde gözüm sahilde balık tutanların arasında seni arıyor :) bir gece ansızın gelebilirim...

Taygun kardeşim sağ ol.Bu sene pek gidemedim.Ben sahilde hiç avlanmadım benim yerim inciraltı öğrenci urdu karşısı.İnşallah bir gün karşılaşırız.

Taygun KOCABIYIK
19-09-2009, 00:02
Taygun kardeşim sağ ol.Bu sene pek gidemedim.Ben sahilde hiç avlanmadım benim yerim inciraltı öğrenci urdu karşısı.İnşallah bir gün karşılaşırız.
Biliyorum Turgay abi senin meşhur yerini :) ben yani genel anlamıyla yani deniz kıyısı yer anlamında kullandım :) O tarafa sık sık gidiyoruz çay içip hava almaya gelip geçerken bakınıyorum aklımdan geçiyorsun.

karagöz
22-09-2009, 12:33
Turgay kardeş kurtlarını dökmüşsün maaşallah, tebrikler...

MAVİ FENER
23-09-2009, 08:14
Hepinize iyi avlar,Bol balıklı günler vede bol neşeli muhabbetler dilerim...Teşekkürler..

Erhan ÇUKURLU
25-09-2009, 06:39
Turgay Tebrikler güzel av olmuş. Allah bizede nasip etsin...
Herkese rastgele...

paşalı
18-04-2010, 09:46
[neşeli muhabbetler dilerim...Teşekkürler..[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]QUOTE=MAVİ Fvede bol ENER;62406][B][I][COLOR="Navy"]Hepinize iyi avlar,Bol balıklı günler

Teşekkürler Nuricim.

paşalı
18-04-2010, 09:47
Turgay Tebrikler güzel av olmuş. Allah bizede nasip etsin...
Herkese rastgele...

Erhan kardeşim İnşallah daha irileri harbi çupraları senin oltana denk gelsin.

Yağız DEMİR
18-04-2010, 20:36
turgay abı bende beklıyom kurtları mı dokmek ıcın valla ıne guzel bır av yapmıssın paylasım ıcın tesekkurler

paşalı
18-04-2010, 21:25
turgay abı bende beklıyom kurtları mı dokmek ıcın valla ıne guzel bır av yapmıssın paylasım ıcın tesekkurler

Yağızcım bunlar benim eski avlar bende bende epeydir kurt dökemiyorum.Böyle eskilerle avunuyoruz işte ne yapalım:D

ukg79
21-04-2010, 09:04
Turgay abi maşallahın var,bu ne hız böyle hızına yetişemiyoruz.