PDA

Tüm Versiyonu Göster : Rastgelsin Kahvesi

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18

musty
27-04-2010, 20:01
Smrin olur abi :)tavşan kanı çaylarrrrrrrrrrrrrrrr

aydın benim çay açık kardesım

Aydın35
27-04-2010, 20:02
Hemen abi :)sen iste yeterki hele o trofelerin hikayesini bir güzel anlatıcaksan semaveri masaya yanaştırayım abi :)

musty
27-04-2010, 20:03
AHHAHA ben bişi yapmadım mustafa abi :)Alo alo abi şarjı mbitiyo kapanabilir bilgisayar :D

bak bilgisayarın sarjı olmaz bunu biliyorum :D nasılsın kardeşim :)

Hasan BALIKÇI
27-04-2010, 20:04
hadi aydıııın çaylar nerde abim :D:D

Aydın35
27-04-2010, 20:09
geldi abiiiiiiiii buyrunnnn çaylarrr abi çay resmi koyuluyomu ben bulamadımda :D

Aydın35
27-04-2010, 20:12
bak bilgisayarın sarjı olmaz bunu biliyorum :D nasılsın kardeşim :)

:)Saol abi hamdolsun idare ediyorum sende iyisindir inşallah.HAH şöyle ya bu kahve olayı iyi olmuş formu kirletmeden laflayalım biraz şurda Mustafa abi alınmadın inşallah bana saygıdeğer üstadımızsın sürçü lisan ettiysem affola.En kısa zamanda seninlede tanışmak isterim abi bakma ben ince eleyip sık dokuyan bir insan değilim biraz damdan düşme yazarım yazılarımı ama kalben kötü bir niyet taşımam bunuda belirtmek isterim.

musty
27-04-2010, 20:19
Hemen abi :)sen iste yeterki hele o trofelerin hikayesini bir güzel anlatıcaksan semaveri masaya yanaştırayım abi :)

semaver büyük olsun kardeşim ilk 2.500gr lık nasıl geldi biliyormusun Aydın kardeşim ilk başta bi cırt cırt sesi geldi fakat dedim herhalde yosuna takıldı daha sonra çekmeye başladım rapaladedim kayanın arasına girdi gelecek gibi değil büyüklerimden hep dinlerdim sinarit geldimi sanki beton çekiyorsun baktım yok dedim tekrar bu takıldı kopartırcasına çektim bir an boşluk oldu başladım çekmeye ayna gibi parlıyor :) tamam dedim yakaladım sinariti ikinci daha bilinçli oldu kardeşim taktım düşük devire getirdim balığı dönüş yolunda artık Allah bereket versin dedim yeter tam dönüyorum bir şey fişekliyor sabahta kılıç gördüm 5-6 kez fişekledi kardeşim motoru durdurasıya kadar bel kemerini takasıya kadar nasıl fişekliyor kardeşim kılıç dedim bu makina şarkı söylerçesine ses çıkarıyor kardeşim en sonunda taktım yine ağır devire başladım çekmeye bir gördüm balığı zaten bende kaybettim kendimi inan ben boyle birşey az yaşadım yaşamadım gibi bir akya bir orkinos kaçırdım kardeşim oyüzden bunu da içeri alınca başladım bağırmaya :Dbir kusmaya başladı balık kaya balıkları kalamarlar sonra zaten direk araba :):D

musty
27-04-2010, 20:23
:)Saol abi hamdolsun idare ediyorum sende iyisindir inşallah.HAH şöyle ya bu kahve olayı iyi olmuş formu kirletmeden laflayalım biraz şurda Mustafa abi alınmadın inşallah bana saygıdeğer üstadımızsın sürçü lisan ettiysem affola.En kısa zamanda seninlede tanışmak isterim abi bakma ben ince eleyip sık dokuyan bir insan değilim biraz damdan düşme yazarım yazılarımı ama kalben kötü bir niyet taşımam bunuda belirtmek isterim.

rica ederim kardeşim ne demek ben kım olursa olsun elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum dükkanımada beklerim herdaim :) çayımı kahvemi içmeye beklerim :)

Aydın35
27-04-2010, 20:26
Abi süper ya hayatımda hiç sırtı yapmadım son günlerde çağımızın av metodu jigginge fazlasıyla odaklanmış durumdayım nerden bi yazı bulursam defalarca okuyorum en kısa zamanda gerekli alet kombinasyonlarını ve luresleri edinip bu konuda tecrübe kazanmak istiyorum karadan yapmaya çalıştığım avların çoğunda hüsran yaşadım insan bu balıklarıda görünce fena halde imreniyor.Ama kara avınıda bırakmış değilim tabi benim için avcılığın her türlüsü mübah bu konuda kendime bir arşiv hazırlama aşamasındayım yabacı sitelerden tutunda yerel sitelere kadar paylaşımın olduğu her yerde araştırma yapıyorum inşallah bir gün hep beraber avlanma şansımız olurda görürüz yakından şu sinoları :)

Hasan BALIKÇI
27-04-2010, 20:32
oh oh maşalllaaaaah allah muhabetinizi bozmasın :soru::soru:

Aydın35
27-04-2010, 20:33
Eyw Hasan abi buyur gel abi bi çay daha vereyim sana :)

musty
27-04-2010, 20:37
Abi süper ya hayatımda hiç sırtı yapmadım son günlerde çağımızın av metodu jigginge fazlasıyla odaklanmış durumdayım nerden bi yazı bulursam defalarca okuyorum en kısa zamanda gerekli alet kombinasyonlarını ve luresleri edinip bu konuda tecrübe kazanmak istiyorum karadan yapmaya çalıştığım avların çoğunda hüsran yaşadım insan bu balıklarıda görünce fena halde imreniyor.Ama kara avınıda bırakmış değilim tabi benim için avcılığın her türlüsü mübah bu konuda kendime bir arşiv hazırlama aşamasındayım yabacı sitelerden tutunda yerel sitelere kadar paylaşımın olduğu her yerde araştırma yapıyorum inşallah bir gün hep beraber avlanma şansımız olurda görürüz yakından şu sinoları :)

Aydın kardeşim bak ben sen türlübilgi istersen vermeye hazırım bende jig te takıldım jig te cok farklı bir olay bende aldım takımları 3 kere suya indirdim ilerleme sağlayamadım biraz daha zamanı var diyorum ben kendimce kardeşim denizle ilgili ne olursa olsun ben hazırım bottan tut motora vs vs kardeşim :)

musty
27-04-2010, 20:38
oh oh maşalllaaaaah allah muhabetinizi bozmasın :soru::soru:

amin Hasan abicim amin :)kahve içemisin yapayım hemen

Hasan BALIKÇI
27-04-2010, 20:39
amin Hasan abicim amin :)kahve içemisin yapayım hemen

içerim tabiiiii :D:Dama aydın yaparsa :D:D

Aydın35
27-04-2010, 20:40
Hasan abi ortamı abi?

Aydın35
27-04-2010, 20:41
geldi bol köpüklü hacı bekir lokumlu osmanlı türk kahvesiiiiiiiii.....

Aydın35
27-04-2010, 20:42
Aydın kardeşim bak ben sen türlübilgi istersen vermeye hazırım bende jig te takıldım jig te cok farklı bir olay bende aldım takımları 3 kere suya indirdim ilerleme sağlayamadım biraz daha zamanı var diyorum ben kendimce kardeşim denizle ilgili ne olursa olsun ben hazırım bottan tut motora vs vs kardeşim :)

Mustafa abi şimdi benim sana sormak istediğim bir mevzu var:olay şundan ibaret kafamda bir tekne alma planım var şimdi konu fiber tekne beni yarı yolda bırakmıcak bir fiber tekne nasıl olmalı özellikleri kendi planım en az 5 kişi avlanabilmeli sadce fikir.Birde bu fiberler hafif oldukları için römorka kolayca alabilirmiyim yani bunu 2 kişi olarak römorka bindirebilecek bir alet varmı nasıl iner nasıl biner?Ben limanda durmasından yana değilim çünki liman değnekçi paraları vs voooovvv dedirtecek cinsten ahşap tekneyede vakit harcıyamam yav bi botmu alsam diyorum oda içime sinmiyor denizin ortasında kalırım diye korkuyom yüzme biliyom ama olsun genede dımbızlak deniz ortasında kalmak kötü.yaklaşık 15-20 gündür tekne imalatçı sitelerini karış karış geziyorum ama yazılan metreleri gözümde canlandıramıyorum teknedeki kişi sayısını ele aldığım zaman.Yani planım balığa gideceğim zmn römorku arabaya bağlayıp tekneyi müsait bi yerde denize atıp avlanmak ve sonra yükleyip geri getirmek böyle birşey mümkünmüdür?Mümkünse bile bana külfetmi olur bu konuda biraz aydınlatırsanız sevinirim beni abi

musty
27-04-2010, 20:57
Mustafa abi şimdi benim sana sormak istediğim bir mevzu var:olay şundan ibaret kafamda bir tekne alma planım var şimdi konu fiber tekne beni yarı yolda bırakmıcak bir fiber tekne nasıl olmalı özellikleri kendi planım en az 5 kişi avlanabilmeli sadce fikir.Birde bu fiberler hafif oldukları için römorka kolayca alabilirmiyim yani bunu 2 kişi olarak römorka bindirebilecek bir alet varmı nasıl iner nasıl biner?Ben limanda durmasından yana değilim çünki liman değnekçi paraları vs voooovvv dedirtecek cinsten ahşap tekneyede vakit harcıyamam yav bi botmu alsam diyorum oda içime sinmiyor denizin ortasında kalırım diye korkuyom yüzme biliyom ama olsun genede dımbızlak deniz ortasında kalmak kötü.yaklaşık 15-20 gündür tekne imalatçı sitelerini karış karış geziyorum ama yazılan metreleri gözümde canlandıramıyorum teknedeki kişi sayısını ele aldığım zaman.Yani planım balığa gideceğim zmn römorku arabaya bağlayıp tekneyi müsait bi yerde denize atıp avlanmak ve sonra yükleyip geri getirmek böyle birşey mümkünmüdür?Mümkünse bile bana külfetmi olur bu konuda biraz aydınlatırsanız sevinirim beni abi

Aydın kardeşim bence en güzeli bot derim benim 3 botum şimdiki botum 3.50 fiber taban bot 15 hp honda var en güzeli bana sorarsan bot ben daha önce tekne aldım fakat bır yere bıraktığında ne başına gelir bilemezsin ve bot tekneden daha güvenli ve ne kadar bütçe ayırdın bu da önemli simdi aliminyum teknelerde var onlarda güvenli fakat ben bot derim daha kolay simdi 5 kişi diyorsun o yüzden en az 5 mt gibi olacak oda ağır olacak yine sen bilirsin ben bot al derim cok güzel ve uygun botlar var motorda honda derim kardeşim yada suzuki

musty
27-04-2010, 21:07
içerim tabiiiii :D:Dama aydın yaparsa :D:D

Aydın kardeşimiz yapar :) fakat lokumlar benden çifte kavrulmuş lokumlarrr:))

Aydın35
27-04-2010, 21:07
Anladım abi yanlız bildiğim kadarı ile botlarda 2,99 mt den sonra kayıt gerektiriyor?Şimdi benim evimin altında 5-6 metre tekneyi kolayca alıcak bir garajım var planım ondan böyleydi bütçe konusuna gelince eğer tam kararımı verirsem bütçemide ona göre ayarlıcam.Abi o bahsettiğin aliminyum katlanır tekneyi diorsan gördüm reklamını ALLAHA emanet gidiyor abi daha çok göl işi gibi açık denize çıkmaya kalktınmı taklaya gelmiyelim abi onla?

