PDA

Tüm Versiyonu Göster : Zeytinlerde Bir Dostluk Doğdu...BÖLÜM 1

Caner BALIKÇI
12-10-2009, 14:46
Evet dostlar..

Sizlere davetimde olduğu gibi Cumartesi günü Zeytinlerde dostlarla buluştuk..;)
Dostluk adına çok güzel anlar yaşandı..;)

Eee. hazır buraya gelmişken oltalarıda suya indirmezsek olmazdı...:):)

Kısaca dostluğun ve balığın bol olduğu bu anları sizlerle paylaşmak istedim..;)

Ben fazla konuşmayayım Resimler ve video(cep teleonu ile çekilmiştir.) anlatsın..:helal::helal:

Zamanım kısa olduğundan ve sizleri fazla merakta bırakmamak adına acelece bunları sizlerin beğenisine sunuyorum..

Daha çok güzel resimler var ancak onları vakit buldukça 2. BÖLÜM de yayınlayacağım..
Şimdilik selamlar..

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

[/URL]

!!..Administratör Necati ARAT kardeşimizin cep telefonu ile çekilen videoları..!!
xas85w_zeytynlerde-dostlarla_sport

[URL="[Only Registered Users Can See Links]"][Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

ibrahimz35
12-10-2009, 16:21
Hasan Abi, balık bahane dostluklar şahane...
İlk org katılamadım, inşallah bundan sonrakilerde hep beraber oluruz.
Birinci bölüm harika ikinci bölümü bekliyoruz...

Doğan ÖZCAN
12-10-2009, 17:23
hey maşallah ...gelmeyi çok isteyipte malum durumlar yüzünden maalesef gelemediğim ve ancak telefonla yanınızda olabildiğim çok güzel bir gün olmuş dostlarla birlikte ...ALLAH hepinize sağlık sıhhat versin abilerim...inşallah ikincisine nasip olur .... saygılarımla

Hasan BALIKÇI
12-10-2009, 17:25
Hasan Abi, balık bahane dostluklar şahane...
İlk org katılamadım, inşallah bundan sonrakilerde hep beraber oluruz.
Birinci bölüm harika ikinci bölümü bekliyoruz...

ibrahim kardeşim organizasyon deyildi zaten sadece bi tanışmaydı organizasyonlar tanıştıktan sonra güzel olur :)ikinci bölümüde fotolar elime geçtikçe paylaşırız;)epey resim var balıkların bile sadece küççük bir bölümü var :)

sevgiler kardeşim :)

delvel
12-10-2009, 17:30
hasan abi cok güzel bir dostluk ortamı oluşturmuşsunuz keyifler yerinde.. yapılan avdan dolayıda bütün ekibi kutluyorum. en kötü avınız böyle olsun..

Kamil ESEN
12-10-2009, 17:33
Güzel balık tutmuşsunuz.Şansınız daim olsun.Amcamında ellerinden öperim.Rasgele...

Hasan BALIKÇI
12-10-2009, 17:39
hey maşallah ...gelmeyi çok isteyipte malum durumlar yüzünden maalesef gelemediğim ve ancak telefonla yanınızda olabildiğim çok güzel bir gün olmuş dostlarla birlikte ...ALLAH hepinize sağlık sıhhat versin abilerim...inşallah ikincisine nasip olur .... saygılarımla

DOĞAN KARDEŞİM :)

sen zaten yanımızdaydın ben hatırlamıyorumki seninle ne kadar konuştuk :);)

ikinciside olcak 1000. side allah sağlık sıhat verdikçe buralardayız ;):)herzaman kardeşim

yaptığın herşey için çok teşekkür ederim :)

nevzat
12-10-2009, 18:07
İşte amatör balıkçılığın en güzel taraflarından biri de bu ,dostluk ,hoş muhabbetler ,güzel birliktelikler,heleki bide yanında bu macerada olduğu gibi güzel balıklarda varsa eh artık tadından yenmez.Tebrikler dostlar bu güzellikler daha da büyüyerek gelişsin inşallah.Hasan abi bu arada Cumartesi günü çok kulaklarım çınladı nedendir bi anlam veremedim..

