Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 04.07.2009 yenılıman acıkları sabah suyu

zuzu
15-10-2009, 22:54
Bu sezon yapmış oldugum avlardan bir rapor daha sizlerle umarım beğenirsiniz.

selamlar 4 temmuz sabahı bır gezıntı yapmak uzere evden cıkmıstım ama havanın durgunlugu benı denıze cektı ve sabah 6 sularında denıze acıldım yenı lıman acıklarında klasık 4 ıgnelı takım (6 numara beyaz capraz) ve 75 gram kursun ıle yem olarak çim çim ve sardalye akısta çapa kullanmadan denızın dıbını tarayarak bıraz takıldım saat 9-10 sularında geri dönüş yoluna geçtim ve oltamıza takılan nasipler simdilik bu kadar daha ıyılerı sızlerle olsun...

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

her zamankı gıbı ıvır zıvır en sona :D

Samet Eryavuz
15-10-2009, 23:19
Mercan Abiler ne güzel öyle.Babalarınında oltana gelmesi dileğimle Ellerine sağlık.

zuzu
15-10-2009, 23:21
Mercan Abiler ne güzel öyle.Babalarınında oltana gelmesi dileğimle Ellerine sağlık.

iyi dilekler için tesekkurler samet ınsallah dahaıyılerıne hepberaber rastgele...

Taygun KOCABIYIK
16-10-2009, 07:26
Tebrik ederim Fatih abi bu mercanların rengi bile bir ;)

Necati ARAT
16-10-2009, 07:26
Fatih Maaşalllah Hiç boş durmuyorsun..
Eline koluna sağlık..
İyiki aramızdasın..
Sayende kırmızılara hasret kalmıyacağız..
Sağlıcakla kal..

ümit35
16-10-2009, 07:28
fatih tebrikler kırmızılar mükemmel ellerine saglık

ibrahimz35
16-10-2009, 09:19
Fatih kardeşim, maşallah yine dizmişsin mercanları.

zuzu
16-10-2009, 11:38
Tebrik ederim Fatih abi bu mercanların rengi bile bir ;)

aynı tezgahdan aldıkda ondan kardesım :D :deli:
sağolasın taygun bunlar ırılestıkce yanı fangrı durumlarına geldıkce kı ılerdekı raporlarımdan bırınde var yuzgeclerden asagı dugru cızgıler cıkacak onlarada fangrı dıyecegız ;)

zuzu
16-10-2009, 11:39
Fatih Maaşalllah Hiç boş durmuyorsun..
Eline koluna sağlık..
İyiki aramızdasın..
Sayende kırmızılara hasret kalmıyacağız..
Sağlıcakla kal..

abı kırmızıların yerı ayrı bende yeri gibi tadı da ayrı bende ıyıkı burdayım ıyıkı sızlerleryım tesekkurler...

zuzu
16-10-2009, 11:40
fatih tebrikler kırmızılar mükemmel ellerine saglık

tesekkurler umıt abım daha guzellerıne beraber ınsallah rastgele...

Fatih kardeşim, maşallah yine dizmişsin mercanları.

tesekkurler ıbrahım abı denız ana verıyor bızde paylaşıyoruz ;)

Sargoz35
16-10-2009, 11:43
Fatih,kardeşim bakıyorum mercan arkadaşların ile konuk oldun bizlere :D sayende kurt besleyicisi olduk herbirimiz :D ama olsun sen yakaladıkça biz mutlu oluyoruz,gözlerimiz bayram ediyor sayende:D avlarında şans yanında olsun her zaman :) Selamlar.

zuzu
16-10-2009, 11:45
Fatih,kardeşim bakıyorum mercan arkadaşların ile konuk oldun bizlere :D sayende kurt besleyicisi olduk herbirimiz :D ama olsun sen yakaladıkça biz mutlu oluyoruz,gözlerimiz bayram ediyor sayende:D avlarında şans yanında olsun her zaman :) Selamlar.

abı bizimkisi platonık bır ask :D kurtlarda ara bulucu ;) dürtükleen ıtekleyen :D
tesekkur ederım guzel abım daha guzellerıne ınsallah beraber rastgele