Hasan BALIKÇI
27-04-2010, 21:08
Hasan abi ortamı abi?

keyifli olsun yeterbe kardeşim :)

Aydın35
27-04-2010, 21:08

eyw abi :)gördüğün gibi gayet keyifli kahve

musty
27-04-2010, 21:13
Anladım abi yanlız bildiğim kadarı ile botlarda 2,99 mt den sonra kayıt gerektiriyor?Şimdi benim evimin altında 5-6 metre tekneyi kolayca alıcak bir garajım var planım ondan böyleydi bütçe konusuna gelince eğer tam kararımı verirsem bütçemide ona göre ayarlıcam.Abi o bahsettiğin aliminyum katlanır tekneyi diorsan gördüm reklamını ALLAHA emanet gidiyor abi daha çok göl işi gibi açık denize çıkmaya kalktınmı taklaya gelmiyelim abi onla?

yok kardeşim bu aliminyum tekne katlanmaz :):D olurmu denizin şakası olmaz kardeşimbende 3.50 var fiber taban ve şuana kadar bir problem yaşamadım kardeşim yinede sen bilirsin denizin şakası olmaz kardeşim 3 kuruş pahallı olsun güvenli olsun abicim :)

Yağız DEMİR
27-04-2010, 21:15
eyw abi :)gördüğün gibi gayet keyifli kahve

yok kardeşim bu aliminyum tekne katlanmaz :):d olurmu denizin şakası olmaz kardeşimbende 3.50 var fiber taban ve şuana kadar bir problem yaşamadım kardeşim yinede sen bilirsin denizin şakası olmaz kardeşim 3 kuruş pahallı olsun güvenli olsun abicim :)

herkeze hayırlı aksamlar

musty
27-04-2010, 21:15

Hasan abicim dur daha yeni başladık :) :)

musty
27-04-2010, 21:16
herkeze hayırlı aksamlar

iyi akşamlar Yağız abi :)

Aydın35
27-04-2010, 21:17
herkeze hayırlı aksamlar

Abi hayırlı akşamlar hoşgeldin çay alırmısın ?

Yağız DEMİR
27-04-2010, 21:19
iyi akşamlar Yağız abi :)
nasıl keyıfler

Abi hayırlı akşamlar hoşgeldin çay alırmısın ?

valla tavsan kanı bır caya hayır demem ıyı olur :D:D

Aydın35
27-04-2010, 21:19
yok kardeşim bu aliminyum tekne katlanmaz :):D olurmu denizin şakası olmaz kardeşimbende 3.50 var fiber taban ve şuana kadar bir problem yaşamadım kardeşim yinede sen bilirsin denizin şakası olmaz kardeşim 3 kuruş pahallı olsun güvenli olsun abicim :)

Yani sen şimdi bana bot fiberden daha güvenli onumu demek istedin abi benmi yanlış anladım?

Aydın35
27-04-2010, 21:20
nasıl keyıfler

valla tavsan kanı bır caya hayır demem ıyı olur :D:D

tavşan kanı geldiiiiiiiiii buyur abim afiyet olsun :D

Yağız DEMİR
27-04-2010, 21:23
tavşan kanı geldiiiiiiiiii buyur abim afiyet olsun :D

hanı cay yok kı ortalıkta goremıyom

musty
27-04-2010, 21:27
hanı cay yok kı ortalıkta goremıyom

var var abicim senin çay bitmiş hemen dolduralım :D

Mehmet BODUROĞLU
27-04-2010, 21:28
[Only Registered Users Can See Links]

Buyrun çaylarda benden olsun :)

Aydın35
27-04-2010, 21:28
abi nerden eklenio bulamadım varmı öle üstündne duman tüten bir çay resmi ekliyivereyim :)

Aydın35
27-04-2010, 21:29

ooooo çayın kralı geldi mesleği devrediyorum abi :))

Yağız DEMİR
27-04-2010, 21:35

heh sımdı oldu mehmet abı ellerıne saglık

musty
27-04-2010, 21:35

çok taze insanın ekrandan içeri girip alası geliyor :)

Yağız DEMİR
27-04-2010, 21:37

buda benden olsun bakalım becerebıldımmı :)

Aydın35
27-04-2010, 21:38

ooo buda kıyakk eline sağlık abi

musty
27-04-2010, 21:39

olmaz mı abicim 10 numara

Mehmet BODUROĞLU
27-04-2010, 21:40
Hadi afiyet olsun hepimize :D:D

Yağız DEMİR
27-04-2010, 21:42

heh sımdı oldu :D:D:D

Aydın35
27-04-2010, 21:42
Mustafa abi sanırım son sorumu görmedin çayların arasında kaynadı gitti oda şimdi sen fiber tabanlı bot fiber bir tekneden daha mı güvenli diyorsun?aslında bazı markaların 7-8 kişilik olanları var ama fiyatlar normal bi tekne ile aynı gördüğüm kadarıyla ve bunlara herhangi bir belge lazımmı ötb,adb,motor vergisi vs

Yağız DEMİR
27-04-2010, 21:44
evet ben kacar herkeze ıyı aksamlar dılerım yarına gorusmek uzere

adolomorola
27-04-2010, 21:45
Selamun Aleyküm Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar..;)

Aydın35
27-04-2010, 21:46
evet ben kacar herkeze ıyı aksamlar dılerım yarına gorusmek uzere

Abi hayırlı geceler iyi uykular ALLAH a emanet ol

Aydın35
27-04-2010, 21:47
Selamun Aleyküm Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar..;)

VEALEYKÜMSELAM öner abi hoşgeldin

musty
27-04-2010, 21:49
Mustafa abi sanırım son sorumu görmedin çayların arasında kaynadı gitti oda şimdi sen fiber tabanlı bot fiber bir tekneden daha mı güvenli diyorsun?aslında bazı markaların 7-8 kişilik olanları var ama fiyatlar normal bi tekne ile aynı gördüğüm kadarıyla ve bunlara herhangi bir belge lazımmı ötb,adb,motor vergisi vs

kardeşim şimdi gördüm iletiyi bence senin işine gelecek bot 420 brıg baltik modeli olabilir fiber tekne batar bot içine su alsa bile batmaz sadece motor kalıyor geriye sıfır motor ve honda derim ben çünkü kullanıyorum kardeşim johnson hem 2 hem 4 zamanlısını kullandım ben boyle değerlendiriyorum evrak olayını seni yanıltmak istemem en güzeli liman işletmesinden öğrenirsin kerdeşim:)

adolomorola
27-04-2010, 21:49
VEALEYKÜMSELAM öner abi hoşgeldin

Hoşbulduk Aydın ;)
Nasıl gidiyor :soru:

Aydın35
27-04-2010, 21:50
kardeşim şimdi gördüm iletiyi bence senin işine gelecek bot 420 brıg baltik modeli olabilir fiber tekne batar bot içine su alsa bile batmaz sadece motor kalıyor geriye sıfır motor ve honda derim ben çünkü kullanıyorum kardeşim johnson hem 2 hem 4 zamanlısını kullandım ben boyle değerlendiriyorum evrak olayını seni yanıltmak istemem en güzeli liman işletmesinden öğrenirsin kerdeşim:)

Anladım abi o zaman bot üzerinde yoğunlaşayım birazda açık denize çıkabilirmiyim bunla mesela çeşmealtına gitsem alman adasına gidebilirmiyim az dalgalı bir havada yoksa denizin yoğurt gibi olmasınımı beklicez?

Aydın35
27-04-2010, 21:52
Hoşbulduk Aydın ;)
Nasıl gidiyor :soru:

Abi çok şükür sağlığına duacıyım 3-5 laflayıp beyin fırtınası estirioz az buçuk :)Tekneler konusunda botlar konusunda bilgi alıyorum mustafa abiden seninde kullandığın bir deniz aracın varsa veya tatlısu bilmek isterim abi

musty
27-04-2010, 21:54
Anladım abi o zaman bot üzerinde yoğunlaşayım birazda açık denize çıkabilirmiyim bunla mesela çeşmealtına gitsem alman adasına gidebilirmiyim az dalgalı bir havada yoksa denizin yoğurt gibi olmasınımı beklicez?

zaten zamanla pratikleşeçeksin kardeşim bot uçar gider hız bakımından fakat çok kötü havada büyük tekne ler bile koylara yanaşıyor yine sen araştır fakat ben 4-5 senedir kullanıyorum beni olda bıakmadı aksilik yapmadı hiç kardeşim

adolomorola
27-04-2010, 21:56
Abi çok şükür sağlığına duacıyım 3-5 laflayıp beyin fırtınası estirioz az buçuk :)Tekneler konusunda botlar konusunda bilgi alıyorum mustafa abiden seninde kullandığın bir deniz aracın varsa veya tatlısu bilmek isterim abi

Foçada Valinor adlı bir tekne var arasıra tekneyle çıktığımız oluyor tabi ancak senede ya 2 ya 3 defa gititğimizdede arasıra dümenine şöyle elimizi sürüyoruz tabi ;)
Nasıl kaptanlığım iyimi ?:D:D:D

Yok be Aydın'ın ne botumuz nede ufakta olsa bir teknemiz var :'(:'(:'(

Aydın35
27-04-2010, 22:00
zaten zamanla pratikleşeçeksin kardeşim bot uçar gider hız bakımından fakat çok kötü havada büyük tekne ler bile koylara yanaşıyor yine sen araştır fakat ben 4-5 senedir kullanıyorum beni olda bıakmadı aksilik yapmadı hiç kardeşim

abi bahsettiğin alet bunun 40 cm ufağı heralde fiyatta pek fena değil ahşap tabanlı yanlız aliminyum değil 4,20 ile 4,60 arasında 200 lira fiyat farkı var kayda değicek bi para değil o kdr parayı verdikten sonra
[Only Registered Users Can See Links] _cm.html
Bu botu alsam 5 kişi rahat avlanırım heralde birde kaç hp bi honda motor lazım buna?