Sargoz35
12-10-2009, 18:33
Başta Hasan abimiz olmak üzere bu güzel tanışa ve kaynaşma buluşmasına katılan tüm değerli arkadaşlara teşekkür ederim.
Son anda çıkan bir plan değişikliğinden dolayı aranıza katılamasamda gece boyunca telefon ile de olsa aranızda olmak,o havayı solumak inanın bana yetti.Bu gibi kaynaşma avları olacağını bildiğimden dolayı,kendimi birşey kaybetmiş saymıyorum,inşallah bundan sonra ki avlarımız daha güzel olacak,bunun sinyalleri de dostlar tarafından verilmiş.İyiyi güzeli her zaman iyi günlerde yaşamak dileğiyle,en kötü günümüz böyle olsun :) Selamlar.

Yağız DEMİR
12-10-2009, 18:34
hasan abimmm :D:D:D
ılk gunu telefonla yanınızdaydım malum nobetım nedenıyle ahh o nobet olmasa o aksam sızlerleydım ahhh ahhh:deli::deli::deli:
ama son anda bır kartar alarak daha dogrusu debreserek dedım bızım takım orada hatta yenı arkadaslarda var tanısmak lazım dedım delıye malum olur gıdem ben :D:D:D
sızede haber verdıgım gıbı sabah nobet teslımı yapıp hemen yola koyuldumj fethı abımle beraber allahtan ogun arabayla gelmıstım ıse :D:D:D
oltalarda takımda her daım arabada zaten :D:D

kacarmı bu ortam yahuuuu :deli::deli::deli:
orada sızlerle olmak her zamanki gıbı superdı bır tek eksıgım vardı oda t_shırt um :)

eee her zaman dedıgımız gıbı

BALIK BAHANE SOHBET SAHANE KACMAZ BU BAHANE

NOT : SU CIPURA NELERE KADIR NEREDEN KALK NERELERE GIR DEMI AMA HASAN ABEYYY :D:D:D

Hasan BALIKÇI
12-10-2009, 19:21
Güzel balık tutmuşsunuz.Şansınız daim olsun.Amcamında ellerinden öperim.Rasgele...

kamil biladerim çok sağol aramızda sizlerde olsaydınız çok güzel olurdu :)ne yapalım nasip :)

sevgiler :)

Hasan BALIKÇI
12-10-2009, 19:23
hasan abi cok güzel bir dostluk ortamı oluşturmuşsunuz keyifler yerinde.. yapılan avdan dolayıda bütün ekibi kutluyorum. en kötü avınız böyle olsun..

çok sağol veli kardeşim dilerim bu güzel anları hep beraberde yaşarız :)mutlada olacaktır ;)

Hasan BALIKÇI
12-10-2009, 19:29
İşte amatör balıkçılığın en güzel taraflarından biri de bu ,dostluk ,hoş muhabbetler ,güzel birliktelikler,heleki bide yanında bu macerada olduğu gibi güzel balıklarda varsa eh artık tadından yenmez.Tebrikler dostlar bu güzellikler daha da büyüyerek gelişsin inşallah.Hasan abi bu arada Cumartesi günü çok kulaklarım çınladı nedendir bi anlam veremedim..

nevzat kardeşim güzel paylaşımın için çok teşekkür ederim :)seninle tanıştığımızdan ötürü ve gelmeme sebebinide bildiğim için sadece senin gibi iyi dost bir arkadaşımın gelemeyişine üzüldüm :)bir başka sefere beraberde çayımızı iç.eriz zaten çok aceleye geldi :)sağlık olsun :)