Doğan ÖZCAN
16-10-2009, 12:21
daha güzelleri denk gelsin inşallah

Taygun KOCABIYIK
16-10-2009, 12:26
aynı tezgahdan aldıkda ondan kardesım :D :deli:
sağolasın taygun bunlar ırılestıkce yanı fangrı durumlarına geldıkce kı ılerdekı raporlarımdan bırınde var yuzgeclerden asagı dugru cızgıler cıkacak onlarada fangrı dıyecegız ;)
İnşallah misinayı keman konçertosu verdirir gibi gıcırdata gıcırdata karşılıklı çekmek nasip olur onlardan :)

zuzu
16-10-2009, 12:42
daha güzelleri denk gelsin inşallah

sağolasın doğanım allah daha ıyılerını sızlerle nasip etsın

zuzu
16-10-2009, 12:46
İnşallah misinayı keman konçertosu verdirir gibi gıcırdata gıcırdata karşılıklı çekmek nasip olur onlardan :)

misinayı salmıssın ıskarmozun yanından sen zaten lıvarın ustunde oturuyosun akışta oldugumuz ıcın aynı yonde mısınalar ben kıç tarafındayım hop bırseyler geşlıyorrrr kafa atıyorrr ne olabılır ya dragon ya fangri dua edıyoruz fangrı olsun dıye hop bır kafa daha :D allahım kupeste gacur gucur otuyorrrr benım gozler suda ağardı dıyorum ağardıııı kırmızı gelıyorrrrr hop kepçeeeeeeee bır yandan da video cekıyorum :D hop alıyoruz kayıga fangriyiiii kıpkırmızı al al işte o an :D daha ne olsun ki :D

Taygun KOCABIYIK
16-10-2009, 12:59
misinayı salmıssın ıskarmozun yanından sen zaten lıvarın ustunde oturuyosun akışta oldugumuz ıcın aynı yonde mısınalar ben kıç tarafındayım hop bırseyler geşlıyorrrr kafa atıyorrr ne olabılır ya dragon ya fangri dua edıyoruz fangrı olsun dıye hop bır kafa daha :D allahım kupeste gacur gucur otuyorrrr benım gozler suda ağardı dıyorum ağardıııı kırmızı gelıyorrrrr hop kepçeeeeeeee bır yandan da video cekıyorum :D hop alıyoruz kayıga fangriyiiii kıpkırmızı al al işte o an :D daha ne olsun ki :D
Ahhhh ahhhhhhh yaşadım o anı yaşadım. Okurken böyle keyifli bu mereti çekmesi kim bilir nasıl ola :D

Sargoz35
16-10-2009, 13:40
Alın işte,siz oyalanırken ben çektim bile...:D:D:D

[Only Registered Users Can See Links]

Necati ARAT
16-10-2009, 13:42

:D:D:D:D de get simdimi aldın senin oralar pek bir kararmış..:D:D:D:D

Taygun KOCABIYIK
16-10-2009, 13:43

Kasıtlı bilerek yapılmış bir hareket bu ya :(

Sargoz35
16-10-2009, 13:46
Şimdi aldım tabi ki, :D:D:D iskele altındayım onun karanlığıdır :D:D:D harekette nizami dokuz kusurlu harakete girmiyor :D:D:D

Necati ARAT
16-10-2009, 13:47
Şimdi aldım tabi ki, :D:D:D iskele altındayım onun karanlığıdır :D:D:D harekette nizami dokuz kusurlu harakete girmiyor :D:D:D

sen varyaaa......:deli::deli::deli::deli::deli:

zuzu
16-10-2009, 13:51
Kasıtlı bilerek yapılmış bir hareket bu ya :(

:D bende de var ama rapora saklıyorum :D

Sargoz35
16-10-2009, 13:54
:D bende de var ama rapora saklıyorum :D

:D:D:D Hangi rapora kardeşim :D:D:D

zuzu
16-10-2009, 14:08
cok cok cok yakında :D

ADNAN
16-10-2009, 20:09
Fatih kardeş pembe pembe özlemişim mercanları karaburun da olunca doble oluyor, ama en son bayram haftasında gittiğimde bulamadım pembe leri ama bu kış iyi bilenıp saldırıya geçeceğim :) tebrık ederim Fatih 12-13 yıldır karaburun dan tekne ile ava giderım oradaki denız rengi oradaki doğruluk (insanların dürüstlüğü)gerçekten bulunmaz bir yer.. Karaburunda avlanmaya devam :)... yolu uzunda olsa virajlıda olsa çekılıyor ... sevgi ve saygılarımla....