Mehmet BODUROĞLU
27-04-2010, 22:01
Foçada Valinor adlı bir tekne var arasıra tekneyle çıktığımız oluyor tabi ancak senede ya 2 ya 3 defa gititğimizdede arasıra dümenine şöyle elimizi sürüyoruz tabi ;)

Aleyküm selam Öner'im.
Hoşgeldin.
Olacak olacak, ufakta olsa bir botumuz olacak.
Az daha sabır kardeşim ;)

Aydın35
27-04-2010, 22:02

Abi inşallah ALLAH sana en güzellerini nasip eder bizde senin teknen hakkında öle deriz zamnında bir öner abimiz vardı saolsun bizi balığa çıkartır bizde belki birgün bizde sahip oluruz diye uğur getirsin diye teknenin dümenine elimizi sürterdik deriz

adolomorola
27-04-2010, 22:02
Aleyküm selam Öner'im.
Hoşgeldin.
Olacak olacak, ufakta olsa bir botumuz olacak.
Az daha sabır kardeşim ;)

Vay Mehmet nasılsın bakem :soru:
Nişan nasıl geçti :soru:

Taygun KOCABIYIK
27-04-2010, 22:03
Cümletten hayırlı geceler.
Necati abinin tekneye mazotu koyun istediğiniz yere götürsün sizi yahu :D

adolomorola
27-04-2010, 22:04
Abi inşallah ALLAH sana en güzellerini nasip eder bizde senin teknen hakkında öle deriz zamnında bir öner abimiz vardı saolsun bizi balığa çıkartır bizde belki birgün bizde sahip oluruz diye uğur getirsin diye teknenin dümenine elimizi sürterdik deriz

ALLAH Hepimize gönlümüzden geçenleri versin (amin)

adolomorola
27-04-2010, 22:05

Bu gece rüyasındamı almış...:D:D

Aydın35
27-04-2010, 22:06

Nerde o tekne ben hemen bi 10 litrelik bidonla yanaşam ona yengeç gibi yan yan :)

Mehmet BODUROĞLU
27-04-2010, 22:07
İyidi Öner nasıl olsun.
Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah.
Yok yok Necatinin biraz düşük model bir teknesi var Öner.
Ben gördüm geçenlerde :)

Taygun KOCABIYIK
27-04-2010, 22:07
Nerde o tekne ben hemen bi 10 litrelik bidonla yanaşam ona yengeç gibi yan yan :)

Vallaha 10 tonluk bir tankerle yanaşmak daha mantıklı olur :D
Buyrunuz teknenin konusu [Only Registered Users Can See Links]

Mehmet BODUROĞLU
27-04-2010, 22:08

ahanda Necatinin teknesi :)

adolomorola
27-04-2010, 22:10

ahanda Necatinin teknesi :)

İşte bunu rüyasında bile alamaz...:D:D:D

Aydın35
27-04-2010, 22:11
Ya bu ne pes doğrusu hakikatten süper bi düşünce denizciliği nasıl bu teknenin batmaz demi ufaklarındna imal etselerde bizde edinsek :)

Mehmet BODUROĞLU
27-04-2010, 22:17
Hadi herkese iyi geceler dilerim.
Ben yatayım artık.
Yoksa sabah kalkamıyorum.
Kalın sağlıcakla ...

adolomorola
27-04-2010, 22:17
Arkadaşlar bana musade malüm yarın iş var :(
Hepinize ALLAH Rahatlık versin
En güzel geceler sizlerin olsun ;)

Taygun KOCABIYIK
27-04-2010, 22:18
Ben yatayım artık.
Kalın sağlıcakla ...

Arkadaşlar bana musade malüm yarın iş var :(
Hepinize ALLAH Rahatlık versin
En güzel geceler sizlerin olsun ;)

Yaşlılık zor tabi :deli:
Herkese iyi geceler ;)

adolomorola
27-04-2010, 22:19
Ben yatayım artık.
Kalın sağlıcakla ...

İyi geceler Mehmet Yarın iş çıkışı gel kahveye birer ikişey çay içek biraz laflayak yavv.;)

Aydın35
27-04-2010, 22:22
Cümneten iyi geceler abiler görüşmek üzere..

Denizkızı35
27-04-2010, 22:23
Necati abi bi yardımcı olurmusun bize sen bu konuda tecrubelisin
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
300.000.000$
230.000.000$
2000.000.000$
abi senin tekneden sipariş almıyolar bizde bunlardan alalım dedik nasıldır yakıtları kullanımı akıl ver bize :)

Necati ARAT
28-04-2010, 07:42
Cümleten Selamunaleyküm..

Hayırlı işler bol kazançlar..
Gününüz aydın olsun..

musty
28-04-2010, 07:42
abi bahsettiğin alet bunun 40 cm ufağı heralde fiyatta pek fena değil ahşap tabanlı yanlız aliminyum değil 4,20 ile 4,60 arasında 200 lira fiyat farkı var kayda değicek bi para değil o kdr parayı verdikten sonra
[Only Registered Users Can See Links] _cm.html
Bu botu alsam 5 kişi rahat avlanırım heralde birde kaç hp bi honda motor lazım buna?

Aydın kardeşim 420cm de gorur 460 cm de gorur heryerden edin bilgi tek bir yere kardeşim bakma bak konakta çağlar av var oraya da bakabılırsın orasıda uygun motordada 20 hp düşünebilirsin daha fazlasına gerek yok diye düşünüyorum kardeşim idealdir 20 hp

musty
28-04-2010, 07:44

Gününüz aydın olsun..

ALEYKÜMSELAM Necati abicim nasılsın :) seninde güzel geçsin günün:)

Necati ARAT
28-04-2010, 07:46
Necati abi bi yardımcı olurmusun bize sen bu konuda tecrubelisin
300.000.000$
230.000.000$
2000.000.000$
abi senin tekneden sipariş almıyolar bizde bunlardan alalım dedik nasıldır yakıtları kullanımı akıl ver bize :)

Valla Bahar kardeşim..
Sen bilirsin ama benim arkadaşkta var bir tane kelepir..
İstersen onu alalım..250,000 $ tanıdık misali ..
Hem bu az yakıyor..

Unutmadan bir özelle-iğini daha söyleyeyim..
Bu yat aynı zamanda DENİZALTI..;)

Necati ARAT
28-04-2010, 07:48
ALEYKÜMSELAM Necati abicim nasılsın :) seninde güzel geçsin günün:)

Eyvallah Mustafa kardeşim ..
Sanada hayırlı işler olsun bakalım..
Ne o akşam konun bayağı hareketliymiş..

Bir daha fotoları tek tek koy olurmu ..

Necati ARAT
28-04-2010, 07:49

Evvet Sabah çayları..
Afiyet olsun..
5 Dk.. müsade..

musty
28-04-2010, 07:58
Eyvallah Mustafa kardeşim ..
Sanada hayırlı işler olsun bakalım..
Ne o akşam konun bayağı hareketliymiş..

Bir daha fotoları tek tek koy olurmu ..

:)saollasın Necati abicim konunun kahramanı büyük ben neyapayım :D benimde hoşuma gitti paylaşınca bilgiyi daha haz veriyor insana :)

musty
28-04-2010, 08:00

Evvet Sabah çayları..
Afiyet olsun..
5 Dk.. müsade..

teşekkur ederim afiyet olsun cümleten :)

Denizkızı35
28-04-2010, 08:52
Valla Bahar kardeşim..
Sen bilirsin ama benim arkadaşkta var bir tane kelepir..
İstersen onu alalım..250,000 $ tanıdık misali ..
Hem bu az yakıyor..

Unutmadan bir özelle-iğini daha söyleyeyim..
Bu yat aynı zamanda DENİZALTI..;)

ya ben gokhana dedım bu işi bilse bilse necati abim bilir diye....
Müsait bi zamanda gidelim bi görelim şunu. :)
günaydınlar abi.Keyifler iyidir inşallah.
Herkeze keyifli sohbetler.

Necati ARAT
28-04-2010, 08:56
ya ben gokhana dedım bu işi bilse bilse necati abim bilir diye....
Müsait bi zamanda gidelim bi görelim şunu. :)
günaydınlar abi.Keyifler iyidir inşallah.
Herkeze keyifli sohbetler.

Hoşgeldin Bahar kardeşim..
Saat 12:30 da süleyman abim geliyor yanıma ..
Yoksa yinemi berabersiniz..
Haber verinde ona göre hazırlanayım bari..

Şükür Allaha iyiyim şükür..
Yeni Videoları yayınladım..
İşim bitti 1 hafta istirahati hakettim sanırım..
Çok yorgunum çookkkk ama Tabiiki Tatlı bir yorgunluk..

Aydın35
28-04-2010, 15:02
Herkese Selamın aleyküm cümneten hayırlı işler bol kazançlar.

Necati ARAT
28-04-2010, 15:07
Aleykümselam aydın kardeşim hoş geldin..

musty
28-04-2010, 15:14

aleykümselam Aydın kardeşim dükkanı kapatacaz :D nerelerdesin :)

Aydın35
28-04-2010, 15:16
Abi bakıyorumda maşallahın var gece gündüz burdasın :)işteydim abi yeni geldim bende eve mesajını gördüm botlara bakıyordum sen iyisindir inşallah işlerinde iyidir?

Murat ADAK
28-04-2010, 15:23

Buyrun arkadaşlar çaylaaaarrrrrrrr.

musty
28-04-2010, 15:24
Abi bakıyorumda maşallahın var gece gündüz burdasın :)işteydim abi yeni geldim bende eve mesajını gördüm botlara bakıyordum sen iyisindir inşallah işlerinde iyidir?

hoşgeldin Aydın bende müsaitim iş yerinde o yüzden dolayı buralardayım şimdilik iyiyim kardeşim seni sormalı :)

Denizkızı35
28-04-2010, 15:25
Hoşgeldin Bahar kardeşim..
Saat 12:30 da süleyman abim geliyor yanıma ..
Yoksa yinemi berabersiniz..
Haber verinde ona göre hazırlanayım bari..