kulakların çınlamıştır tabi senin adını hiç konuşmadım:D:D:Dbu yüzdendir

Hasan BALIKÇI
12-10-2009, 19:39
Başta Hasan abimiz olmak üzere bu güzel tanışa ve kaynaşma buluşmasına katılan tüm değerli arkadaşlara teşekkür ederim.
Son anda çıkan bir plan değişikliğinden dolayı aranıza katılamasamda gece boyunca telefon ile de olsa aranızda olmak,o havayı solumak inanın bana yetti.Bu gibi kaynaşma avları olacağını bildiğimden dolayı,kendimi birşey kaybetmiş saymıyorum,inşallah bundan sonra ki avlarımız daha güzel olacak,bunun sinyalleri de dostlar tarafından verilmiş.İyiyi güzeli her zaman iyi günlerde yaşamak dileğiyle,en kötü günümüz böyle olsun :) Selamlar.

mehmet kardeşim herşey gönlümüzce olsun balık malık bahane kim nederse desin o ortamı yaşamak gerçekten mükemmel :)

aramızda olmasanda telefon ile yanımıza geldin herşey için çok teşekkür :);)

bidahakine gelmede göreyim :D:D:D

nadirsakoglu
12-10-2009, 21:32
hasan kardeşim çok güzel bir gün ve av geçirdiğiniz gözlerinizden okunuyor. bu tip birlikteliklerin daimi olmasını dilerim. sizlerle olamadığım için üzgünüm. ileride telafi edeceğim. .

paşalı
12-10-2009, 21:32
Bu güzel güne katılan tüm arkadaşlarımı kutlarım.Görünüyorki çok güzel geçmiş.Başta Hasan kardeşimi ve emeği geçen tüm katılımcıları kutlarım.Tebrikler.

Hasan BALIKÇI
12-10-2009, 21:59
hasan kardeşim çok güzel bir gün ve av geçirdiğiniz gözlerinizden okunuyor. bu tip birlikteliklerin daimi olmasını dilerim. sizlerle olamadığım için üzgünüm. ileride telafi edeceğim. .

nadir abicim çok sağol :)telafi ne demek abi başım üstüne :)

saygılar :)

Hasan BALIKÇI
12-10-2009, 22:01
Bu güzel güne katılan tüm arkadaşlarımı kutlarım.Görünüyorki çok güzel geçmiş.Başta Hasan kardeşimi ve emeği geçen tüm katılımcıları kutlarım.Tebrikler.

ah turgay abicim keşke sende olsaydın :)ne güzel olurdu botta vardı ne güzel ama olsun sağlığımız el verdikçe mutlaka beraber bir bardak sıcak çay içeriz ;)

saygılar turgay abi :)

Erhan ÇUKURLU
13-10-2009, 06:34
İlk organizasoyunum olarak katıldığım bu aktivite gerçekten çok keyifliydi. En güzel tarafıda benim acımdan çok olmasada dostlarımız avları çok bereketli geçti. En iyi tarafı balık bahane sohbet şahane. Tekrar bereketli avlar dileğiyle..
Herkese rastgelsin...

Necati ARAT
13-10-2009, 07:43
Evet arkadaşlar ..
Dostluk adına çok hoş anlar yasandı ..
Sabah erken saatte gelen Yağız kardeşimiz ayrıca sevindirdi ..
Kardeşim gece nöbetini tutarak sabah uykusuz, elindeki araba (ROVER 95) ile yaklaşık 100 liralık benzin kullanarak oralara kadar gelip Bizlere sürpriz yapması bizi dahada sevindirdi..
Ondan sonrada şova başladık..
Herşey çok güzeldi...
Bir araya gelmemize sebep olan Öncelikle hasan Abimize ve Bu forum sitesini oluşturan dostlara teşekkürler ederim..

Yanlız bir sorun var..
Video için kimse bir yorum yapmamış kırıldım haaa :hıııı::):):)

Murat ADAK
13-10-2009, 08:26
Öncelikle bu güzel ortamı bizimle paylaştığınız için ok teşekkürler.Hasan abim herzamanki gibi şov yapmış ellerine sağlık:helal::helal::helal:.Ama şunu merak ediyorum Necati abi çuprayı kendisimi tuttu yoksa senmi takıverdin iğneye:D:D:D.