ADNAN
16-10-2009, 20:14
Mehmet kardeş sende warya harbiden bizi muhabete sardırdırn, gaza getirdin o arada yakalamışsın pembe yi sanada tebrık bu arada karaburuna gidelim dersenız katılımcı ve misafir alırım haberınız olsun. sevgi ve saygılarımla

Taygun KOCABIYIK
16-10-2009, 20:34
Fatih kardeş pembe pembe özlemişim mercanları karaburun da olunca doble oluyor, ama en son bayram haftasında gittiğimde bulamadım pembe leri ama bu kış iyi bilenıp saldırıya geçeceğim :) tebrık ederim Fatih 12-13 yıldır karaburun dan tekne ile ava giderım oradaki denız rengi oradaki doğruluk (insanların dürüstlüğü)gerçekten bulunmaz bir yer.. Karaburunda avlanmaya devam :)... yolu uzunda olsa virajlıda olsa çekılıyor ... sevgi ve saygılarımla....
Haydi adnan abi pazar günü karaburun yapalım. Ayağını gazdan çekmeden götür bizi yine senin emektarla :D

zuzu
16-10-2009, 21:06

abım guzel mesajın ıcın tesekkur ederım aynen abım karaburuna devam ben yenılıman kdara guzel bır mera daha bılmıyorum ınan karaburundan gelıyorlar yenılımana av yapmaya o yuzden herseye ragmen karaburuna yenılımana devam

Mehmet kardeş sende warya harbiden bizi muhabete sardırdırn, gaza getirdin o arada yakalamışsın pembe yi sanada tebrık bu arada karaburuna gidelim dersenız katılımcı ve misafir alırım haberınız olsun. sevgi ve saygılarımla

neden olmasın abım

Haydi adnan abi pazar günü karaburun yapalım. Ayağını gazdan çekmeden götür bizi yine senin emektarla :D

:D :D :D

ADNAN
16-10-2009, 21:13
Fatih sitede bi arkadaşım var o da yazar konuya Okan o da yeniliman hastasıdır, kısmetse buluşuruz..

zuzu
16-10-2009, 21:18
her zaman abı bu aralar izmirdeyız giden olursa yarenlik ederiz paslaşırız ;)

ADNAN
16-10-2009, 21:19
Aynen gazı kaldırmdan havalrın biraz daha soğumasını beklıyelim ama bundan sonra demir çektirmezsınız sanırım artık ben emekli bir adamamım :)

zuzu
16-10-2009, 21:21
Aynen gazı kaldırmdan havalrın biraz daha soğumasını beklıyelim ama bundan sonra demir çektirmezsınız sanırım artık ben emekli bir adamamım :)

sende kayık varmı abı ?

Taygun KOCABIYIK
16-10-2009, 21:33
sende kayık varmı abı ?
Karaburun İskele'de Adnan abinin bir dostunun teknesi var 3-5 paket ağı var bazen onları atar, bazen sırtıya çıkar kışları zeytinle uğraşır, ara sıra izmire döner falan :) Kendi teknemiz gibi alıp çıkıyoruz yani tekneyi (tabi haberli olarak).

Adnan abi demirin ipini bile tutturmam sana sen artık yaşlandın :P

zuzu
16-10-2009, 21:57
Karaburun İskele'de Adnan abinin bir dostunun teknesi var 3-5 paket ağı var bazen onları atar, bazen sırtıya çıkar kışları zeytinle uğraşır, ara sıra izmire döner falan :) Kendi teknemiz gibi alıp çıkıyoruz yani tekneyi (tabi haberli olarak).