Şükür Allaha iyiyim şükür..
Yeni Videoları yayınladım..
İşim bitti 1 hafta istirahati hakettim sanırım..
Çok yorgunum çookkkk ama Tabiiki Tatlı bir yorgunluk..

ne yapıyon sen necati abi 1 hafta istirahat biz ne yaparız sensiz 1 aksam izin olur belki :) denizler sensiz olmaz hafta sonu hava güzel :)

musty
28-04-2010, 15:25

saollasın Murat abi bu iyi geldi :)

Denizkızı35
28-04-2010, 15:26
Cok teşekkürler murat bey

Aydın35
28-04-2010, 15:30
hoşgeldin Aydın bende müsaitim iş yerinde o yüzden dolayı buralardayım şimdilik iyiyim kardeşim seni sormalı :)

Abi saol bende iyiyim iş güç işte.Dün bana gönderdiğin marka vardı brig abi botlar arasında orta halli olan bir tek o bot var.Zodianc ınkilere baktım 4,20si 10 milyar :oha: yanlız bu briginde 4,20 ve üzeri modellerinde katlanabilir aliminyum taban ve fiber taban mevcut diil şimdi fiber veya aliminyum olan başka bir marka arıyorum.Sea starın botları çok ucuz hatta baya bi ucuz brige göre aralarında yaklaşık 2milyar fark var anlayamadım çokmu kalitesiz yoksa marka parasımı diğerinde?Birde wind diye bir marka var 6,30 bir botu var aliminyum tabanlı fiyat çok makbul 13 kişilik 4,300 tl bence eğer kaliteside güzel bu paraya süper bot derim sen ne dersin mustafa abi?

Necati ARAT
28-04-2010, 15:32

Kardeşim teşekkürler..
Ellerine sağlık...

Necati ARAT
28-04-2010, 15:33
ne yapıyon sen necati abi 1 hafta istirahat biz ne yaparız sensiz 1 aksam izin olur belki :) denizler sensiz olmaz hafta sonu hava güzel :)
Sağolasın bahar kardeşim..
Hayırlısı ..
Deniz güzel duygusal yönden kötüyüm..
2 hafta daha deniz kenarına inmem artık..

musty
28-04-2010, 15:39
Abi saol bende iyiyim iş güç işte.Dün bana gönderdiğin marka vardı brig abi botlar arasında orta halli olan bir tek o bot var.Zodianc ınkilere baktım 4,20si 10 milyar :oha: yanlız bu briginde 4,20 ve üzeri modellerinde katlanabilir aliminyum taban ve fiber taban mevcut diil şimdi fiber veya aliminyum olan başka bir marka arıyorum.Sea starın botları çok ucuz hatta baya bi ucuz brige göre aralarında yaklaşık 2milyar fark var anlayamadım çokmu kalitesiz yoksa marka parasımı diğerinde?Birde wind diye bir marka var 6,30 bir botu var aliminyum tabanlı fiyat çok makbul 13 kişilik 4,300 tl bence eğer kaliteside güzel bu paraya süper bot derim sen ne dersin mustafa abi?

kardeşim benim şu an kullanmış olduğum bot sea star 3.50 fiber taban ben memnunum 2. botum brıg 4.20 baltic modelini kullandım ıiçi 97 cm 100cm gibiydi fakat 4.60 cm bilmiyorum sen iyice bak hatta Kemeraltı na gittiğin zaman araştır bire bir araştırman daha sağlıklı sea star da güzel bot fakat brig kadar değil kardeşim zodiac a gerek yok bence çünkü sonuçta zevk işi zevkinde ucuzu olmaz seni brig yada sea star bi hayli zaman götürür en önemlisi de kullanmayı bilmek kardeşim :)

Aydın35
28-04-2010, 15:43
Bu fiber tabanlı botu suya nasıl indiriyorsun abi?römorklamı gidiyosun yani o fiber kısım tek parça halindemi çıkıyor yoksa arabanın üstüne filanmı bağlıyorsun?

musty
28-04-2010, 15:49
Bu fiber tabanlı botu suya nasıl indiriyorsun abi?römorklamı gidiyosun yani o fiber kısım tek parça halindemi çıkıyor yoksa arabanın üstüne filanmı bağlıyorsun?

yok kardeşim römork um var çok basit ve pratik ben tek başıma kolayca 15dk içerisinde römork a alıp sudan çıkartıyorum canım kardeşim temin yazmayı unuttum alacağın botun evrakları yani fatura ce belgesi tam olmalı ve fatura senin üzerine olmalı 2. el alsan bile bunlara çok dikkat et 2. elde hemen noterden satışını üzerine alman gerekir

Aydın35
28-04-2010, 15:53
yok kardeşim römork um var çok basit ve pratik ben tek başıma kolayca 15dk içerisinde römork a alıp sudan çıkartıyorum canım kardeşim temin yazmayı unuttum alacağın botun evrakları yani fatura ce belgesi tam olmalı ve fatura senin üzerine olmalı 2. el alsan bile bunlara çok dikkat et 2. elde hemen noterden satışını üzerine alman gerekir

Hadi ya römorka almak bu kadar basitmi bende 3-4 tane adam lazım olur diye düşünüyordum tmmdır abi bot konusunda hemfikir olduk şöle 4,50 den büyük fiber tabanlı bişi bulmaya çalışıcam eğer çok temiz bir fiber tabanlı denk gelirse ve evrakalrıda tam olursa o zmn 2. el düşünebilirim şu anda 2.el düşünmüyorum o yüzden genede saol abi şimdi birde 20hp motorları araştırayım biraz

musty
28-04-2010, 16:04
Hadi ya römorka almak bu kadar basitmi bende 3-4 tane adam lazım olur diye düşünüyordum tmmdır abi bot konusunda hemfikir olduk şöle 4,50 den büyük fiber tabanlı bişi bulmaya çalışıcam eğer çok temiz bir fiber tabanlı denk gelirse ve evrakalrıda tam olursa o zmn 2. el düşünebilirim şu anda 2.el düşünmüyorum o yüzden genede saol abi şimdi birde 20hp motorları araştırayım biraz

kardeşim fiber bot ve 4.50 alırsan bilgin olsun 20 hp zayıf kalabilir götürmez diye bişi yok çok rahat götürür fakat belli bir zaman sonra daha çok hız isteyeceksin :) kendimden biliyorum :) yetmeyecek fakat yine tahminimce 8 -10 mil gibi yaparsın

Aydın35
28-04-2010, 16:07
kardeşim fiber bot ve 4.50 alırsan bilgin olsun 20 hp zayıf kalabilir götürmez diye bişi yok çok rahat götürür fakat belli bir zaman sonra daha çok hız isteyeceksin :) kendimden biliyorum :) yetmeyecek fakat yine tahminimce 8 -10 mil gibi yaparsın

hmm yani saatte 6-8km yol alabilicem denizde aslında dediğin gibi yetersiz kalıyor ne bu ya saatte 6km :)ben burdan kalkcam arabayla saatte 150-200 km yol yapcam denizde 1 saat beklicem karşıya gidiyim diye :)
ee abi bu iş o zaman sarpa sardı 20hp 4 zamanlı uzun şaft hondalar 8-9 milyardan aşağı yok 4,50 den yüksek fibere 40 hp mi takcaz abi?astarı yüzünden pahalıya geldi vallahi her neyse bakalım araştıralım biraz daha hele ne çıkcak karşımıza

musty
28-04-2010, 16:18
hmm yani saatte 6-8km yol alabilicem denizde aslında dediğin gibi yetersiz kalıyor ne bu ya saatte 6km :)ben burdan kalkcam arabayla saatte 150-200 km yol yapcam denizde 1 saat beklicem karşıya gidiyim diye :)
ee abi bu iş o zaman sarpa sardı 20hp 4 zamanlı uzun şaft hondalar 8-9 milyardan aşağı yok 4,50 den yüksek fibere 40 hp mi takcaz abi?astarı yüzünden pahalıya geldi vallahi her neyse bakalım araştıralım biraz daha hele ne çıkcak karşımıza

kardeşim benim ben deniz mili demiştim yani 14km/h --19km/h ortalama gibi bence 4.00 mt iş görür 3 kişi

Aydın35
28-04-2010, 16:31
kardeşim benim ben deniz mili demiştim yani 14km/h --19km/h ortalama gibi bence 4.00 mt iş görür 3 kişi

anladım abi şimdi bir sitede 2. el fiyatlarına baktım botlar gayet temiz durumda fiyatlarda sıfıra göre çok makbul ama gel gelelim soğudum vallahi bottan en sonudna ahşap pancar motorlu kıstırcam bi tane her ay vercem değnekçiye parayı o olcak gibi

musty
28-04-2010, 16:36
anladım abi şimdi bir sitede 2. el fiyatlarına baktım botlar gayet temiz durumda fiyatlarda sıfıra göre çok makbul ama gel gelelim soğudum vallahi bottan en sonudna ahşap pancar motorlu kıstırcam bi tane her ay vercem değnekçiye parayı o olcak gibi

abicim ahşapta her yıl kışlamaya al boyayı kazı vs vs bir sürü iş sen bilirsin kardeşim hayırlısı olsun Aydın ım şimdiden :) iyi kara vermek lazım sonuçta bir kere alınıyor

Aydın35
28-04-2010, 16:43
abicim ahşapta her yıl kışlamaya al boyayı kazı vs vs bir sürü iş sen bilirsin kardeşim hayırlısı olsun Aydın ım şimdiden :) iyi kara vermek lazım sonuçta bir kere alınıyor

doğru söylüyorsun abi ama ne bileyim botları görünce birde fiyatları görünce tırstım adam gibi 4-5 metre bişi almaya kalksan motoru ile maliyeti 15 lirayı bulcak içimden bir his dediğin gibi iyi arşatır dio bu römorka indirip bindirme olayını fiber teknelerde uygulayabilirmiyiz mustafa abi?3 kişi ile filan?