Murat ADAK
13-10-2009, 08:29
Evet arkadaşlar ..
Kardeşim gece nöbetini tutarak sabah uykusuz, elindeki araba (ROVER 95) ile yaklaşık 100 liralık benzin kullanarak oralara kadar gelip Bizlere sürpriz yapması bizi dahada sevindirdi..
Herşey çok güzeldi...
Bir araya gelmemize sebep olan Öncelikle hasan Abimize ve Bu forum sitesini oluşturan dostlara teşekkürler ederim..

Yanlız bir sorun var..

Videoda çok güzel abi.Ellerine sağlık müsaitbi zamanda bende katılırım inşallah sizlerle yakından tanışmayı çok arzuluyorum

Nevzat TÜRKOĞLU
13-10-2009, 08:34
Hasan abi bu güzel ortamı bizlerle paylaştığın için tesekkür ederim..
Bu balıkları bende yakalamak biu zevki tadmak isterim..
Senin ve necati abinin yardımları ile işaallah bu işi kıvırırım..
Teşekkürler..

Nevzat TÜRKOĞLU
13-10-2009, 08:45
Evet arkadaşlar ..
Herşey çok güzeldi...

Yanlız bir sorun var..

Necati abi bu avlanrınızda bende olmak isterim..
video konusuna gelince abi güzel ama kalite kötü..
ama o balıkları gördüm ya iyi balıkçı olduğun belli ..
daha büyükleri denk gelir işaallah..

Necati ARAT
13-10-2009, 08:56
Öncelikle bu güzel ortamı bizimle paylaştığınız için ok teşekkürler.Hasan abim herzamanki gibi şov yapmış ellerine sağlık:helal::helal::helal:.Ama şunu merak ediyorum Necati abi çuprayı kendisimi tuttu yoksa senmi takıverdin iğneye:D:D:D.

Muratım senden bu kelimeleri beklemezdim..:(
Ne demek hasan abi senmi taktın ??:confused::hıııı::):)

Necati ARAT
13-10-2009, 08:57
Videoda çok güzel abi.Ellerine sağlık müsaitbi zamanda bende katılırım inşallah sizlerle yakından tanışmayı çok arzuluyorum

Murat kardeşim teşekkürler..
Ama ben videonun yapılışını değil içeriğinden bahsediyordum..
Yani :
Nasıl almışım PAŞA ları??

Necati ARAT
13-10-2009, 08:59
Necati abi bu avlanrınızda bende olmak isterim..
video konusuna gelince abi güzel ama kalite kötü..
ama o balıkları gördüm ya iyi balıkçı olduğun belli ..
daha büyükleri denk gelir işaallah..

Nevzat tabii ki olacak
bizim elimizdeki makinanın şarjı bittiği için sabah cep telefonu ile çektik ..
Buda normaldi artık..
Zaten videonun üzerinde de yazıyor bu mevzu..
Teşekkürler ...

Murat ADAK
13-10-2009, 09:04
Abi bizimki latife biliyorumki sen daha büyüklerinide tutmuş tevazu gereği videoya çekmemişsindir;)

Necati ARAT
13-10-2009, 09:06
Abi bizimki latife biliyorumki sen daha büyüklerinide tutmuş tevazu gereği videoya çekmemişsindir;)

Eyvallah kardeşim şimdi oldu..:helal:
Ziyadesiyle beni memnun ettin..;)
Laf aramızda acizane 2 kiloluk 3 de porsiyonluk aldım..:D
Sadece o kadar..:):):D:D

köylü
13-10-2009, 10:32
Tebrik ederim Hasan bey dostluğun ve samimiyetin olduğu güzel bir gün geçirmişsiniz
tabi balıklar da güzel paylaştığınız için teşekkürler
Necati bey size de teşekkür ederim ellerinize sağlık:)

