PDA

Tüm Versiyonu Göster : merhaba

Kruvazör
05-10-2009, 20:12
Arkadaşlar
Foruma yeni üye oldum.Balıktan pek anlamam ama ava gitmeyi çok seviyorum.Organizasyon olurmu.Başka sitelerde organizasyondan para kazanmaya çalışan insanlar var.inşallah burda yoktur.

delvel
05-10-2009, 21:10
hoşgeldiniz. kalıcı ve paylaşımcı olmanız dileğiyle...

ibrahimz35
05-10-2009, 21:35
Erman Bey, aramıza hoş geldiniz. Yakın zamanda bir Organizasyon olur, balığı bahane edip birbirimizle tanışıp kaynaşırız.

Necati ARAT
06-10-2009, 07:33
Arkadaşlar
Foruma yeni üye oldum.Balıktan pek anlamam ama ava gitmeyi çok seviyorum.Organizasyon olurmu.Başka sitelerde organizasyondan para kazanmaya çalışan insanlar var.inşallah burda yoktur.

Erman abi öncelikle aramıza hoş geldin...
Rastgelsin olarak yeni bir döneme başladık..
Balıktan anlayıp anlamaman bir şey değil önemli olan bu işe gönül vermek..
Eğer gönlünü kaptırdıysan bu işe kurtuluş zor..
tabiiki orglarımız olacak..
Bizim farkımız işte bu olacak..
Orglara isteyen arkadaşlar beraber toplanıp herşey ALMAN usulu herşey gerektiğince paylaşımlı olacak...

Hem sloganımız...

BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE..

bu sloganla yeni hayata başlayıp sohbetler esnasında RASTGELSİN diyerek balığımızıda yakalayacağız işaallah...

Yağız DEMİR
06-10-2009, 08:15
erman abı aramıza hos geldın burada cıkarı olan ınsanlar yoktur her seh dostluk lar ve guzel bır aıle ıcın yapılmaktadır bende burada yenıyım ama cogu abımızı ve kardesımızı eskılerden tanırım her bırı seker gıbı ınsanlardır zaten art nıyet olan yerde bızler olmayız her sey paylasım muhabbet ve hosca vakıt gecırmek ıcın sloganımız herseyı bellı edıyor
balık bahane sohbet sahane

discus
06-10-2009, 20:20
erman abi aramıza hoşgeldiniz.organizasyon herzaman olur zaten amacımızda aynı sevdaya gönül vermiş kişileri bir araya getirmek.bu hafta sonuna sizin içinde uygunsa bir tanışma av partisi düzenliyoruz konularımızı gezerseniz görebilirsiniz.sizide tanımak onur verir.saygılar...

not:bizim işimiz parala değil sevdala...

Kruvazör
07-10-2009, 17:48
Teşekkür ederim arkadaşlar.

Hasan BALIKÇI
07-10-2009, 18:09
Arkadaşlar

erman abi aramıza hoşgeldiniz :)hepimiz acemiyiz erman abi sudaki balığa davetiye sunamayız oltamıza ısparozda gelse bizim için önemi çok büyük olur ;)

dilerim herşey gönlünce olur tüm istediklerin seninle güzel olur kalıcı keyifli paylaşımlar :)

saygılarımla :)

gocmen hasan
07-10-2009, 18:36
erman abı aramıza hos geldın kalıcı dostluklar paylaşımlar icin burdayız hosca vakıt gecırmen dılegiyle

Taygun KOCABIYIK
07-10-2009, 18:56
Merhabalar hoşgeldiniz, bol avlar bol muhabbetler...

nevzatuf
07-10-2009, 19:18
merhabalar,aramıza hoşgeldin...