musty
28-04-2010, 16:50
doğru söylüyorsun abi ama ne bileyim botları görünce birde fiyatları görünce tırstım adam gibi 4-5 metre bişi almaya kalksan motoru ile maliyeti 15 lirayı bulcak içimden bir his dediğin gibi iyi arşatır dio bu römorka indirip bindirme olayını fiber teknelerde uygulayabilirmiyiz mustafa abi?3 kişi ile filan?
Aydın fiber in ağırlığına göre değişir olursa 400 kg zorlanırsın fakat olursa 150 200kg daha farklı olur römork e alman araba ya takaman bunlar hep birer faktör kardeşim araba patinaj çekermi yoksa gidermi direk bunları ben sana yaşadıklarım doğrultusunda hepsini hiç üşenmeden anlatırım kardeşim :)

musty
28-04-2010, 16:57
hayırlı akşamlar olsun herkese hoşçakalın :)

Aydın35
28-04-2010, 17:07
Aydın fiber in ağırlığına göre değişir olursa 400 kg zorlanırsın fakat olursa 150 200kg daha farklı olur römork e alman araba ya takaman bunlar hep birer faktör kardeşim araba patinaj çekermi yoksa gidermi direk bunları ben sana yaşadıklarım doğrultusunda hepsini hiç üşenmeden anlatırım kardeşim :)

Doğru birde o etkenler var anladımki bu iş böle şıp diye olcak bi iş değil dediğin gibi iyi araştırmak lazım isteklerimize karşılık verebilicek özelliklerde bir alet almak lazım tahmin edebiliyorum az çok 400kg lık bir römorku bağladınmı arabaya öndne çekerli bi araba bi halta yaramaz diye düşünüyorum römorka alma konusunda ise 12 voltla çalışan 1500 kg çekebilen ucuz vinçlerden gördüm sanırım bu işi baya kolaylaştırır ben gene gezineyim biraz içime sinen birşey olursa sana sorarım abi fikirlerini

Necati ARAT
29-04-2010, 07:54
Gününüz aydın işleriniz bol olsun..

xnode
29-04-2010, 08:23
Aleykumselam. Bimukabele.

Kamil ESEN
29-04-2010, 09:18
Aleyküm selam..Hayırlı işler herkese..

Necati ARAT
29-04-2010, 09:37
Aleykumselam. Bimukabele.
Hoşgeldin Cem kardeşim..

Aleyküm selam..Hayırlı işler herkese..

Sende Hoşgeldin kamil abim..

Buyurun çaylarınızı ..
Afiyet olsun..

[B][Only Registered Users Can See Links]

Kamil ESEN
29-04-2010, 10:01
Sağol Necati.Organizasyonun ve tadilatın yorgunluğunu atmak için iyi gelecek;)

Necati ARAT
29-04-2010, 10:09
Sağol Necati.Organizasyonun ve tadilatın yorgunluğunu atmak için iyi gelecek;)

Abi sen mola verimce bir haber et..
birde yorgunluk Kahvesi yapayım sana ..
Manisanın Meşhur kahvesi Hemde EN CİLVELİSİNDEN..;)

musty
29-04-2010, 10:58
merhabalar iyi günler olsun herkese :)

Necati ARAT
29-04-2010, 11:38
merhabalar iyi günler olsun herkese :)

Hoşgeldin Musafa kardeşim..
Hayırlı işler..

musty
29-04-2010, 13:33
Hoşgeldin Musafa kardeşim..
Hayırlı işler..

hoşbulduk Necati abicim teşekkurler sanada kolay gelsin abicim

Aydın35
29-04-2010, 14:56
Abilerim,Kardeşlerim cümneten selamınaleyküm hayırlı işler bol kazançlar ALLAH müşterilerinizi daim etsin.

Necati ARAT
29-04-2010, 14:58
Abilerim,Kardeşlerim cümneten selamınaleyküm hayırlı işler bol kazançlar ALLAH müşterilerinizi daim etsin.

Ve Aleykümselam kardeşim hoş geldin bakalım..

musty
29-04-2010, 15:00

Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin nasılsın Aydın bugünde çaylar benden buyurun bende görüntü yok idare edin abiler:)

Aydın35
29-04-2010, 15:02
Ve Aleykümselam kardeşim hoş geldin bakalım..

Abi teşekür ederim hoşbulduk.

Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin nasılsın Aydın bugünde çaylar benden buyurun bende görüntü yok idare edin abiler:)

Mustafa abi saol abi hamdolsun halimize sende iyisindir inşallah.Sen zahmet etmeseydin abi ben koyardım çayları :)

musty
29-04-2010, 15:04
[QUOTE=Aydın35;82794]Abi teşekür ederim hoşbulduk.

Mustafa abi saol abi hamdolsun halimize sende iyisindir inşallah.Sen zahmet etmeseydin abi ben koyardım çayları :)[/QUO

hamdolsun iyiyim kardeşim işler ayna çal çal oyna :) yok bu sefer benden çaylar buyrun :)

Aydın35
29-04-2010, 15:20
[QUOTE=Aydın35;82794]Abi teşekür ederim hoşbulduk.

Mustafa abi saol abi hamdolsun halimize sende iyisindir inşallah.Sen zahmet etmeseydin abi ben koyardım çayları :)[/QUO

hamdolsun iyiyim kardeşim işler ayna çal çal oyna :) yok bu sefer benden çaylar buyrun :)

Abi bunada şükür. yaz geldi ondan durgunlaşmıştır sanırım biraz inşallah daha iyi olur can sıkmanın anlamı yok.Ha hiç olmazsa benim gibi çeker kepengi yürürsün :)(ALLAH göstermesin sadece şakaydı)

Necati ARAT
29-04-2010, 15:44

Yine iş bize düştü ..
Birgün gelir sizinde çaylarınızı içerim nasıl olsa..
Afiyet olsun..

Necati ARAT
29-04-2010, 15:47
Ben kaçar Mesai bitti ..
Sizlere keyifli sohbetler..
Akşamınız güzel geceniz hayırlı olsun..
Kalın sağlıcakla..

musty
29-04-2010, 15:48
[QUOTE=musty;82795]

Abi bunada şükür. yaz geldi ondan durgunlaşmıştır sanırım biraz inşallah daha iyi olur can sıkmanın anlamı yok.Ha hiç olmazsa benim gibi çeker kepengi yürürsün :)(ALLAH göstermesin sadece şakaydı)

öyle kardeşim Allah kimsenin düzeninin bozmasın yok durgunluk değilde 1 ay sonra tekrar başlar piyasa hareketlenir kardeşim

musty
29-04-2010, 15:49
Ben kaçar Mesai bitti ..
Sizlere keyifli sohbetler..
Akşamınız güzel geceniz hayırlı olsun..
Kalın sağlıcakla..

saollasın Necati abicim sana hayırlı akşamlar kendine iyi bak hoşçakal:)

Aydın35
29-04-2010, 15:50
Ne iş yapıosun mustafa abi?

musty
29-04-2010, 15:58
Ne iş yapıosun mustafa abi?

kardeşim ayna dedimya:D şaka bir yana cam ve ayna işleme tesisimiz var kardeşim senin iş kardeşim

Aydın35
29-04-2010, 16:01
kardeşim ayna dedimya:D şaka bir yana cam ve ayna işleme tesisimiz var kardeşim senin iş kardeşim

prdn kaçırmışım ben gaziemir serbest bölgede delphi otomotiv fabrikasında kablo ağı üretiminde çalışıyorum abi.Hani şu senin arabanın stop lambasından farına kadar, aküsünden benzin göstergesine, sunroofuna kadar bütün kablo ağını biz üretiyoruz :)

musty
29-04-2010, 16:05
prdn kaçırmışım ben gaziemir serbest bölgede delphi otomotiv fabrikasında kablo ağı üretiminde çalışıyorum abi.Hani şu senin arabanın stop lambasından farına kadar, aküsünden benzin göstergesine, sunroofuna kadar bütün kablo ağını biz üretiyoruz :)

biliyorum kardeşim sizin fabrikanın işlerini 3-5 sene yanlış hatırlamıyorsan yapmıştık lavabolara aynalar taktık fakat bizim gittiğimiz yer enjektör bölümüydü :)

Aydın35
29-04-2010, 16:10
biliyorum kardeşim sizin fabrikanın işlerini 3-5 sene yanlış hatırlamıyorsan yapmıştık lavabolara aynalar taktık fakat bizim gittiğimiz yer enjektör bölümüydü :)

benim çalıştığım fabrikanın yukarı tarafında bir delphi daha var oranın adı delphi diezel motorla ilgili teknolojik çalışmalar yapıolar orası ayrı bi dünya türkiyedeki tek diezel delphi fabrikası belki oraya gitmişsindir sen abi

musty
29-04-2010, 16:34
benim çalıştığım fabrikanın yukarı tarafında bir delphi daha var oranın adı delphi diezel motorla ilgili teknolojik çalışmalar yapıolar orası ayrı bi dünya türkiyedeki tek diezel delphi fabrikası belki oraya gitmişsindir sen abi

evet kardeşim orası çünkü bizim gittiğimiz yer enjektör fabrikasıydı kardeşim orası hastane gibiydi tertemiz her yer

Aydın35
29-04-2010, 16:44
evet kardeşim orası çünkü bizim gittiğimiz yer enjektör fabrikasıydı kardeşim orası hastane gibiydi tertemiz her yer

doğrudur abi bende hiç gitmedim oraya ama biizm fabrikada haddindne fazla temiz adamlar sırf bu çevre disiplinini çalışana öğretmek için dışardan bi şirket tutmuşlar eğitimciler gelip çevre bilinçlendirmesi yapıyolar senede 2 defada gelip denetliyorlar çalışanları soru filan soruyolar en sevdiğim yanıda bu olsa gerek çevresini seven insanlar

musty
29-04-2010, 17:01
doğrudur abi bende hiç gitmedim oraya ama biizm fabrikada haddindne fazla temiz adamlar sırf bu çevre disiplinini çalışana öğretmek için dışardan bi şirket tutmuşlar eğitimciler gelip çevre bilinçlendirmesi yapıyolar senede 2 defada gelip denetliyorlar çalışanları soru filan soruyolar en sevdiğim yanıda bu olsa gerek çevresini seven insanlar

tabiki kardeşim aslan yattığı yerden belli olur derler ya geçen haftaki tanışma şenliğinde Karareis teki görüntü ne güzel temizlemişler değerli arkadaşlar çevreyi bumudur budur benim en hoşuma gitmeyende abicim denize çıkıyorsun sonra bir bakıyon sağın solun heryerin torba yem çuvalları arkadaş teknende yermi kaplayacak dimi bende toparlıyorum tek tek kepçeyle ulaşabildiğim yerleri biraz duyarlı olmak gerek