KAZIM_35
13-10-2009, 11:20
Herşey çok güzel olmuş desem sanırım yeri ama eksik kişiler var:(
Malum durumlar gereği yine birlikte olamadık :(
Hasan abi ve Necati abi sizlerin yanında büyük bir paşa çekmem lazım :)
Ayrıca Necati abi nasip olursa kameramanlığı da birlikte olduğumuzda söz ben yapacağım :):)

Necati ARAT
13-10-2009, 11:40
Herşey çok güzel olmuş desem sanırım yeri ama eksik kişiler var:(
Malum durumlar gereği yine birlikte olamadık :(
Hasan abi ve Necati abi sizlerin yanında büyük bir paşa çekmem lazım :)
Ayrıca Necati abi nasip olursa kameramanlığı da birlikte olduğumuzda söz ben yapacağım :):)
Kazım kardeşim tabii ki birlikte av yapacağız..
DURUMLARI BİLİYORUM AMA HİÇ ÜZÜLMEYİN..;)
Kameranın azizliğine ugradık.
Elimizdeki diğer makinalarlada ancak bunları alabildik..
Ancak daha devamı var..
sende geldiğinde senin makinalarla destanlar yazacağız bunu aklından çıkarma ..
Sen bile şaşıracaksın inan ..;)
Şimdilik kendine iyi bak ..
Selamlar..:)

muratbaykent
13-10-2009, 12:43
Hem sohbeti hem balığı bol bir birliktelik olmuş.Ancak bu sefer nasip değilmiş.Umarım bir dahaki sefere olur.Tebrikler.

Necati ARAT
13-10-2009, 14:34
.

Evet yeni fotolarda eklendi ....
Sayfa başından bakabilirsiniz..

.

Hasan BALIKÇI
13-10-2009, 18:03

murat kardeşim güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :)herzaman birşeyleri paylaşmak ön plandadır inanırmısın bilmem yaklaşık 5 senedir dostlarımın tuttuğu balıklara daha çok sevinir oldum :)hele hele benim sayemde tutuyorlarsa ben tutmasamda olur;)

necati kardeşim o paşaları aslanlar gibi kendi tuttu necati ile av yaptığımız mesafe yaklaşık 100 m idi bilmem anlatabildimmi ;) gerçekten necati bu işi iyi biliyor artık :helal::helal:

Hasan BALIKÇI
13-10-2009, 18:06
Hasan abi bu güzel ortamı bizlerle paylaştığın için tesekkür ederim..
Bu balıkları bende yakalamak biu zevki tadmak isterim..
Senin ve necati abinin yardımları ile işaallah bu işi kıvırırım..
Teşekkürler..

nevzat kardeşim seve seve tuttururuz bu paşalardan biz kimlere tutturmadıkki hele hele sana severek başımızın üstünde herzaman herbir dostum gibi yerin var ;):)

Hasan BALIKÇI
13-10-2009, 18:09
Tebrik ederim Hasan bey dostluğun ve samimiyetin olduğu güzel bir gün geçirmişsiniz
tabi balıklar da güzel paylaştığınız için teşekkürler
Necati bey size de teşekkür ederim ellerinize sağlık:)

hasan hüseyin kardeşim esas bizler teşekkür ederiz :)bu dostluk ve samimiyete sizlerinde ortak olmasını dilerim :)hep beraber daha hoş olacaktır ;)

ADNAN
13-10-2009, 18:43
Sevgili dostlar, ne kadar güzel anılar, ne kadar güzel sohbetler, ne kadar güzel yorumlar TABİKİ ne kadar güzel balıklar , yaratılan bu avda katkıları olan kardeşlerimizi yorumcularıda yaşamış gibi izleyenlerıde tebrık ediyorum. Geçen senekı ramazan bayramından sonra bir defa balığa gitmek nasip oldu karaburuna gittim(bir yıl denızlerden uzak kaldım)ama karaburun havasını ciğerlerımıze çekmekten başka kayda değer bişey yaşayamadım yani balık yakalayamadık sayılır, Neyse konuyu uzatmak okuyucuları fazla yormak istemedım, ama sitemızı unutmuş değilim dostları hıç unutmadım bu forum benım evim biliyorum, inanın siteye girmek benı denize çekecek biliyorum ama sizlerı ne kadar çok özlediğimi anlatamam, hepinizi seviyorum Hasan kardeşimin beni dürtüklemesi yeterli oldu. şimdi balığa çıkmak için fırsat mı kollıyacağız ?

