PDA

Tüm Versiyonu Göster : Dostlarım ile Yapılan Sargoz Avı

Sargoz35
06-10-2009, 15:12
Sevgili Arkadaşlar ;
Bu sene yapmış olduğum avları sizlerle paylaşmak istiyorum.Öncelikle 04.02.2009 tarihinde çalışmakta olduğum özel bir limanda yapılan sargoz avıyla başlamak istiyorum.
Katılımcılar Ahmet,Ramazan,Ömer abilerim ve ben :) Yem olarak taze sübye kullanılmıştır.Olta tek iğne kıştırma kurşun düzeneği.
Yapılan av gece yapılmış olup balıklar iki saat içerisinde tutulmuştur.
Dileğim sizlerde böyle güzel ve zevkli avlara her daim imza atmanız,Sevgilerimle,Selamlar.

[Only Registered Users Can See Links]

x89uzx_sargoz-video_lifestyle

Necati ARAT
06-10-2009, 15:27
İşte budur kardeşim..
Dostlarla yapıldımı daha güzel daha bereketli geçiyor değilmi..
ellerine sağlık..
Paylaşım için teşekkürler...

NOT: Devamını bekliyoruz..
Bizi kırmızılardan mahrum etme haa..

Sargoz35
06-10-2009, 15:31
İşte budur kardeşim..
Dostlarla yapıldımı daha güzel daha bereketli geçiyor değilmi..
ellerine sağlık..
Paylaşım için teşekkürler...

NOT: Devamını bekliyoruz..
Bizi kırmızılardan mahrum etme haa..

Sevgili Necati teşekkürler kardeşim güzel sözlerin için :) inşallah bu güzellikleri hep beraber yaşamak dileğiyle :) Selamlar.

ibrahimz35
06-10-2009, 15:46
Kardeşim, maşallah çok güzel bir av olmuş. Seni ve ekibini kutlarım.

Sargoz35
06-10-2009, 15:51
Kardeşim, maşallah çok güzel bir av olmuş. Seni ve ekibini kutlarım.

Teşekkürler İbrahim :) daha güzelleri oltana rast gelmesi dileğiyle kardeşim,Selamlar.

köylü
06-10-2009, 16:50
çok güzel av olmuş tebrik ederim Mehmet bey

Hasan BALIKÇI
06-10-2009, 17:34
Mehmet kardeşim seni avlarından dolayı herzaman taktir etmişimdir sargoz tutmak senin işin:helal::helal:

iç gazozunu tut sargozunu kardeşim :helal::helal:

Doğan ÖZCAN
06-10-2009, 18:57
mehmet abicim ellerine emeğine sağlık süper olmuş... inşallah bu dostluk ortamlarını yaşamak nasip olur sağlıkla kal abim

discus
06-10-2009, 19:49
mükemmel bir av olmuş mehmet ekibi kutlarım daha iyilerinide bekliyoruz bilgine...

Süleyman ONUR
06-10-2009, 20:05
sargoz cu yenilerini bekliyorum dört gözle kardesim rasgelsin paylaşım için tesekkürler burası bana tanıdık gelio nedense ama ben yokum???

delvel
06-10-2009, 21:27
sargozlar cok güzel gözüküyor ve en sevdiğim kıyı avıdır beni gaza getirdin abi.. tüm ekibi kutluyorum.

Sargoz35
07-10-2009, 06:43
çok güzel av olmuş tebrik ederim Mehmet bey

Teşekkürler Hasan abi :) size de güzel sargozlar denk gelmesi dileklerimle,Selamlar.

Sargoz35
07-10-2009, 06:50
Mehmet kardeşim seni avlarından dolayı herzaman taktir etmişimdir sargoz tutmak senin işin:helal::helal:

iç gazozunu tut sargozunu kardeşim :helal::helal:

Hasan abim güzel kelimelerin için teşekkürler,paşa avlarını da senden öğreneceğiz inşallah,hep beraber güzel avlar yapmak dileğiyle,Selamlar.

Sargoz35
07-10-2009, 06:52
mehmet abicim ellerine emeğine sağlık süper olmuş... inşallah bu dostluk ortamlarını yaşamak nasip olur sağlıkla kal abim

Sevgili Doğan,güzel kardeşim katılımın için teşekkürler,inşallah daha nice avlar ve nice paylaşımlarda hep beraber olmak dileğiyle,sen de iyi bir Paşa avcısısın gördüğüm kadarıyla şansın hep bol olsun :) Selamlar.

Sargoz35
07-10-2009, 06:53
mükemmel bir av olmuş mehmet ekibi kutlarım daha iyilerinide bekliyoruz bilgine...

Serkan teşekkürler kardeşim,inşallah yakında yeni avlar burada olacak meraklanma :) beğeni topluyorsak ne mutlu bize :) Selamlar.

Sargoz35
07-10-2009, 06:56
sargoz cu yenilerini bekliyorum dört gözle kardesim rasgelsin paylaşım için tesekkürler burası bana tanıdık gelio nedense ama ben yokum???

Süleyman kardeşim hoşgeldin :) benim kadar sende iyi bir avcısın kendini fazla naza çekme artık :) şu levrek paylaşımlarını görelim artık,özlettin avlarını:)çalıştığın yeri biraz dağıttık o gece ama kusura bakma artık :)avlarında bol şanslar kardeşim,Selamlar.

Sargoz35
07-10-2009, 06:58
sargozlar cok güzel gözüküyor ve en sevdiğim kıyı avıdır beni gaza getirdin abi.. tüm ekibi kutluyorum.

Sevgili Veli kardeşim katılım için teşekkürler,sargoz avlarını sevmen beni sevindirdi :) inşallah güzel avlar yapman ve güzel paylaşımlara imza atman dileğiyle.
Not:Avlarına giderken bir şişe gazozu yanından eksik etme :D:D:D Selamlar.

gocmen hasan
07-10-2009, 16:51
mehmet, maşallah çok güzel bir av olmuş. Seni ve ekibini kutlarım.

paşalı
08-10-2009, 20:19
Mehmet kardeşim sargozlar süper tebrik eder seni ve dostlarını kutlarım.