Aydın35
29-04-2010, 17:10
tabiki kardeşim aslan yattığı yerden belli olur derler ya geçen haftaki tanışma şenliğinde Karareis teki görüntü ne güzel temizlemişler değerli arkadaşlar çevreyi bumudur budur benim en hoşuma gitmeyende abicim denize çıkıyorsun sonra bir bakıyon sağın solun heryerin torba yem çuvalları arkadaş teknende yermi kaplayacak dimi bende toparlıyorum tek tek kepçeyle ulaşabildiğim yerleri biraz duyarlı olmak gerek

Haklısın abi dediğin gibi organizasyonda Hasan Abilerin durduğu yer çok temizdi zaten o günde sağdan soldan torba toplayıp imha ettiler fakat benim bulunduğum nokta gerçekten yürekler acısıydı viski şişesinden bira şişesine torbadan çuvala ne ararsan mevcuttu ben bile kendimden utandım bu kadar duyarsızlık iyi değil dünyanın kuyusunu biz kendi ellerimizle kazıyoruz lafa geldimide kalkıp ahkam kesiyoruz bu birleşme ufaktan büyüğe doğru gidicekki bir işe yarasın en küçük varlık biziz kirletici olarak biz kendimizi bilsek bu böyle gitse zaten fabrikalarından tutunda her yere yayılır çünkü kaleyi içten fethetmiş oluyoruz çevreye duyarlı bireyler olarak ne diyelim ALLAH sonumuzu hayır etsin mustafa abim.dünyanın gideceği nokta tartışılır böyle olursa..Ama bundan sonra her neye gidersem gideyim vaktimin bir bölümünü insanların attıkları çöpleri toplayarak geçiricem sonuçta buda bi vatan borcu benim gözümde

musty
29-04-2010, 17:21
Haklısın abi dediğin gibi organizasyonda Hasan Abilerin durduğu yer çok temizdi zaten o günde sağdan soldan torba toplayıp imha ettiler fakat benim bulunduğum nokta gerçekten yürekler acısıydı viski şişesinden bira şişesine torbadan çuvala ne ararsan mevcuttu ben bile kendimden utandım bu kadar duyarsızlık iyi değil dünyanın kuyusunu biz kendi ellerimizle kazıyoruz lafa geldimide kalkıp ahkam kesiyoruz bu birleşme ufaktan büyüğe doğru gidicekki bir işe yarasın en küçük varlık biziz kirletici olarak biz kendimizi bilsek bu böyle gitse zaten fabrikalarından tutunda her yere yayılır çünkü kaleyi içten fethetmiş oluyoruz çevreye duyarlı bireyler olarak ne diyelim ALLAH sonumuzu hayır etsin mustafa abim.dünyanın gideceği nokta tartışılır böyle olursa..Ama bundan sonra her neye gidersem gideyim vaktimin bir bölümünü insanların attıkları çöpleri toplayarak geçiricem sonuçta buda bi vatan borcu benim gözümde

zaten herkes bunun bilinçinde olsa zaten bu yere varılmaz kardeşim benim insan bulunduğu ortamı temiz bırakmalı

Aydın35
29-04-2010, 17:24
Mustafa abi biz senle iyi eküri olduk ha bizi burda gören lafa pek muhabbete takılmıyo bunlar kafamızı şişirir diye :D

musty
29-04-2010, 17:25
iyi akşamlar cümleten Allah a emanet olun benden paydon:) görüşmek üzere hoşçakalın

Aydın35
29-04-2010, 17:25
iyi akşamlar cümleten Allah a emanet olun benden paydon:) görüşmek üzere hoşçakalın

ALLAH a emanet abi kendine iyi bak

musty
29-04-2010, 17:29
Mustafa abi biz senle iyi eküri olduk ha bizi burda gören lafa pek muhabbete takılmıyo bunlar kafamızı şişirir diye :D

yok be kardeşim daha konuşaçağımız bir sürü konu var muhabbettin böylesi güzel kardeşim kaçın kaçın :D:D:D

Aydın35
29-04-2010, 17:53
abi senin ev dükkanın üstünde heralde iyi akşamlar dion 5 dakka sonra gene burdasın :)asansörle direk evemi çıkıyon nabıon :D

Necati ARAT
30-04-2010, 07:03
Gününüz aydın olsun..

Murat ADAK
30-04-2010, 07:55
Gününüz aydın olsun..

Aleykümselam Necati abi.
Hayırlı CUMA lar.

musty
30-04-2010, 08:38
günaydın abiler hayırlı cumalar hayırlı işler bol kazançlar cümleten

Kamil ESEN
30-04-2010, 08:45
Herkese hayırlı günler.Hayırlı Cumalar..

musty
30-04-2010, 09:06
hayırlı cumalar kamil abi

Yağız DEMİR
30-04-2010, 11:11
hayırlı cumalar tatıl gunu gelıyor herkez balık avına hazırlanıyor sanırım :D:D:D:D:D:

Necati ARAT
30-04-2010, 12:53
Aleykümselam Necati abi.
Hayırlı CUMA lar.
Eyvallah Muradım..
Seninde Cuman Mubarek olsun..
günaydın abiler hayırlı cumalar hayırlı işler bol kazançlar cümleten

Eyvallah Mustafam..
Herkese hayırlı günler.Hayırlı Cumalar..

Eyvallah Kamil abim..
hayırlı cumalar tatıl gunu gelıyor herkez balık avına hazırlanıyor sanırım :D:D:D:D:D:

Eyvallah Yağızım..
Tatil geldide Hava müsade edecek mi bakalım..:D

Necati ARAT
03-05-2010, 08:34

Yeni bir haftada herkeze
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim..

Kamil ESEN
03-05-2010, 08:41

Yeni bir haftada herkeze

Aleykümselam Necati, sanada hayırlı işler.

Necati ARAT
03-05-2010, 08:45
Aleykümselam Necati, sanada hayırlı işler.

Sağolasın abim hoş geldin..
Keyifler yidir işallah..

Murat ADAK
03-05-2010, 09:14
Cümleten Selemunaleykum.
Tüm dostlara hayırlı haftalar.
Hayırlı işler.

Necati ARAT
03-05-2010, 09:15
Cümleten Selemunaleykum.
Hayırlı işler.

Aleykümselam Muratım ..
Hoşgeldin ..
sanada hayırlı işler olsun..

Kamil ESEN
03-05-2010, 09:22
Cümleten Selemunaleykum.
Hayırlı işler.

Aleykümselam pehlivanım, sanada hayırlı işler.

Murat ADAK
03-05-2010, 09:30
Aleykümselam pehlivanım, sanada hayırlı işler.

Abi nezaman güreşiyoruz:D:D:D

Kamil ESEN
03-05-2010, 09:44

Aklımı kaybedersem düşünürüz..:P:P

Murat ADAK
03-05-2010, 09:46

Necati abi zeytin yağına sponsor olcak inşallah:D:D:D

Kamil ESEN
03-05-2010, 09:48

Necati zeytin yağı fabrikası alsa yok çare.Çok istiyorsa kendi güreşsin:)

Necati ARAT
03-05-2010, 09:54

Necati zeytin yağı fabrikası alsa yok çare.Çok istiyorsa kendi güreşsin:)

Ben aklımı hiç kaybetmedim..:oha:

Muradım zaten eski güreşcilerden..;)

Ben ancak senin le güreşirim kamil abi ..:P

Zeytinyağlarıda benden..:D:D:D

musty
04-05-2010, 07:07
selamunaleykum cümleten gününüz mutlu ve huzurlu geçmesi dileğiyle tüm abiler arkadaşlar :)

Necati ARAT
04-05-2010, 07:10
Cümleten selamunaleyküm..
Hayırlı işler Bol kazançlar dilerim..

selamunaleykum cümleten gününüz mutlu ve huzurlu geçmesi dileğiyle tüm abiler arkadaşlar :)

Ve Aleykümselam Mustafa kardeşim..
Sanada hayırlı işler dilerim..

musty
04-05-2010, 07:19

Ve Aleykümselam Mustafa kardeşim..
Sanada hayırlı işler dilerim..

aleykumselam teşekkur ederim Necati abicim sanada hayırlı işler desem mi kolay desem daha iyi sanırım kolay gelsin abicim :)

Necati ARAT
04-05-2010, 07:30
aleykumselam teşekkur ederim Necati abicim sanada hayırlı işler desem mi kolay desem daha iyi sanırım kolay gelsin abicim :)

Kardeşim sen bilirsin artık..
Mustafa bak şimdi yanlış anlama ..
Sabah kahveyi açan çayları demler servisi yapar..;)

Şöyle orta demli Tavşan kanı bir çay istesem nasıl olur??;)

musty
04-05-2010, 07:40
Kardeşim sen bilirsin artık..
Mustafa bak şimdi yanlış anlama ..
Sabah kahveyi açan çayları demler servisi yapar..;)

Şöyle orta demli Tavşan kanı bir çay istesem nasıl olur??;)

tabiki abicim nedemek buuyruuun çaylar geldiii :) tavşan kanı bunlar buyruun Necati abi kaç şeker :)

Necati ARAT
04-05-2010, 08:33
tabiki abicim nedemek buuyruuun çaylar geldiii :) tavşan kanı bunlar buyruun Necati abi kaç şeker :)

Musti 2 şeker alırım ama çayları göremedim..

Denizkızı35
04-05-2010, 08:40
Musti 2 şeker alırım ama çayları göremedim..

Günaydınlar Necati abicim Günaydınlar arkadaşlar
Hani bana çay yok mu? :) :)

Necati ARAT
04-05-2010, 08:45
Günaydınlar Necati abicim Günaydınlar arkadaşlar
Hani bana çay yok mu? :) :)

Günaydınlar Bahar kardeşim Hoş geldin..
Ne işin var senin bu saatte karada bakayım
şimdi denizde olman gerekindi Hava çok güzel..

Yoksa gökan götürmedimi seni :D:D:D

Çayları Mustafaya söyledik ama çay gelmeden şeker sordu ..
Ona kalırsak yandık..

Neyse ben yapmıştım zaten..
Buyurun bakalım afiyet olsun..

musty
04-05-2010, 09:08
Günaydınlar Bahar kardeşim Hoş geldin..
Ne işin var senin bu saatte karada bakayım
şimdi denizde olman gerekindi Hava çok güzel..

Yoksa gökan götürmedimi seni :D:D:D

Çayları Mustafaya söyledik ama çay gelmeden şeker sordu ..
Ona kalırsak yandık..

Neyse ben yapmıştım zaten..
Buyurun bakalım afiyet olsun..