Hasan BALIKÇI
13-10-2009, 19:18
Sevgili dostlar, ne kadar güzel anılar, ne kadar güzel sohbetler, ne kadar güzel yorumlar TABİKİ ne kadar güzel balıklar , yaratılan bu avda katkıları olan kardeşlerimizi yorumcularıda yaşamış gibi izleyenlerıde tebrık ediyorum. Geçen senekı ramazan bayramından sonra bir defa balığa gitmek nasip oldu karaburuna gittim(bir yıl denızlerden uzak kaldım)ama karaburun havasını ciğerlerımıze çekmekten başka kayda değer bişey yaşayamadım yani balık yakalayamadık sayılır, Neyse konuyu uzatmak okuyucuları fazla yormak istemedım, ama sitemızı unutmuş değilim dostları hıç unutmadım bu forum benım evim biliyorum, inanın siteye girmek benı denize çekecek biliyorum ama sizlerı ne kadar çok özlediğimi anlatamam, hepinizi seviyorum Hasan kardeşimin beni dürtüklemesi yeterli oldu. şimdi balığa çıkmak için fırsat mı kollıyacağız ?

bilmem dürtükleyeyimmi sence sen zaten dünden razısın adnan abiiiii:D:D:D

çok sağol abilerin güzeli :)

Samet Eryavuz
14-10-2009, 11:41
Konuyu gördügümde parmaklarım mouse ' a tıklayamıyordu .. İçim acıyordu yaşanan güzellikleri ve sohbetleri dusunurken ve okadar çok isteyipte gelemem dolayısıyla.
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim.Allah'ta nasip etsin diğer buluşmalarda aranızda olabilmeyi.
Videoyuda izlerken eridim içten içe. Hepinize Sevgiler Saygılar.

Hasan BALIKÇI
14-10-2009, 16:55
Konuyu gördügümde parmaklarım mouse ' a tıklayamıyordu .. İçim acıyordu yaşanan güzellikleri ve sohbetleri dusunurken ve okadar çok isteyipte gelemem dolayısıyla.
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim.Allah'ta nasip etsin diğer buluşmalarda aranızda olabilmeyi.
Videoyuda izlerken eridim içten içe. Hepinize Sevgiler Saygılar.

samet kardeşim için acımasın yeterki keyfimiz yerinde sağlığımız yerinde olsun :)

daha böyle çooook anılarımızda avlarımızda olacak ;)bu avda sohbette beraber olamadık ama başka balık avlarımızda sohbetlerimizde olacak :)

yeterki dostlumuz birlikteliğimiz devam etsin ;)

discus
14-10-2009, 20:47
dostluk adına atılan bu adımında önüne malesef işim girdi ve bir müddet daha beni engellemeye devam ediyor. ama yüreğim hep sizlerle ben yetişinceye kadar balıkları bitirmeyin.:D:D:D:helal::helal::helal:

erkepli
15-10-2009, 17:51
Çok eglenceli olmuş tebrikler.

Hasan BALIKÇI
15-10-2009, 17:56
dostluk adına atılan bu adımında önüne malesef işim girdi ve bir müddet daha beni engellemeye devam ediyor. ama yüreğim hep sizlerle ben yetişinceye kadar balıkları bitirmeyin.:D:D:D:helal::helal::helal:

önce iş serkan kardeşim :)seninle birlikte çok avlarımız oldu bundan sonrada olacak;)

Hasan BALIKÇI
15-10-2009, 17:57
Çok eglenceli olmuş tebrikler.

çok teşekkür ederiz remzi biladerim :)