Adnan abi demirin ipini bile tutturmam sana sen artık yaşlandın :P

anladım nasip olursa oraya kadar gıtmısken ugrarız yenılıman yaw :)

delvel
16-10-2009, 22:28
fatih kardeşim fotolar yıne herzaman kı gibi cok hoş ama pempelikler daha bir güzel olmuş:) sen kesın kararlısın bölgeyi temizlemeye:D tebrık ederim yine cok basarılı bir av.

zuzu
16-10-2009, 22:31
fatih kardeşim fotolar yıne herzaman kı gibi cok hoş ama pempelikler daha bir güzel olmuş:) sen kesın kararlısın bölgeyi temizlemeye:D tebrık ederim yine cok basarılı bir av.

tesekkurler veli burası bıtsın antalyaya gecıcem :D

Erhan ÇUKURLU
17-10-2009, 09:13
Tebrik ederim Fatih Abi gerçekten çok yakışıklı hepsi. Daha bereketli avlar dileğiyle...

zuzu
17-10-2009, 12:38
Tebrik ederim Fatih Abi gerçekten çok yakışıklı hepsi. Daha bereketli avlar dileğiyle...

tesekkurler erhancım allah daha ıyılerını bırlıkde nasip etsın ınsallah

kekeme
18-10-2009, 12:40
mercanlar güzel tebrik ederim zuzu biladerim.bizde saibten zaman zaman çıkıyoruz.bir yervar .fay çatlagı ,aslan burnu ile kanlı kaya arasındaki bölgede fakat bulamadık o bölgeyi bilirmisin. biliyorsan tarifi mümkün mü.biliyorsan tabii:).umrım bir gün karşılaşırız.av yapma imkanımız oluşur.saygılar.

zuzu
18-10-2009, 21:49
mercanlar güzel tebrik ederim zuzu biladerim.bizde saibten zaman zaman çıkıyoruz.bir yervar .fay çatlagı ,aslan burnu ile kanlı kaya arasındaki bölgede fakat bulamadık o bölgeyi bilirmisin. biliyorsan tarifi mümkün mü.biliyorsan tabii:).umrım bir gün karşılaşırız.av yapma imkanımız oluşur.saygılar.

tesekkur ederım abı.
kanlı kayanın onunde bır catlak var ama omu bılmıyorum bahsettıgınız kanlıkayadan karaburun yonune yaklasık 200 metre ilerdekı dalyana gelmeden açılmaya baslarsanız (kanlıkayayı kıyı olarak ele alırsak) 40 metrelerden bırden 65-70 lere indigini goreceksınız ki oranın has balığı olan iskatarya en cok rastgeldıgım yerdır. 300 gram ile 1,5 kg a kadar cekıldıgıne sahıt oldum kırmızı ıcın ıse yenılıman acıklarını tavsıye ederım 55-60 metreler ;)

KAZIM_35
20-10-2009, 10:01
Tebrikler Fatih kardeşim ;)
Kırmızı denince ilk akla gelen kişi olarak bir daha tebrik etmem lazım :helal:
ALLAH daha iyi ve irilerini nasip etsin.

kekeme
20-10-2009, 10:17
:) zuzu biladerim. teşekkür edrim.bu hafta nasip olursa oradayız.umarım hava müsede eder.

zuzu
20-10-2009, 15:56
Tebrikler Fatih kardeşim ;)
Kırmızı denince ilk akla gelen kişi olarak bir daha tebrik etmem lazım :helal:
ALLAH daha iyi ve irilerini nasip etsin.

tesekkurler kazım umarım hepımıze daha ıyılerı denk gelır

zuzu
20-10-2009, 15:57
:) zuzu biladerim. teşekkür edrim.bu hafta nasip olursa oradayız.umarım hava müsede eder.

inşallah abı sende boy boy cekersın bızde izleriz

miryana
17-11-2009, 09:11
ne diyelim. Maşallah. şimdiden gelecek avlara rastgele. çok güzelmişler