:)çaylar var da görüntü yok bende Necati abicim :Do yüzden :)soğumuş çaylar :) buyrun geldiii

Necati ARAT
04-05-2010, 09:16
:)çaylar var da görüntü yok bende Necati abicim :Do yüzden :)soğumuş çaylar :) buyrun geldiii

Yaa bırak Mustafa .. :hıııı:

Benim kalfa ortalarda yok..:((Murat ADAK)
Sanırım Çerez Kavuruyor..:)
Onu çıraklıktan aldım kalfalığa getirdim çay ocağında..
Maaşınada zam yaptım..:D:D

Ocağa ne zamandır bir çırak arıyordum..:)
Tam senin bu işi kıvıracağını düşündüm ama düşüncelerim de biraz yanıldım..:oha:

Hele bir Muradım gelsin..Senin onun ellerıne bırakacağım..;)
Biraz sana intibak versin..Sonra ikinize Çay ocağını Devredeyim.. Olmamı??;):D:D:D:D

Necati ARAT
05-05-2010, 07:33
Keyifli forumlar..

Murat ADAK
05-05-2010, 07:42
Keyifli forumlar..

Aleykümselam Necati abi sanada hayırlı işler.
Hayırlı günler.

Necati ARAT
05-05-2010, 07:51
Hayırlı günler.

Vay kardeşim hoş geldin..:helal:
Bak hele dün seni nasıl aradım Kahvede biliyormusun ??
Yukarıdaki mesajlara bir baksana ..:oha:
Mustafayı sana çırak olarak alacaktık ocağa ..
Çay yapmayı bilmiyor..:'(:'(

Sende izinliydin..Çayları ben yaptım..:)

İyiki varsın kardeşim..:helal::helal:
Yoksa halimiz nice olur bilmem..;):D:D:D

Fedai
05-05-2010, 19:17
Selam Dostlar
Hayırlı aksamlar dilerim sohbetiniz daim olsun insallah:)

Necati ARAT
06-05-2010, 07:46
Selam Dostlar
Hayırlı aksamlar dilerim sohbetiniz daim olsun insallah:)

Fedai Abim Kahvenin yolunu öğrenmişsin bakıyorum..
Hoş geldin abi..
Ben ancak sabah gelebiliyorum kahveye uğradığımda bir kahveni içerim artık..
Tekrar hoş geldin abim..

Necati ARAT
06-05-2010, 07:46
Keyifli forumlar..

Murat ADAK
06-05-2010, 07:51
Keyifli forumlar..

Aleykümselam Necati abi.
Sanada hayırlı işler hayırlı günler.

Necati ARAT
06-05-2010, 07:55
Aleykümselam Necati abi.
Sanada hayırlı işler hayırlı günler.

Muradım Hoşgeldin..
Sanada hayırlı işler..
Ocak sağlamsa patlat iki çayda 2 Beşlik bozalım..;)

Mehmet BODUROĞLU
06-05-2010, 07:56
Selamlar herkese.
iyi günler hayırlı işler bol kazançlar versin inşallah Allah.
Selam Necati .
Selam Murat .
Nasılsınız bakalım görüşmeyeli ? :)

Necati ARAT
06-05-2010, 08:06
Selamlar herkese.
iyi günler hayırlı işler bol kazançlar versin inşallah Allah.
Selam Necati .
Selam Murat .
Nasılsınız bakalım görüşmeyeli ? :)

Abi hoş geldin..
Şür Allaha İyilyiz be abi buralardayız işte..
sen nasılsın..?
İstirahat mi??

Mehmet BODUROĞLU
06-05-2010, 08:12
Teşekkürler Necatim.
iyiyim bende.
Evet nasipse yatacağım şimdi.
Hatta yatayım artık :)
Hadi sizlere bol muhabbetler iyi günler.
Görüşmek ümidiyle.

Necati ARAT
06-05-2010, 08:17
Teşekkürler Necatim.
iyiyim bende.
Evet nasipse yatacağım şimdi.
Hatta yatayım artık :)
Hadi sizlere bol muhabbetler iyi günler.
Görüşmek ümidiyle.

Abim görüşürüz..
Sanada iyi istirahatler..

musty
06-05-2010, 09:06
aleykümselam Necati abi ve abiler kardeşler hayırlı işler bol kazançlar olsun :)

Necati ARAT
06-05-2010, 09:12
aleykümselam Necati abi ve abiler kardeşler hayırlı işler bol kazançlar olsun :)

Hoşgeldin kardeşim..
Sanada hayırlı işler olsun..
Keyifler iyidir işaallah..

musty
06-05-2010, 09:17
Hoşgeldin kardeşim..
Keyifler iyidir işaallah..

hoşbulduk Necati abicim hamd olsun koşturuyoruz iş oldumu yapıyoruz olmadımı 1. sanayide dolaşıyorum arkadaşları :)idare ediyoruz maçı senin keyifler nasıl abicim

Necati ARAT
06-05-2010, 09:28
hoşbulduk Necati abicim hamd olsun koşturuyoruz iş oldumu yapıyoruz olmadımı 1. sanayide dolaşıyorum arkadaşları :)idare ediyoruz maçı senin keyifler nasıl abicim

Şükür Allaha bende iyiyim Hamdolsun..
Televizyon seyredip internette dolaşıyorum..
Yanlış anlama sadece iş amaçlı işte anladın sen onu..:D:D:D

musty
06-05-2010, 11:38

Allah daha iyi etsin abicim senin işte zor bütün gün otur ben duramam oturduğum yerde bakıyom iş yok hemen komşulara kaçarım arkadaşlara bir çay kahve sonra tekrar dükkana :)

Fedai
06-05-2010, 14:12
Fedai Abim Kahvenin yolunu öğrenmişsin bakıyorum..
Hoş geldin abi..
Ben ancak sabah gelebiliyorum kahveye uğradığımda bir kahveni içerim artık..
Tekrar hoş geldin abim..

Necati Kardesim
Bende sabah seni beklerim cayın hazır olur bu ara cok calısmakdan nete uzun zamandır gıremedım ama artık sızler burdasınız daha cok zaman ayırmaya calısacagım ve en kısa zamanda yanınızdayım kardesım:)

Fedai
06-05-2010, 14:13

Tabi tabi bende inandim:D:D:D:D:D

Necati ARAT
06-05-2010, 14:30
Necati Kardesim
Bende sabah seni beklerim cayın hazır olur bu ara cok calısmakdan nete uzun zamandır gıremedım ama artık sızler burdasınız daha cok zaman ayırmaya calısacagım ve en kısa zamanda yanınızdayım kardesım:)

Evet abim ne zaman geliyorsun o zaman??
Gelene kadar bekletmiyeyim ben seni ..
Yinede Buyur bir çayamı iç..

Necati ARAT
06-05-2010, 14:30
Tabi tabi bende inandim:D:D:D:D:D

Ne yani yalan mı söylüyorum..
sanki sen bilmiyorsun..:D:D:D

Fedai
06-05-2010, 14:37
Ne yani yalan mı söylüyorum..
sanki sen bilmiyorsun..:D:D:D

Evet abim ne zaman geliyorsun o zaman??
Gelene kadar bekletmiyeyim ben seni ..
Yinede Buyur bir çayamı iç..

Abim zaman vermıyım su an ama 2 ay ıcınde en gec yanınızdayım:)
Sabah yola cıkacam zonguldaga aksam donecem kısmetse:)
Bu arada ozel mesaj atamıyorum bır ılgılenırsen ısdedıgın seyı yazıcam kardesım adresım deyısdı evet:)

Necati ARAT
06-05-2010, 14:42
Bu arada ozel mesaj atamıyorum bır ılgılenırsen ısdedıgın seyı yazıcam kardesım adresım deyısdı evet:)

Abi gerekli ayarlamaları tekrar gözden geçirdim.;)
Ancak siteye üye olurken yazdığın eski mail adresin olduğundan sıkıntı devam edebilir..

Ama sen tekrar bir özel atmayı dene ..
Olmadı mail adresinide değiştirelim..;)

Fedai
06-05-2010, 14:45
Abi gerekli ayarlamaları tekrar gözden geçirdim.;)
Ancak siteye üye olurken yazdığın eski mail adresin olduğundan sıkıntı devam edebilir..

Ama sen tekrar bir özel atmayı dene ..
Olmadı mail adresinide değiştirelim..;)

Tamam kardesim:)
Bende bakayım sende lutfen bır kontrol et yınede:)

Necati ARAT
06-05-2010, 14:54
Tamam kardesim:)
Bende bakayım sende lutfen bır kontrol et yınede:)

Ok abimm..
Sanırım sorun kalmadı..

Necati ARAT
07-05-2010, 07:44
Tüm dostlara günaydınlar..

Cumanız Mubarek olsun..

Murat ADAK
07-05-2010, 08:04

Cumanız Mubarek olsun..

Aleykümselam Necati abi.
Tüm dostlara hayırlı CUMA lar.

Bakıyorum yazlıkları çekmişsin:D:D:D

musty
07-05-2010, 08:41

Cumanız Mubarek olsun..

aleykümselam Necati abi Murat abi hayırlı işler hayırlı cumalar bol kazançlar ...:)

Necati ARAT
07-05-2010, 09:09
aleykümselam Necati abi Murat abi hayırlı işler hayırlı cumalar bol kazançlar ...:)

Eyvallah Kardeşim sağolasın..
Hoş geldin..

musty
07-05-2010, 09:24
Eyvallah Kardeşim sağolasın..
Hoş geldin..

saollasın abicim hoşbulduk canım abim

Yağız DEMİR
07-05-2010, 10:20

Cumanız Mubarek olsun..

Aleykümselam Necati abi.
Tüm dostlara hayırlı CUMA lar.

Bakıyorum yazlıkları çekmişsin:D:D:D

saollasın abicim hoşbulduk canım abim

herkeze hayırlı cumalar nasılsınız?

musty
07-05-2010, 10:37
herkeze hayırlı cumalar nasılsınız?

hayırlı cumalar yağız abicim ben iyiyim seni sormalı abi sen iyisindir :)

Yağız DEMİR
07-05-2010, 10:38
hayırlı cumalar yağız abicim ben iyiyim seni sormalı abi sen iyisindir :)

valla yorgunum acaıp bırde aksam ıs var yandımmm :D

musty
07-05-2010, 10:44
valla yorgunum acaıp bırde aksam ıs var yandımmm :D

evet Yağız abi hacalardan bendede felaket halsizlik ve yorgunluk var havalar ısınmadı bide tam olarak bakalım 1 ay sonra ne yapacaz dün 30 derece idi sen ne işle meşgulsun Yağız abi :)

Yağız DEMİR
07-05-2010, 10:52
evet Yağız abi hacalardan bendede felaket halsizlik ve yorgunluk var havalar ısınmadı bide tam olarak bakalım 1 ay sonra ne yapacaz dün 30 derece idi sen ne işle meşgulsun Yağız abi :)

necatı abıyle aynı yerdeyız ama ben orada guvenlık gorevlısıyım :(

musty
07-05-2010, 10:55
necatı abıyle aynı yerdeyız ama ben orada guvenlık gorevlısıyım :(

anladım abicim senin vardiyalı ozaman Allah kolaylık versin canım abim

Yağız DEMİR
07-05-2010, 10:58
anladım abicim senin vardiyalı ozaman Allah kolaylık versin canım abim

valla ole pazartesıden ıtıbaren gunduzdeyım 1 hafta musaıt olursan gel beklerız necatı abı -sen -ben eee tabı baska gelecek lanlarada hayır demeyız herkez mısafırımızdır :D:D:D:D

yer cok kolay bulman o kadar kolay kı

musty
07-05-2010, 12:17
valla ole pazartesıden ıtıbaren gunduzdeyım 1 hafta musaıt olursan gel beklerız necatı abı -sen -ben eee tabı baska gelecek lanlarada hayır demeyız herkez mısafırımızdır :D:D:D:D

yer cok kolay bulman o kadar kolay kı

Yağız abi inşallah gelecem bir gün oraya geldiğim zaman uğrayacam tanışmak istiyorum senle Necati abiylede :)

Necati ARAT
10-05-2010, 07:20
Hayırlı haftalar..

Kamil ESEN
10-05-2010, 07:27
Hayırlı haftalar..

Aleykum selam Necati.Sanada hayırlı işler olsun..

delvel
10-05-2010, 13:12
herkese hayırlı günler abilerim kardeşlerim:)

Murat ADAK
10-05-2010, 13:25
herkese hayırlı günler abilerim kardeşlerim:)

Veli kardeşim hoşgeldin.
Nerelerdesin uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyor.
İyisindir inşallah.

delvel
10-05-2010, 13:29
Veli kardeşim hoşgeldin.
Nerelerdesin uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyor.
İyisindir inşallah.

iyiyim murat abi:)
ayağı sakatladık yatıyorum evde:)
bu sayede seninlede kahvede karşılaştık:)

Necati ARAT
10-05-2010, 13:36

Veli kardeşikm hoş geldin..;)
Hayırdır geçmiş olsun..:(:'(
Bende diyorum ki bu satte ne işivar bu velinin kahvede??:D

delvel
10-05-2010, 13:40
Veli kardeşikm hoş geldin..;)
Hayırdır geçmiş olsun..:(:'(
Bende diyorum ki bu satte ne işivar bu velinin kahvede??:D

sağol necati abi:)
demir saplandı ayağagıma ama fazla bir zarar yok:) iyiyim..
sen nasılsın necati abim:)

Murat ADAK
10-05-2010, 13:43

Kardeşim çok geçmiş olsun.
ALLAH(C.C.) acil şifalar versin inşallah.
Tez zamanda iyileşip balığa gidesin;)

delvel
10-05-2010, 13:46
Kardeşim çok geçmiş olsun.
ALLAH(C.C.) acil şifalar versin inşallah.
Tez zamanda iyileşip balığa gidesin;)

çok sağol murat abi..
götüren olsa ben bu halde bile giderim balığa:D

Necati ARAT
10-05-2010, 13:48

Şükür allaha bize demir felan saplanmadı:) ama bu kısmetsizlik beni bayağı üzüyor işte ..:'(:'(
Ya balık yok denizde yada biz kısmetsiziz..:D:D:D

adolomorola
10-05-2010, 17:20

Veli geçmiş olsun Kardeşim
Bizlik bir olay varsa unutmaki bir telefon kadar yakınsın.;)

kral dolmuşcu
10-05-2010, 19:18
hayırlı akşamlar herkese

fisherman
10-05-2010, 19:19
hayırlı aksamlar kralım nasılsın

adolomorola
10-05-2010, 19:31
hayırlı akşamlar herkese

hayırlı aksamlar kralım nasılsın

Hayırlı akşamlar arkadaşlar

kral dolmuşcu
10-05-2010, 19:34
öner nasılsın kardeşim

fisherman
10-05-2010, 19:35
Hayırlı akşamlar arkadaşlar

hayırlı aksamlar öner abim:helal:

adolomorola
10-05-2010, 19:50
öner nasılsın kardeşim
Şükür yaşamaya çalışıyoz ya siz varmıydı bu hafta bir av :)
hayırlı aksamlar öner abim:helal:

Bu akşam kimseler yok
en iyisi ben size bir çay ısmarlayım.
Ama ilk önce ocağın altına bir kaç odun sürem ;)

fisherman
10-05-2010, 19:52
oooo aksam çayları iyi olur gercekten

adolomorola
10-05-2010, 19:56

Kaç şeker olsun Yılmaz

fisherman
10-05-2010, 20:08

Kaç şeker olsun Yılmaz

3 şekerli olsun öner abim tavşan kanı olmuş gercekten ellerine sağlık

adolomorola
10-05-2010, 20:14
Ne yaptınız bu hafta varmıydı av :(

fisherman
10-05-2010, 20:25
bu hafta birşey yoktu abi kral ve ailesi piknik yaptık
çocuklaı gezdirdik

Necati ARAT
11-05-2010, 07:17
Hayrılı işler bol kazançlar dilerim..

Murat ADAK
11-05-2010, 08:28
Hayrılı işler bol kazançlar dilerim..

Aleykümselam Necati abi.
Tüm dostlara hayırlı günler.
Hayırlı işler.

Denizkızı35
11-05-2010, 08:36
Herkeze günaydınlar güzel ve hoş sohbetler
bol kazançlar

Necati ARAT
11-05-2010, 08:53
Aleykümselam Necati abi.
Tüm dostlara hayırlı günler.
Hayırlı işler.

Eyvallah Muratım Hoş geldin..
Sanada hayırlı işler kardeşim..

Herkeze günaydınlar güzel ve hoş sohbetler
bol kazançlar

Bahar sanada günadınlar..
Sizlerede kolay gelsin..Rastgelsin..

Yağız DEMİR
11-05-2010, 20:06
Cumleten hayırlı aksamlar

adolomorola
11-05-2010, 20:09
Cumleten hayırlı aksamlar

Hayırlı akşamlar Yağız hoşgeldin.

Necati ARAT
12-05-2010, 07:27
Gününüz aydın, işleriniz bol olsun..

Murat ADAK
12-05-2010, 08:10
Gününüz aydın, işleriniz bol olsun..

Necati ARAT
12-05-2010, 08:17

Eyvallah kardeşim sende hoş geldin ..
Sanada hayırlı işler..

musty
12-05-2010, 09:10
aleykümselam abiler nasılsınız Necati abi, Murat abi hayırlı günler hayırlı işler bol kazançlı işler...

Necati ARAT
12-05-2010, 09:19
aleykümselam abiler nasılsınız Necati abi, Murat abi hayırlı günler hayırlı işler bol kazançlı işler...

Hoş geldin kardeşim..

Allaha şükür iyiyim..
Sende iyisindir umarım..

musty
12-05-2010, 09:25
Hoş geldin kardeşim..

Allaha şükür iyiyim..
Sende iyisindir umarım..

hoşbulduk abicim teşekkürler..
Allah daha iyi etsin şükür bende iyiyim abicim kolay gelsin abicim...

Aydın35
12-05-2010, 16:13
cümneten selamınaleyküm hayırlı işler bol kazançlar abiler ,ablalar,kardeşler rastgelsin herkese..

Kamil ESEN
12-05-2010, 16:51
cümneten selamınaleyküm hayırlı işler bol kazançlar abiler ,ablalar,kardeşler rastgelsin herkese..

Aleyküm selam kardeşim.Sanada hayırlı ve bol kazançlar dilerim..

Aydın35
12-05-2010, 16:54
Aleyküm selam kardeşim.Sanada hayırlı ve bol kazançlar dilerim..

Sağoğl kamil abi sanada abi

Necati ARAT
13-05-2010, 08:06
Cümleten selamunaleyküm ..
Gününüz aydın işleriniz hayırlı olsun..

HasanSenerdi
13-05-2010, 11:13
Biraz aradan sonra bol güneşli Isparta'dan tüm gönül dostlarıma hayırlı ve bol kazançlı gün diliyorum.:)

Necati ARAT
13-05-2010, 11:41
Biraz aradan sonra bol güneşli Isparta'dan tüm gönül dostlarıma hayırlı ve bol kazançlı gün diliyorum.:)

Vay hasan abim hoş geldin..
Nerelerdesin bakalım..
Dünya turuna mı çıktın yoksa..
Biraz daha gençleşmiş gördüm sen..

HasanSenerdi
13-05-2010, 14:24
Vay hasan abim hoş geldin..
Nerelerdesin bakalım..
Dünya turuna mı çıktın yoksa..
Biraz daha gençleşmiş gördüm sen..

Eyvallah Necati'm sagolasın ama nerelerede oldugumu söylersem sonra kızmak yok tammı ;):rolleyes: çünki geçen hafta Salı günü bir arkadaşımla İzmir'de idim akşama dogruda Bodruma geçtik:rolleyes::D.Eee Ege havasını alınca insanın içi kaynıyor durum böyle oluncada bittabiki gençleşiyorsun canıımm.

Necati ARAT
13-05-2010, 15:38
Eyvallah Necati'm sagolasın ama nerelerede oldugumu söylersem sonra kızmak yok tammı ;):rolleyes: çünki geçen hafta Salı günü bir arkadaşımla İzmir'de idim akşama dogruda Bodruma geçtik:rolleyes::D.Eee Ege havasını alınca insanın içi kaynıyor durum böyle oluncada bittabiki gençleşiyorsun canıımm.

Ah be hasan abi aşk olsun..
Kızmadım ama üzüldüm..
Bu kadar sevdiğin insanlar varken..
insan bir arar selam verir ağırlarız ..
Bir çipura ikram ederiz be abi ..
neyse bir dahaki sefere böyle yapma olurmu ..
Allah sıhhat versinde tekrarlarsın işaallah..

Kamil ESEN
13-05-2010, 15:50

Yapma be Hasan abi...Sessizce RÜZGAR GİBİ GEÇTİn desene..